Mera om min bäbis

Idag ska vi besöka Iselins nykläckta tremänning Mia. Mia var beräknad till 3 dagar efter Iselin, men kom inte fören nästan en månad efter, så Iselin är nu gammal i gamet i jämförelse. Vi har föresten en bra arbetsfördelning hemma. Jag matar, Henning byter blöja. Snacka om att dra vinstlotten :D


Kommentarer
Postat av: ullrika

för Henning ja.. jag skulle gjort vad som helst för att slippit amma. fy farao och helvete vad hemskt det var. ont gjorde det. hundra gånger värre än förlossningen. jag föder gärna tio ungar bara jag slipper amma dom. enda anledningen till att jag stod ut var för att jag vet hon behövde det. min mjölk alltså. och det var så självklart att jag skulle ge henne det att jag liksom inte kom på tanken att sluta, trots att Mattias grät nästan lika mycket som jag och bad mig åtminstone fundera på att sluta. jaa. vad gör man inte för dom små käraste-man-har!

2008-08-20 @ 00:08:07
URL: http://akirllu.blogg.se/
Postat av: t0tta

Vi får väl vara tacksamma att vi inte alla hade samma amningsproblem som Ullrika... Jag hade problemet att min mjölk bara slutade komma.. Med den förste, efter 7 dagar och med den andra, efter 9 dagar.. Med den förste, kom det aldrig igång igen, men andra gången var jag beredd, så jag fick igång det igen.



"Tremänning" heter "nästkusin" i Skåne =)

2008-08-20 @ 00:40:05
URL: http://t0tta.blogg.se/
Postat av: http://t0tta.blogg.se

Jo, alla behöver vi nog få sakna den respektive ibland.. Även jag... Men japp.. Det är SÅ skönt att han är hemma igen.

2008-08-21 @ 14:19:23
URL: http://t0tta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NEJ TACK till kommentarer som är spam eller reklam. Ska du kommentera här kan du väl åtminstone låssas att du är läskunnig och har läst något jag skrivit.


Namn:
Jag vill ha en bulle

E-postadress: (faktura skickas hit)

Smygreklam:

Beundrarbrev:

Trackback
RSS 2.0