Söndagar är mys

Oavsett om det är jag eller H som går upp med Iselin på morgonen så startar dagen med nån smarrig frukost. Sen så är det badtajm för mig och lilla fröken. Svårt att säga vem som tycker det är roligast när vi sitter där och plaskar och busar så halva badrummet är blött innan vi är färdiga.

Efter det så brukar agendan se lite olika ut från söndag till söndag. Dagens var födelsedagsfirande hos Iselins besteföräldrar. God middag, tårta och bullar sitter finfint i kistan efter en hård helgs slit ;) Iselin får extra mycket energi och busar och härjar runt så hon helt glömmer bort att sova eftermiddagslur. Det är i smyg lite tacksamt när man kommer hem på eftermiddage och hon somnar fort så vi får göra lite tråkiga vuxengrejor som att städa, vika tvätt och packa upp ytterligare någon kartong.

Tänk vilken skillnad alltså. En gång i tiden var söndagarna den där apjobbiga dagen då man mådde kattpiss, åt fetmat och bara fettade sig i sängen för att man inte orkade röra på sig. Nu är det en av veckans bästa och mysigaste dagar!

Kommentarer
Postat av: Mamma Mu

Fler vuxenpoäng alltså =) Livet har en ny dimension..



2009-08-31 @ 08:41:11

Kommentera inlägget här:

NEJ TACK till kommentarer som är spam eller reklam. Ska du kommentera här kan du väl åtminstone låssas att du är läskunnig och har läst något jag skrivit.


Namn:
Jag vill ha en bulle

E-postadress: (faktura skickas hit)

Smygreklam:

Beundrarbrev:

Trackback
RSS 2.0