Götene

Ja, så hette hooden där vi hängde i helgen. Hos en Linda, Alice och Alexander.

Fast det hela började ju med att en Marcus och Silje hämtade upp oss i en volvo av finfin årgång. Iselin var snäll och glad och höll låda en stor del av vägen. I Trollhättan blev vi upphämtade av Linda, i en annan volvo. Sen var det bara 45 minuter kvar tills vi var framme. Vi slocknade rätt fort, då klockan var närmare midnatt då vi anlände.

 

På lördag fick ungarna leka ordentligt. Och fint lekte de tillsammans! Bilkörning, lego och kökslekar var väldans funny. Ännu mer funny blev det då de fick mjölk och pepparkakor i den lilla dockservisen. Handlade gjorde vi oxå. För en annan så är ju svenska affärer en happyhappy business och det var nära vi blev av med en unge där då min la benen på ryggen och gjorde som vanligt - sprang för glatta livet. Ja, ångrade lite där att apselen fick bli med. Det hoppades vattenpölar och lågs raklång i densamma. Vi gjorde tacos till middag och det var iaf en unge som åt som om det inte fanns någon morgondag. Åsså fick de ju såklart bada på det!

 

På kvällskvisten somnade ungarna fort och vi mammor fick färga hår, dricka rödtjut och se på Burlesque. Grym film, och en riktig tjejkväll.

 

Söndagen var det trötta mammor och pigga barn. Det blev inte så många knop gjorda, innan vi på eftermiddagen lämnade Alice och Alexander hos deras mormor och morfar innan vi andra åkte till Trollhättan för en gourmetmåltid på Max, och där jag och lillskrutt fick åka med Marcus och Silje back mot Oslo. Ja, efter ett litet stopp på fempetoooj matikk där vi fyndade köttfärs, farlig korv och andra delikatesser. Onga var snäll som en fisk hela vägen hem till Oslot och får apsilut följa med på äfventyr oftare.

 

Tack för en alldeles fantastisk och underbar helg!Kommentarer
Postat av: smulanpus

Seriöst så har vi dom sötaste ungarna som finnes! nej då inte partisk inte alls <3<3<3 tack själv hjärtat!

2011-02-08 @ 20:50:10
Postat av: Johanna

Aaah vilken myshelg! Och småtöserna är ju helt bedårande! :D

2011-02-08 @ 21:06:36
URL: http://www.honeyiscool.se
Postat av: BabyFly

Meeen så söta de är, era små ♥

Lovely!(Vem bakar bullen, om jag skulle få för mig att vilja ha en ;O haha)

2011-02-08 @ 21:20:31
Postat av: BabyFly

Meeen så söta de är, era små ♥

Lovely!(Vem bakar bullen, om jag skulle få för mig att vilja ha en ;O haha)

2011-02-08 @ 21:21:42
Postat av: mamma mu

Å så härlig tjejhelg ni haft, riktig energy-booster! Och vilka underbart fina smågnuttar ni har!!!! Ja och den där apselen gör säkert mer nytta om den är med ;)

2011-02-09 @ 10:02:37

Kommentera inlägget här:

NEJ TACK till kommentarer som är spam eller reklam. Ska du kommentera här kan du väl åtminstone låssas att du är läskunnig och har läst något jag skrivit.


Namn:
Jag vill ha en bulle

E-postadress: (faktura skickas hit)

Smygreklam:

Beundrarbrev:

Trackback
RSS 2.0