Åh min lilla bæbis

som ær den duktigaste bæbisen i hela værlden. Hon har væxt precis som hon ska, lagt sig med huvet ner och sparkar mina revben blå.  Mitt hb hade oxå gått upp, så jag ær fullt normal nowdays. Ja, hon ær allt bra fin våran lilla bæbis. Och snart kommer hon!

Kommentarer
Postat av: ullrika

Ååh det är så häftigt det här! Jag är så glad att jag "hittat dig" innan du blivit förälder på riktigt (för det gills inte så länge bäbin är i magen, du förstår vad jag menar om nån månad!). Ska bli asakul att se om/hur du ändrar dig som person. För det kommer du göra. Gissar jag!?



Jag kan inte låta bli att ge två tips inför förlossningen;



Det ena är att läsa på (om du inte redan gjort det), kunskap ger lugn och lugn ger mindre smärta och mindre smärta ger positivare upplevelse!



Det andra är att gå på salong och frisera dig. Dels kommer det vara folk där nere hela tiden å då är det gött att slippa tänka på hur lurvig man är, och dels blöder det en del efteråt (av förklarliga skäl) å då är det smidigt att vara hårlös. Jag hade själv aldrig kommit på idén att vaxas (där), men jag fick rådet att göra det och jag tackade den tjejen MÅNGA gånger efteråt!

2008-06-22 @ 21:30:20
URL: http://akirllu.blogg.se/
Postat av: ullrika

Hmm. Vill inte skrämmas, men du vet att det gör liite ont att föda barn också va?



:)

2008-06-23 @ 14:28:36

Kommentera inlägget här:

NEJ TACK till kommentarer som är spam eller reklam. Ska du kommentera här kan du väl åtminstone låssas att du är läskunnig och har läst något jag skrivit.


Namn:
Jag vill ha en bulle

E-postadress: (faktura skickas hit)

Smygreklam:

Beundrarbrev:

Trackback
RSS 2.0