Nyårasfton

Det hela börjades med god middag och god dricka. Jag skulle vara sympatinykter med Henning, men sådär vi 10-tiden gav jag upp och hämtade en öl. Iselin somnade vi 7, men vaknade fort igen och var vaken ända till klockan 10! På tolvslaget gick vi ut och tittade på alla raketer och skålade. Iselin sov som en stock, även fast det smällde som tusan. Jag blir mer och mer övertygad om att hon skulle sova genom ett atomangrepp om hon behövde. Vi tyckte det var betydliget mer fyrverkerier än tidigare år, kan det bero på den där idén om att inte vara påverkad av alkohol som gjorde att vi fick med oss dem? Nej, knappast väl..

Imorse låg jag snällt i sängen och väntade på att Iselin skulle komma till mig för frukost. När hon var färdigäten fick hon fortsätta sova hos besteföräldrarna och jag fick sova ända till kl 11. Sjukt skönt och wunderbar!

Så bilder från igår då.


 

Kommentarer
Postat av: Njorun

Börjar nya jobbet som sisådär 16 timmar. Inte för att jag är jättenervös och räknar ned timmarna eller så.. inte alls. Jag är inte alls rädd att de kommer fråga vem jag är och vad fan jag vill, så får jag gå hem och vara ledsen i resten av mitt liv.

2009-01-01 @ 16:04:14
URL: http://njorun.blogg.se/
Postat av: ullrika

hoho! först trodde jag mannen till höger på bilden till höger hade tuppkam. det hade varit festligt! för han ser liksom inte ut som en man som skulle ha tuppkam. [va jättekul det skulle va nu om det faktiskt ÄR en tuppkam man ser och inte håret på nån som sitter precis bakom].



godaste nya året önskas till Iselin och hennes familj!

2009-01-03 @ 00:00:18
URL: http://akirllu.blogg.se/
Postat av: Babbidesign - [Design & Foto]

Hej och God fortsättning på det nya året! Om intresse finns för ny design till din blogg, kika in hos mig http://babbidesign.blogg.se välkommen!

2009-01-03 @ 00:04:33
URL: http://babbidesign.blogg.se/
Postat av: Anna

Haha ullrika, det hade jag inte ens tänkt på, för jag vet ju precis vad (vem) som sitter där! Men han hade ju onekligen klätt i tuppkam ;)

2009-01-03 @ 00:19:12
URL: http://thekattmat.blogg.se/
Postat av: ullrika

såklart du inte hade! jag är rätt knäpp som direkt ser sånt här...

:)

2009-01-05 @ 00:41:00

Kommentera inlägget här:

NEJ TACK till kommentarer som är spam eller reklam. Ska du kommentera här kan du väl åtminstone låssas att du är läskunnig och har läst något jag skrivit.


Namn:
Jag vill ha en bulle

E-postadress: (faktura skickas hit)

Smygreklam:

Beundrarbrev:

Trackback
RSS 2.0