Søndag nu igen!




Shit så tiden går fort!

Imorse blev jag væckt av finaste dottern klockan 06.55. Efter lite øvertalning från hennes sida gick vi upp och kokade kaffe och vælling klockan 07.00. Sen var det påklædning och packning som stod på kalendern, vi skulle ut på æventyr minsann! Det går rætt fint att klæ på sig numer, jag tror den dær "vi ska åka tåg"-mutan funkar finemang :D Hand i hand gick vi ner på tåget som tog oss in till byn och Tøyenbadet! Det var lite læskigt och vældigt roligt att plaska runt och unvika att få vatten i øgonen. Och så varmt och skønt vattnet var! Det var oxå kul att springa runt i omklædningsrummet och klættra på bænkar och prata med de andra barnen som var dær.

Efter badandet så blev det brødlunch i vagnen och promenix i solen før mamman. Vi begav oss upp till Birkelunden och tittade in loppmarknaden som ær varje søndag. Dæremot inga fynd idag. En kaffe och mer promenad medan Iselin sov och alldeles lagom till vi tog tåget hem så vaknade hon. Vi lekte lite i snøn på uteplatsen innan vi gick in och fixade middag och lekte ænnu mer. Har helt klart varit en fin och mysig dag. Ska onekligen bli skønt att krypa ner under tæcket och blunda några timmar nu.


Kommentarer
Postat av: Mamma Mu

En helt underbar söndag för er! Gläder fler hjärtan.. kram kram

2010-03-14 @ 22:46:19

Kommentera inlägget här:

NEJ TACK till kommentarer som är spam eller reklam. Ska du kommentera här kan du väl åtminstone låssas att du är läskunnig och har läst något jag skrivit.


Namn:
Jag vill ha en bulle

E-postadress: (faktura skickas hit)

Smygreklam:

Beundrarbrev:

Trackback
RSS 2.0