Bilder - Göteborg

Bättre sent än aldrig tänker jag, så här är ett utval av det vi pysslade med. Jag önskar vi hade haft möjlighet att åka iväg oftare, det är så skönt att få släppa alla måsten hemma, och kunna lägga all energi på att göra roliga saker istället. Fast det kanske är just det som gör det blir så kul, att det är något utöver det vanliga.

 


Det var en helt underbar helg. God mat, fint folk, och Iselin var överlycklig när hon såg att vi hade en badbassäng på hotellet. Såklart skulle det badas på morgonen innan vi gick ut och på kvällen innan vi la oss. Tror aldrig hon varit renare :) Älskade att åka flygande elefanterna på Liseberg gjorde hon, och Universeum var fint att titta på fiskar och andra slags djur. Aporna var det hon var mest spänt på innan vi kom dit och de gjorde såklart succe. Annars blev det lekplatshäng, matning av ankor, minimalt med shopping, sightseeing och en jäkla massa spring i benen. Klart vi hade några mindre sammandrabbningar, oftast sammanföll det med att det var dags att sova mitt på dagen eller att maten inte kom fort nog. Inte det lättaste att slappna av och sova en stund när det är så mycket nytt spännande. Men såhär i efterhand är det ju knappast de stunderna man minns.
 

Inga problem att sitta länge på tåget var det heller. Det är ju som lätt att gå runt och titta, så är man liten blir man inte rastlös lika fort.  Var lite orolig när vi var tvungen att byta till buss på vägen hem. Vi hade tur som fick sitta alldeles bakom busschauffören så vi såg bra, och hon kunde sitta och berätta och peka på saker längs vägen. Det var väldigt intressant att få se vem det var som körde bussen, och vi fick konstatera många gånger att jo, nog var det busschauffören alltid. Ja, och så fick hon ju sjunga busschaufför-sången oxå :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

NEJ TACK till kommentarer som är spam eller reklam. Ska du kommentera här kan du väl åtminstone låssas att du är läskunnig och har läst något jag skrivit.


Namn:
Jag vill ha en bulle

E-postadress: (faktura skickas hit)

Smygreklam:

Beundrarbrev:

Trackback
RSS 2.0