Hollandsk koloni i Stockholm

Ar vad jag och Ellis senaste planer ar. Vi ska skaffa lagenhet att dela och ta vara pa de hollandska traditionerna vi lart oss har nere. Ha fester med holladskt tema, fira koniginnedag, vara helt javla galna vad galler orangea vimplar osv vi vm, em och sant, hanga ut en ryggsack pa en flacka nar man klarat alla tentor, och ni vet, det basta. Stampot kommer daremot att vara bannlyst! Det vore sa himla kul, for svenskar ar sa javla trakiga. Man far inte vara stolt over sin flagga, och man far inte ha skolavslutning i kyrkan langre. Visst ar det bra med mangfald, men vi maste val for guds skull varna om vara traditioner!

 Orange var dagens farg.


Igar var vi iaf till Bad Habits for ovanlighetens skull. Jag och Elli, sen kom aven Sicco. Traffade Justin, engelsmannen jag slog vad med. Han ar himla trevlig, och skrattar bara at mig ibland. Fick sova jattelange idag, och det var sa sjukt skont!

Vill att Julia ska komma hem nu, sa jag kan ge henne de snygga presentera jag tog at henne igar. Varsta fulla lilla orangea lejonhuvudet som man har mobilen i, och en plastregnponcho i holland farger. Hon kommer bli sa glad! Oxa tankte jag ju givetvis betala henne for att fara och kopa refillkort at mig, sa jag slipper ga ut.

Sitter barnvakt. Mamman ar ute och springer, och ungarna sover. Hart arebete, verkligen.

Det var roligt

Igar pa Bad Habits. Jag, Elli och Cindy, sen aven Rowald och Sicco. Det var aven tva andra svenskkladda manniskor dar. Tufft. Himla tur vare iaf att vi inte forlorade, da jag rakat vara lite val kaxig mot ungefar varenda engelsman jag stotte pa. Kom hem kring 1. Daligt da jag ska upp och jobba idag :S

Ikvall are Holland-Argentina. Da ar dte bara att dra pa lejonbyxorna och ga ut och dricka ol igen. Det ar hart med fotbolls-vm. Ungarna ar ratt snalla idag, aven om lilla Jan valte upp och ner pa ett mjolkglas nar vi at lunch. Aja, det var typ det.

Swe-Eng

Fick ett sms fran min kompis i england. Han skrev att han hade hort att Norge och Danmark hade overskoljts med stora vagor, och att det var pga alla svenskar som darrade av skrack infor kvallens match. Han ar rolig, for att inte tala om att han sagt att han vill gifta sig med mig. Vi far val se ikvall, England har inte vunnit mot oss pa over 30 ar, varfor andra pa nagot sadant fantastiskt nu?

Det ska vara hart pa fest

Girl: So did you ask your mom if you can go to the party or not?
Guy: Oh yeah! She said yes. But she made me promise to not come home this time with no pants on.
Girl: Seems fair.

Och www.overheardinnewyork.com far mig alltid att skratta sa mycket!

Host

Hostar gor jag, och jag ar sa less! Undra om man kan amputera halsen. Sen funderar jag aven pa att aldrig mer flytta hem. jag har ju som vant mig utan det nu, och for stunden ar allt fina fisken har i sodern. Iofs kommer jag sakert andra mig sen nar bade Elli och Cindy flytt landet. Pepp for imorgon, hoppas det gar bra!

Sadan helg!

Som smygborjade i torsdags. Fredagen var jag som sagt trott som ett djur, skulle dra ut med brudarna for att kolla hollands match for att sen aka hem och sova. Tjenispenis. Vi stannade kvar och drack ol med sallskapet vi hittade dar. Nar vi skulle dra vidare pa Odessa hittade vi 3 karlar och en 10-arig pojke som spelade fotboll. Vi blandade oss snabbt in i leken, oxa var matchen igang. Det var ungefar jag och Elli mot resten, men sjukt kul var det. Val pa Odessa kom Sicco, Rowld och en italiensk snubbe och vi kom inte darifran foren efter 4 nangang. 10 timmars oldrickande, inte nadigt. Men det var sa sjukt kul. Man hade kunnat vanta sig en smarre bakfylla efter ett sadant aventyr men inte!
Pau, Elli och moi. Glada tosor


Pa lordagmorgon vaknade vi och drog pa stan och kaka frukost. Sen traffade vi grabbarna, kopte jordgubbar och ol och satte oss och svettades i solen. Elli och Pau drog till Amsterdam, och jag och Rowald till Urecht. Vi skulle egentligen ga till en park och hanga, men efter mathandlande var jag hungrig och trott sa vi stannade inne, lagade mat och pratade. Skulle hem kring 10, men tidsoptimist som jag ar sa kom jag hem typ vid 11. Utrecht och Leiden ar tydligen inte snabba stallen att transportera sig mellan, vilket jag ju iofs visste, men anda.

Idag jobbade och de hann dra ivag soderut i landet for att hanga pa stranden innan jag slutade. Deppen var stor, och jag agnade istallet dagen at att spela WoW. Sa kan det ga, jag langtar redan till nasta helg om det ska vara sahar kul! Jobbar mandag, tisdag och onsdag i veckan, sa sen are langhelg! Vi ska nog oxa forsoka styra upp nagot slags wannabe-midsommar-firande har var dte tankt. Eller sa gar vi bara ut och olar.

Sverige-England pa tisdag, peppen ar stor, Sicco har lovat att komma och se matchen med oss, Rowald kanske oxa skulle komma. Blir kul i vilket fall som helst.

Fotboll

Igar kom Elli hit. vi skulle dra till bad Habits och kolla Sverige-Paraguay. Vi klev in genom dorren, blonda, med Sverige-krigsmalning i ansiktet och vara snygga kepsar och 2 sekunder senare kom forsta casanovan fran och la in storstoten. Jag skrattade ratt bra at han sen. Det var massa engelsman dar, och engelska supportrar och de ville ju givetvis inte att Sverige skulle vinna. Vi satt dar och var nervosa (jag) och blev mer och mer frustrerade nar svenskarna inte fick in den. Men sen kom det, malet och sa lyckliga vi blev! Just nar man som bast satt och funderade vars man skulle emigrera sa gor de sa man kanner sig aningens nojd med att vara svensk iaf. Den jobbigaste engelsmannen av dem alla, bjod iaf pa seger ol sen. Det var snallt. Tror vi for hem kring 1, vilket ar sjukt  javla daligt da jag jobbar idag. Men det kom bara mer och mer ol hela tiden, och den svenska mentaliteten gjorde sig pamind. Iaf, nar jag var hemma ringde Richard, snubben i england och vi pratade ett tag. De har sa javla rolig dialekt, sa jag skrattade ratt bra at han. Oxa var jag ju lite full.


68193-9
Jag och Elli, forvantansfulla i halvlek.



Idag har jag typ skummaste bakfyllan nansin. Eller jag ar ju inte bakis, jag kanner mig bara seg och trog och det tar typ 100 ar innan jag fattar nat. Nu kanske vissa av er tycker att det ar ju som vanligt, men det ar faktiskt varre an det brukar. Oxa ar jag svintrott. Vi ska ut ikvall och se Hollands match kl 6 och jag funderar pa fullaste allvar att bara dricka coca cola och sen ga hem och sova. Iofs vore det kul att ga ut, far helt enkelt se hur det bli.

Sen ar det bara att tagga infor tisdag den 20e, kl 21.00 i Koln, dagen da Sverige (forhoppningsvis) spoar England, annu en gang. Aterstar att se om man vagar ga till Bad Habits eller om man borde leta reda pa nat stalle med lite mindre engelsman.

Fotbolls VM

Har dragit igang.

Sverigelinne - check
Ol - check
TV - check
Barer som visar de flesta matcherna - check (iaf hollands)

Nu vantar jag bara pa att Elli och cindy kommer tebax sa vi kan ut och sjunka Svenska nationalsangen (jag och Elli) samt leka wannabe-svensk (Cindy som inte kommer vaga saga att hon ar fran Tyskland).

Nu ska jag skriva mail och onska en engelsman lycka till idag, haha, sa javla kul!

Sadarja

Nu var Parisresan avklarad och pojken hemskickad. Vi hade det fantastiskt bra, och hann med allt vi ville se och lite till. Ar alltid lite trist att masta saga hejda, men nu ar det bara en manad och 14 dagar kvar tills jag aker hem.

Har jobbat idag, pa svenska nationaldagen. Det ar ratt skont att komma tillbaka till gamla vanor och veta precis hur dagen ser ut, aven om ingen dag ar den andra lik med dessa sma skitungar.

WoW funkar igen och jag ar glad. Da har jag nat att roa mig med pa kvallarna da Elli ar tebax i Sverige, och Cindy i Tyskland. Kom hem snart! Dvs kom hit, jag vill ju umgas! Mycket att gora nu sista tiden innan hemfard, ska bli himla skoj iaf. Bade tva.

RSS 2.0