Gå gå gå

Det är ungefär det som står på agendan för våran stora tjej. Hon ser ut som en liten boxare när hon ställer sig upp och stapplar framåt. Det går väldigt bra, även om det ibland slutar med att hon sätter sig pladask på vadderad rumpa. Tur hon använder blöja liksom :)

Hos oss har det varit en lugn helg. Vi tog en tur till IKEA i lördags, fick köpt vit träpersienner till vardagsrum och kök. Det börjar se mer och mer ut som ett hem och inte en byggarbetsplats, vilket känns otroligt skönt. Vi var även inom Maxbo för att höra vad som kan ha skett med tapeterna. Killen vi snackade med var väldigt trevligt, och när han inte kunde komma på någon som helst orsak til varför det ser ut som det gör, så tog han vårt telefonnummer och lovade att en producent ska ringa oss och avtala tid för när de kan komma hem till oss och kolla. Vilken service! Vi var båda två förvånade, efter sommarens upplevelser med mindre sverviceminded butiksanställda. Det finns hopp! :)

Vi ska snart bege oss hemåt till Trollåsen och byta om och snygga till oss för dagens födelsedagskalas. Iselins tremänning Mia ska fira sin ettårsdag, så det blir trevligt tänker jag.



Kommentarer
Postat av: Elli

Nu är ju Iselin lika stor som Jan var när du kom till Holland! Så nu har du övat en gång :P

2009-08-17 @ 20:21:09
URL: http://elleyh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NEJ TACK till kommentarer som är spam eller reklam. Ska du kommentera här kan du väl åtminstone låssas att du är läskunnig och har läst något jag skrivit.


Namn:
Jag vill ha en bulle

E-postadress: (faktura skickas hit)

Smygreklam:

Beundrarbrev:

Trackback
RSS 2.0