Jag drömde

Inatt drömde jag om Holland. Underbara land. Av denna anledningen rycker det något ofantligt i restarmen, och all överflödig tid kommer att ägnas åt att titta resor, drömma, längta och planera. sen kommer Henning måsta utstå en del tjat när han kommer hem.


Keukenhof

Kommentarer
Postat av: t0tta

Ja, resa hade varit kul nångång :-)



Svar: Jo, men han har ju inte flyttat hit sina möbler än, så vi sov i min säng innan.. Men det är ju bara en 155 cm-säng med hel madrass.. Hans är en riktig dubbelsäng, med två madrasser, så båda får bra plats.

2009-01-07 @ 12:13:17
URL: http://t0tta.blogg.se/
Postat av: t0tta

Och svar två: Jag har provat säga ifrån, men människorna totalvägrar att fatta vad jag pratar om... Orkade inte ens ha kvar den delen av inlägget, eftsom jag vet att de läser det. Men jag är kanske överkänslig? Ett exempel på en av sakerna som retar mig som f-n:



Min bror blev tillsammans med en tjej som följde med honom till mina föräldrar. De gillade inte henne alls, så även om HON var välkommen där, så bestämde de att INGEN respektive skulle någonsin få följa med dit, innan förhållandet var MINST 2 år gammalt.



Så mitt ex, som jag höll ihop med i två år, var aldrig välkommen hos mina föräldrar.. De drog det t.o.m så långt att han inte fick vara hemma hos MIG när de kom och hälsade på. Sen tog det slut mellan honom och mig och efter ett tag tog det slut mellan min bror och tjejen.



Min bror träffade en ny, och innan de ens varit tillsammans i 2 månader, så bjöd mina föräldar hem henne. Ska tilläggas att jag och B har varit tillsammans längre än de har, snart ett år.



Vad jag vet, har brorsans flickvän övernattat hos mina föräldrar minst tre ggr. B har fortfarande inte träffat mina föräldrar.



När jag ifrågasätter det, får jag bara svaret.. "Jamen vadå.. B är ju välkommen hit"



De fattar inte ALLS varför jag är sårad.



Det som triggade mig denna gången, var att min mamma har tjatat i 10 år om att inga vuxna får julklappar. Sen läser jag i brorsans flickväns blogg, att hon har fått en julklapp av mina föräldrar...



Vet du nån som vill adoptera en 33-årig t0tta?

2009-01-07 @ 18:53:20
URL: http://t0tta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NEJ TACK till kommentarer som är spam eller reklam. Ska du kommentera här kan du väl åtminstone låssas att du är läskunnig och har läst något jag skrivit.


Namn:
Jag vill ha en bulle

E-postadress: (faktura skickas hit)

Smygreklam:

Beundrarbrev:

Trackback
RSS 2.0