Hej påskkvist!

Oj vilken dag det varit om man ær sådær 19 månader gammal. Først åkte vi tåg och tåg (som egentligen ær en trikk). Sen lekte vi på Hopp i Havet och klættrade, kastade bollar och åkte rutschkana. Galet skoj! Dement som jag ær så blev kameran dæremot hemma. Efter lekandet sov den mindre i vagnen, och den stora fick gå på långpromenad.

På eftermiddagen sen gick vi på påskrisjakt. Det hela slutade med en ynka kvist, av okænt ursprung. Men vem bryr sig om det nær det ska hængas på fjædrar och den ska bli så fin så. Iselin var vældigt stolt efteråt och visade åt båda sina favvisnallar (Bam-Bam och Affe) den fina kreationen vi gjort. Sen har vi æven varit på uteplatsen och lekt i snøn med sandleksaker. Det funkade alldeles perfa, och inte var det kallt heller!

Med tanke på allt skojsigt som dagen erbjudit så ær det kanske inte konstigt man blir toktrøtt och somnar redan klockan 6. Får la se nær hon tænker tvinga upp mig imorgon bara..


Kommentarer
Postat av: Lindah

Det var väldigt kul att se er idag :-) Var allt för länge sedan sist

2010-03-27 @ 19:51:30
URL: http://www.grodfamiljen.se/
Postat av: Mamma Mu

Så fint ni gör! Å så kul ni har! Vi är avis!! =D

2010-03-28 @ 10:45:58
Postat av: Linda

Så fint ni gjorde er fina kvist :D

Iselin har lika tröja som Elvira, det är elviras favorit, hon visar den för alla och berättar mer än gärna hur draken låter, haha!

2010-03-28 @ 21:02:26
URL: http://lindaoelvira.blogg.se/
Postat av: Hanna

Alltså... ganska klyshigt och så men gud vad stor hon har blivit. Jag minns när hon bara var en liten knott i din mage. När var det? I förrgår?

2010-04-02 @ 09:19:50
URL: http://hannanas.se

Kommentera inlägget här:

NEJ TACK till kommentarer som är spam eller reklam. Ska du kommentera här kan du väl åtminstone låssas att du är läskunnig och har läst något jag skrivit.


Namn:
Jag vill ha en bulle

E-postadress: (faktura skickas hit)

Smygreklam:

Beundrarbrev:

Trackback
RSS 2.0