Uppforstring Gallivare vs. Stockholm

Jag kommer pa ypperligt bra ide och ska ringa Elli for att det ar mycket roligare att dricka ol om man ar tva. Hon svara inte, och jag misstanker att det ar en medveten list fran hennes sida for att undvika mig. Efter en halvtimme ungefar ringer hon upp och fragar om jag hittat en ny hobby, och syftar pa mit telefonterroriserande.

Jag: Det ar en religios hogtid idag, och du vet val religios hogtid innebar?
Elli: ...Uhm...  Man gar i kyrkan?
Jag: Man super!
Elli: Vi har nog blivit uppfostrade lite olika du och jag.


Jag skrattar annu.
Och hon kan forhoppningsvis smita ivag hemifran snart.

Tourettes

Jag misstanker starkt att jag akt pa tourettes light eller nat. For allt jag egentligen vill ha sagt nu ar diverse barnforbjudna saker som kommer att neka mitt tilltrade till himlen annu mer.
HELVETE!
Sen nar ska jag borja komplicera saker annu mer for mig sjalv? Jag ar fan avis pa Elli som ar sa himla nojd med sitt liv. Ah, nu later jag ju bitter aven for att jag inte ar det, men sa ar inte fallet. Det ar kung att veta att det faktiskt gar!

Jag maste borja censurera mig sjalv, speciellt nar jag druckit och sager allt som faller mig in, och tva sekunder efter jag sagt det inser hur forbannat korkat det ar. Jag borde satta tidlas pa forbannade datorn sa jag inte hittar saker som skulle gora mitt liv mycket battre eller mer spannande. For om jag inte hade hittat de sakerna skulle jag inte tvivlat pa att mitt nuvarande liv ar bra.

Mindre an 2 manader till hemresa. Som Elli sa the end of an era.


Forovrigt ar det idag nagon slags religios hogtid, och alla vet vi att religios hogtid ar bara ett annat ord for brakfylla. Borde nastan ta chansen. Maste ringa Elli. Vafan har hon inte mobajlen pa for! Ar tusan oxa. Jag ar de daliga ideernas gudinna, och hon ar min trogna vapendragare.

Just like heaven

Var en himlarns bra film. Jag och Cindy kopte godis och chips, saa gott var det!

Iaf sa ar http://www.overheardinnewyork.com/ oxa grymt kul.

For att inte tala om www.sugardaddie.com , en sida for oss som vill ha det dar lilla extra ;) Jag och Elli har (pa varist hall givetvis) suttit och letat rika karlar som vill spendera sina pengar pa oss. Har man kul sa har man. Tack och gonatt och vi hors.



Regn och stad

Har man trakigt sa har man. Sov till tolv, ko mner och kollade laget pa datorn och at sen frukost. Mera datorande, i brist pa annan vettig sysselsattning. Sen vaktar jag Isabella en stund innan jag gar upp och slanger ut alla mina klder fran garderoben, bara for att kunna vika in dem igen. Ger Julia en del klader, for att gora dela upp smartan i att skiljas fran dem i mindre delar. Sen ska jag leka mer med datorn och far seperyck och plockar fram dammtrasa och dammsugare. Vem hade vetat att skrivbordet var vitt, och att det faktiskt lag en matta vid dorren? Helt fantastiskt!
Inge traning ikvall, undra om nat av barnen vill spela sallskapsspel?

Imorrn kommer han!

Medans jag minns

I lordags (eller var det sondags??) satt jag och min trogna vapendragare Elli och surfade. Testa googla pa "rullstolsoffer med jättenalle i ögat" (med de dar tecknena) och se vad google fragar om du letar efter :P Vi lag dubbelvikta av skratt och kunde inte andas ungefar. Helt javla galet kul.

Ikvall skulle jag och Cindy och trana. Vi kom sent, sa det fanns inga platser kvar at oss. Surt, vi for ut och sprang istallet. Eller, nar vi inte orkade mer, promenerade vi och kom till vattenlekpltsen. Latt att jag ska dit nandag, utan ungar!

Ledig imorrn, om jag inte skulle jobba lite.. Minns inte, det var ju anda i mandags vi gick igenom veckans schema. Fan vad samst jag ar. Lar ju iofs marka om hon kommer och knackar pa och tycker jag ska ta over. Nu ska jag ga och sova innan jag blir allt for snussugen.

Forbaskade regn!!!

Jaha, det gor fan inget annat an regnar konstant! Jag blir ju tokig! Det kan avl atminstone fortsatta regna nar jag gar ut och faktiskt vill bli blot, men icket, da javlar passar det pa att sluta. Nya staderskan var har idag. Hon ar rolig och pratar bara hollandska. Min socialakompetens har nog sjunkit rejalt efter att bara haft 2 kids att snacka med ett tag, sa det var tillochmed svart att prata om vadret. Eller sa ar det spraket som satter kappar i hjulen.. Kanns lite skumt att prata barn-hollandska med vuxna.

Sitter och forsoker komma pa annan anledning till att slippa traning idag. Igar skyllde jag pa Cindy, sa det kan jag alltsa inte gora idag. Fejka dodlig sjukdom kanske?! Asch, kanske borde borja ga dit sa jag har na muskler att skryta med nar jag kommer hem. Och jag lar ju behova sant till att orka bara alla rackarns vaskor jag ska ha med mig.

Annars.. Familjen bort i em, sa jag ska laga spagetti till middag at mig sjalv. Guuu se jag langtar! Gott ska det bli. Och en halvtimme kortare jobb. Wiee :D

Passa dig vad du sager!

Sa det inte hamnar har! www.tjuvlyssnat.se
En hel del riktigt roliga saker fanns det.

Sov daligt inatt. Det askade och stormade som tusan och jag var typ morkradd. Sen vaknade jag halv 6 och kunde inte somna om. Jag borde vara galet trott. Gick igenom hur jag skulle jobba de sista tva manaderna. En hel del intressanta saker kom upp.

Annars.. Laste pa aftonbladet att Mischa Bartons karaktar i OC typ ska do i sasongsavslutningen. Det vore typ bajs, och aven att man inte ska tro pa nagot som star pa aftonbladet, men anda. Det vore ju hur sorgligt som helst. Har ju ungefar en hel sasong att ta igen nar jag kommer hem. Det ska bli roligt.

Jag langtar ungefar hur mycket som helst dit. Forst "aterforening" med Elli i Estockholmo, sen upp till Ume, traffa alla och ngara till och kramas och prata hur mycket som helst. Ahh, 2 manader kvar!

En san utgang

I fredags kring halv tre kom Elli hit. Vi tog med lilla Jan och gick och kopte brod och groggvirke. Nar modern kom hem utfodrade hos oss med kines (mmm, kinamat!) och sen gick vi upp pa mitt rum och varmde upp med bacardi, amaretto och orange vodka. Ytterst sma mangder, da det var det vi hittade i min garderob som statt dar sen typ i julas. Men vi lyckades bli sadar dryga da vi tycker att vi sjalv ar de roligaste i varlden.

Vi hamtade Cindy, for till Bad Habits, blev besvikna da de inte salde sangria, for til Odessa, North End och Olo Rosso i jakt pa grabbarna vi skulle hanga med. Det visade sig att vi just missat dem pa alla stallen, och vi for tillbax till Odessa da de var dar. Kvallen var helt galet kul. 20 i 6 slangde de ut oss da de ville stanga, och vi kom pa den lysande ideen att far pa efterfest hos Sicco. Sagt och gjort. Kring 7 bestamde vi oss for att vi skulle ga hem, men gjorde den hemska upptackten att det regnade. Det slutade med 5 pers i minimal lagenhet, och jag sovandes pa mindre bekvamt heltackningsmatta. Men det var iaf torrt.

Klockan halv tre pa lordag, fter en hel del ojande, och ont i harrotterna, gick jag och Elli hem till mig for att sova ytterligare. Den har gangen i mjuk sang och varmt tacke.

Kvallen genererade i en hel del roliga saker sagda. Jag sitter och terroriserar stackars Cindy.
Cindy, valdigt hotfullt: Jag tror nan vill ha en ol i hans/hennes kna..
Jag: Forsoker du antyda att jag ar en transvestit?
Cindy: Nej, jag forsoker bara gora det lite spannande

En av killarna som jag inte minns vad han heter, for han hade sa javla skumt namn borjade forhora sig om hur Elli satt pa cykeln nar hon skulle bli skjutsad, om hon satt sa dar tjejigt med benen pa bada sidorna, eller pa varsin. Elli sager det senare, och jag sager nagot helt fantastiskt om att vi svenskor, vi ar minsann van vid att sara pa benen.. Fan.

Nar vi vaknade, och jag armbagat ner narmaste karln sa jag kunde ta over hans madrass och sovsack, och inte kunde sova langre, borjade mitt och Ellis drygande igen. Jag tror lagvattenmarket var "Vill du ha en socka pa ogat", i akta radiotjanstens-reklam-stil. Vi tyckte det var skitkul, och grabbarna fattade ingenting. Jag tror forovrigt att jag pratade hollandska nangang under fredagnatten. Eller rattare sagt sa vet jag det. Fy fan vad jag ar pinsam. Fast han var typ impregnerad av mina sprakkunskaper, och Elli pastod idag att hon var forvanad att jag var sa bra. Men a andra sidan sa kan man nog konstatera att vi var ratt full allihopa, sa det dar omdomet vet jag inte om jag ger sa mkt for..

Nar vi val vaknat efter lite sovande pa lordag eftermiddag, sa lag vi i sangen och filosoferade och funderade over hurvida vi egentligen blev inbjudna till Sicco pa efterfest, eller om det var vi som tog initiativet och bara gick dit. Men jag menar, det ar ju inte helt fel med tva svenskor pa efterfest och overnattandes val?!

Det vi kan konstatera ar iaf att det var en sjujavla utgang for att ta igen det senaste halvarets nykterhet. Tack och lov var det ingen som hade med sig kamera, och bildbevis finns saledes inte av den nattens aventyr. Mottot "det man inte minns, har inte hant" kanns pa nagot vis valdigt lockande att ta till.

Resten av helgen gick i bakfyllans anda, med schlager, cola, kines och promenad. Klart mysigt, och vi kom aven fram till att vi tillsammans ar ratt bra pa att gora ingenting.






Schlager

Det var ratt roligt att kolla eurovisionssaken igar. Fast jag forstar inte vad folk hade emot Island, hon var ju jatterolig! Och finnarna var kung, kanske inte har nat med schlagern att gora, men det ar det fan inte mkt som har idag.

Nu har jag lagt ungarna. Aterstar att se om de sover. De har varit jattesnalla nu pa morgonenm och Cindy var forbi och vi han med en del planerande av framtida viktnedgang och traning. Tanken ar god, far se om det efterlevs.


68193-8
 
Tjusig bild pa mina sma godingar.


Elli ska komma hit i eftermiddag, och ikvall ska vi ga pa Bad Habits och dricka sangria. Sen kan det handa att det blir en del utgang, far se om man orkar. Hade varit ratt roligt, da det ar forjavla lange sen sist. Den som lever far se.

Tot ziens.

Jobb och Mr. T

Idag har jag jobbat sen kl 1. Har inte haft sa mkt att gora, da de forst sov, sen lekte med storasystern och sen sag teve. Darimellan sa var det en del utfodrande och pannkakslagande oxa, men en helt okej dag.
 
Herr Tom Cruise ar ju som alla vet jattelaskig. For er som annu tvivlar har jag har beviset. http://tcruiseko.ytmnd.com/

Ikvall kl 21 ar det dax for lite schalger. Nu far man se vilka som gar vidare till pa lordag. Sjukt spannande. Hoppas alla lade marke till all sarkasm som ingick i foregaende mening. Karln ar pa bio, och kommer inte hem forrns sent ikvall, da jag sover, sa det blir inte att prata med han, och det ar inte sa javla spannande att sitta vid en dator dar WoW inte fungerar. Sa sa far de bli.

Ungarna ar forovrigt helt underbara alltid innan man lagger dem i sang. Massa bus i sovrummet innan bloja ar bytt och pyjamas pa, och som de skrattar! Det ar sanna ganger jag valdigt garna vill skaffa egna. Helst genast. Men sen kommer dagen dar pa, med grat och skrik, och jag aterupptar sokandet efter narmsta kirurg.

Fick forovrigt mail av Mallan idag. Gammal kompis sen Gallivare-tiderna, som ar ensamstaende 2 barns mamma nu. Det ar alltid lika kul att hora av henne och hur det gar for henne och knoddarna. Ar det nan som klarar av sant sa ar det hon, hon ar hur kung som helst. Ska satta mig och skriva ett mail at henne nu oxa tankte jag, och sen forsoka hitta nan liten karta over omradet kring varat hotell i Paris.

Dalig dag?

Snarare en dalig vecka.  Jag forstar att mamman har mycket att gora pa jobbet, och att man inte bara kan ga hem for att ens pass har slutat nar man ar lakare. Men jag blir sa less. Jag orkar inte.
Jag blir sa sjukt javla less pa den har datorn och internetuppkopplingen som inte gor nagot som helst bra. Skype fungerar inte, Norton ar helt javla uppfuckat, och man blir frankopplad titt som tatt. Vad fan ar det for fel?

Sen finns det inge nvidare ork till nagot. Jag borde trana. Visst, en annan dag, eller annu helre manad. Jag borde duscha, men det spelar ingen roll for jag traffar anda ingen. Jag ligger anda bara i min sang hela dagen sa det finns ingen som lider mer an jag. Nya staderskan var har idag, mamman har bett henne stada mitt badrum oxa, for hon tycker det ar sa smutsigt dar. For gudsskull, lar dina egna ungar att anvanda en toaborste och att skolja bort tandkramen fran handfatet nar de grisar sa skulle det sa javla mkt battre ut. Jag stadade igarkvall, imorse var handfatet vitt. (Bor tillaggas att det vanligtvis har en laskigt mogel-gron farg). Det kanns sa javla fel att borja bortforklara sig och skylla pa hennes ungar, for det ar jag som ska stada dar, men hur kul ar det, nar det bara efter nagra timmar ser ut som en krigszon igen?

I alla fall. Nu har jag slapat mig heela langa vagen till datorn, sa nu orkar jag inte ga och lagga mig mer.
Ge mig luft!

Eller nej, ge mig bara nagot sa jag orkar.

Ledighet

Ja fy fan vad skont. Det har jag verkligen fortjanat efter starten pa den har veckan. Huga. Igar firades det med en 45 min sen mamma har, en ol och ett forsok till att aka inlines. De dar inlinesarna var vardelosa och eftr 20 minuter forsokte jag ta mig hem igen. Hemska tanke. Jag onskar jag hade tagit med mina egna. Jag var tvungen att ringa mamma for att jag var sa upprord over att hon var sen igen. Mamma lugnade ner mig lite och sa att jag skulle fraga om det var mycket pa jobbet i en snall ton. Aja, man gor som mamma sager, och det visade sig att min hostmother visst inte hunnit ata lunch an. Hur fan kan jag vara sur pa henne da? Olen, en weissbier, var fantastiskt god.

Iaf sa har kare pojkvan hittat en bra sida at mig, som borde skickas till alla som ska till Holland, under kort eller lang tid. http://www.yttermera.se/resor/kulturguide/hur_man_behandlar.html 
Vissa saker fick mig att vilja grina av skratt.

Nu ar den stora fragan bara vad man ska gora idag. Det ar 22 grader kallt, mulet och inatt har det regnat. Jag hade kunnat stada om det intevar for att jag gjorde det valdigt grunligt igar. Borde fara och trana, men isf sa maste det anda vanta till kvallen sa jag kan fara pa pump. Det blir nog att varma upp med en dusch, ata lite frukt och lasa lite bok.

Och sant som far en pa battre humor

68193-7
www.cad-comic.com/comic.php




Om man befinner sig utomlands under en langre period och har ett snusberoende att tillfredsstalla, sa hittade jag alldeles nyss en valdigt bra sida. Pa www.snusworldwide.com kan man bestalla snus, vars man an befinner sig. Varfor visste jag inte sant, typ i borjan nar jag akte hit. Det hade besparat min stackars mor en massa snuskopande, och mig en massa diskussioner med henne om hur man blir om man inte far sitt snus.


Att inte sluta i tid

Nu borjar jag faktiskt bli riktigt less. Jag ska sluta klockan halv 6, men mamman ar inte hemma annu. Hade det hant nangang ibland hade det varit okej, men det hander jamt! Varenda fredag, och nu oxa! Inte for att jag gor nagot pa kvallarna, men man ska likforbannat respektera overenskomna tider! Ah sa arg jag blir!

Och jag har en och en halv snusdosa kvar tills Calle kommer. Det ar ungefar tre snusar om dagen. Hur normalt ar det? Inte sarskilt normalt alls. Aaaaah!

Och satansjavlakukspel som inte fungerar. Jag blir SA JAVLA LESS. Hmm, verkar vara en toppendag idag. Det ar nog bara sangen som galler sa det blir imorgon fort.

Män

Sabines kamrat berattade om hennes kollega (jobbar i England, bor i Tyskland), vars fru just fatt beskedet att hon hade cancer, men han kunde inte flyga hem for att hans alskarinna skulle komma...

Karlar man kommit i kontakt med via internet som ar en roliga och trevliga , tills man namner att man har pojkvan. Sen hor man aldrig mer av dem. Iofs sa blir man ju av med idioter snabbt och smartfritt, men vad ar det for fel?






Sa har gar det

Nar man har sjukt javla trakigt


1. Vad är klockan: 21,18
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Mitt namn
3. Smeknamn: Anna, Agge
4. Vad heter dina föräldrar: Rutan
5. Antal ljus på din senaste tårta: Inget alls.
6. Husdjur: Katt
7. Hårfärg: Blond och  svart
8. Favoritfärg: Svart, gron
9. Piercad: Ja, nagra styckna
10. Tatuering(ar): Ja, en
11. Födelseort: Malmberget
12. Bostadsort: Leiden, Nederlanderna
13. Nuvarande bostad: Rum i ett hus
14. Har du varit kär: Ar kar just nu
15. Har du varit i några andra världsdelar: Nej
16. Har du varit med om en bilkrasch: Nej, men en gang korde Jennys pappa pa en ren.
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): Fyra
18. Kaffe eller glass: Glass
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur
20. Stcokholm eller Göteborg: Stockholm, men bara for att Calle bor dar
21. Färg på strumporna: Barfota!
22. Lyckotal: Vette tusan
23. Favoritfilm: Allt med langhariga sexy karlar
24. Favoritcitat ur en film/TV-serie: Everybody was doing it
25. Bästa semestern: Tyskland i julas med brudarna
26. Favoritmat: Mammas palt, mammas kottbullar
27. Bästa veckodagen: Lordag tror jag, eller tisdag, da brukar det vara bra pa teve
28. Senaste låt du lyssnat på: Nat med James Blunt
29. Tandkräm: colgate
30. Favorit TV-program: Gilmore Girls, Greys Anatomy, Cityakuten
31. Favoritrestaurang: Pizzerian pa Herenstraat
32. Favoritblommor: Tulpaner
33. Tycker inte om: Skrikiga och griniga kids, bakfylla, att jag aldrig kan spara pengar.
34. Är du religiös? Inte sarskilt
35. Ögonfärg: Bla-gron-gra, typ
36. Senaste sjukhusvistelse: Nat onadigt
37. Favoritdricka: Cola, Bailys
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Ljusgra och en rod fondvagg som jag malat alldeles sjalv!
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Inget!
40. Vem/var är du om 10 år: Gift, nagra ungar, villa, volvo och vovve!
41. Vem fick du senast e-mail från: Mamma
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Nix
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Oj, vilken javla bra fraga.. Jag skulle nog ligga med nan chef sa det galler pa alla affarer jag vill ^^
44. Vad gör du när du är uttråkad: Laser, sitter vid datorn, eller ringer hem.
45. Fras/ord du använder (för) ofta: Shit (inte alls bra da ungarna lart sig saga det)
46. Födelsedag: 31 maj
47. Vad retar du dig på: Att jag aldrig kan spara pengar, att de hollandska tagen tar varje chans de far att inte ga, alla snubbar som springer omkring med rosa t-shirtar och tror att de ar tuffa.
48. Det bästa du vet: Sol, havet, att upptacka nagot nytt med vanner
49. Läggdags: kring 10-11
50. Stjärntecken: Tvilling
51. Värdefullaste ägodel: Hmm.. Later lite nordigt att saga datorn, men det ar nog sa
52. Vad är klockan: 21,30
53. Vad har du för kläder på dig just nu: Jeans, t-shirt, svart troja.
54. Favoritland: Sverige, jag har inte sa stor erfarenhet av andra lander.
55. Favoritfilmmusik: Det mesta
56. Skostorlek: 37
57. Fobi: Spindlar och andra labbiga insekter
58. Favoritpålägg: Hushallsost, ishavsrora, skinka och gurka. Samtidigt.
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar?: Barncancerfonden
60. Vad jobbar du med: Tar hand om rika manniskors kids.
61. Bästa bok du läst: Nat med Marian Keyes
62. Vad är du beroende av: Att ata, snus
63. Favoritdjur: Lusifer
64. Gillar du snö: Ja, pa vintern
65. Favoritglass: Jordgubbsglassen pa Australian
66. Vad la du dina sista pengar på: Schampoo och balsam
67. Är du långsint: Jag vet inte hur man gor
68. Favoritgrupp/artist: En hel massa olika.. Within Temptation, Nightwish, Shakira Blackmoore´s Night, James Blunt.. Kan halla pa laange..
69. Vilken är din bästa egenskap: Jag tycker att jag ar valdigt rolig
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Flytta hem, skaffa lagenhet, kopa en soffa
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000kr: Nej
72. Vad gör du i sommar: Jobbar, flyttar hem till Sverige
73. Mest intressanta stad du varit i: Amsterdam
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: Varg
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Att karlar pa fullaste allvar kan ha pa sig en rosa t.shirt och tro att de ar snygga
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Min
77. Favoritgodis: Choklad
78. Spelar du nåt instrument: Nej
79. Snyggaste kändisen: Shakira
80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför? Shakira, hon ar cool
81. Vilken film såg du på bio senast: Ice Age 2 med kidsen
82. Senaste köpta skiva: Bryan Adams, nan best of skiva
83. Roligaste konserten: Har inte varit pa sa manga
84. Bästa känslan: Gladje
85. Samlar du på något: Erfarenheter (haha, fan vad gammal det far mig att lata)
86. I sånt fall, vad: Men vad skrev jag nyss??
87. Har du långa naglar: Lagomt
88. Favoritminne: Manga
89. Favoritskiva: Manga dar med.
90. Bästa kompis: Cindy och Elli, for de ar har med mig
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Vette tusan
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Att jag inte har pengar att gora roliga saker med
93. Favoritlåt: Ah, vad heter den. Kelly Claksson nanting. Haha
94. Drömbil: Nan cityjeep
95. Har du en mobiltelefon: Japps
96. Är du kär i någon just nu: Det med
97. Vad är det vackraste som finns: Solnedgangen i Nordwijk, me like!
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Luffa runt i Asien och Australien
99. Är du homo- eller bisexuell: Nej
100. Vad är klockan nu när du är klar: 21,39

Nu kanske ungarna sett klart Grease sa jag kan fa se den i min ensamhet. Tack och hej

Att tanka pa

Tänk dig att det finns en bank som varje morgon sätter in 86 400 kronor på ditt konto.
Det är inget fel. Insättningarna är lagliga och korrekt gjorda av en otroligt rik välgörare. Men banken överför inte pengarna till nästa dag. Varenda natt blir alla pengar som du inte använt den dagen borttagna från ditt konto. Vad skulle du göra i ett sådant tillfälle?

Självklart hade du använt alla pengarna på bästa sätt, den dagen de sattes in på ditt konto, dag efter dag. Och det roliga är att vi alla har ett sådant konto! Men det är inte pengar som sätts in på ditt konto utan namnet på kontot är, TID.

Varje dag blir du utrustad med 86 400 sekunder. Varje natt försvinner all den tid du inte utnyttjat. Ingenting blir överfört till nästa dag och du kan aldrig använda något i förskott. Varenda dag startas ett nytt konto för dig.

Varenda natt försvinner obrukad tid. Om du inte nyttjar dagens insättning Så är det enbart ditt fel. Det finns ingen väg tillbaka. Du kan inte övertrassera kontot i morgon! Du måste leva i nuet och förbruka dagens insättning. Investera tiden smart så att du får bästa möjliga avkastning i form av hälsa, lycka och framgång.

Tiden går. Gör det bästa av dagen idag!

För att förstå värdet av ett ÅR, fråga en student som missade examen.
För att förstå värdet av en MÅNAD, fråga en mor som fött ett barn för tidigt.
För att förstå värdet av en VECKA, fråga redaktören på en veckotidning.
För att förstå värdet av en TIMME, fråga de nyförälskade som väntar på att träffas.
För att förstå värdet av en MINUT, fråga den som kom för sent till flyget.
För att förstå värdet av en SEKUND, fråga den som precis lyckats undkomma en bilolycka.
För att förstå värdet av en MILLISEKUND, fråga den som kom tvåa i OS.

Värdesätt vartenda ögonblick och värdesätt det ändå mer när du delar det med en person som betyder mycket för dig, så mycket att du just delar din tid med denna person. Och tänk på att tiden inte väntar på någon.

Gårdagen är historia.
Morgondagen är ett mysterium.
Dagen idag är en gåva.
Det är därför den kallas för nuet.

Vänner är riktigt värdefulla juveler. De får dig att le och de önskar att du ska lyckas. De lyssnar på dig, de smickrar dig och de vill dela sina tankar med dig.

Kvallsmys





Sa har mysigt kan det vara en kvall i Nordwijk. At pa italiensk restaurang (pizza saklart), vandrade langs stranden och tittade pa solnedgangen och samlade snackor. Det ar skont nar man ar sa lattroad. Vad till Bad Habits och tog nan ol nar vi val komm tillbax till Leiden. Casper jobbade, jag trodde helt allvarigt att han slutat. Han halsade, och undrade vars jag hade pojkvannen. Sen pratade han med oss for att han var tvungen, nar vi ville bestalla ol. Han blev javligt dryg efter att jag varit dit med Calle, men det ar faktiskt hans problem. Och ingen sa att livet var latt nar man var 18.

Julia har kalas nu, och det ar en hel dros med brudar har. Jag tog en bit tarta och drack cola, och nu gommer jag mig har. Jag onskar saa att jag hade kunnat spela WoW, for att fordriva kvallen. Orkar inte ga ut, for att tala om att jag har inte ett korvore kvar att spendera. var tvungen att kopa schampo och balsam idag, sen hittade jag nice bodylotion och sen var jag pank. En och en halv vecka kvar tills Calle kommer, och lika lange tills jag far lon. Luuungt och skont fram tills da med andra ord. Haha, det ar ju iofs inget ovanligt nufortiden, men anda.

Var pa bibblo och lanade bocker oxa, sa nu har jag nat att roa mig med soliga dagar pa stranden typ. Nu da? Jaa, jag vet fucktisst inte, vanta pa att karln loggar in pa skype sa jag far hora hur kryssningen var.

Tack for visat intresse, vi hor av oss!

Antligen fredag

Det skrattades at mig vid frukostbordet for att jag hade svart for att halla mig vaken. tack tack.
Ungarna var jobbiga, fast det ar sakert bara for att jag ar trott.

Satt och kollade in lagenheter pa Bostaden. Hittqade en som jag faktiskt garna ville ha, ost pa stan. Bodde dar i krokarna 8 manader, och det var sa harligt att ta en kort promenad sa var man inne i stan, for att inte tala om hur skont det var att det var sa kort att vingla hem efter krogen. Sa javla risigt att jag sitter kvar har drygt 2 manader till, sa alla bra lagenheter hinner forsvinna. Iofs sa maste det nog losa sig med nagon slags inkomst innan jag kan borja soka pa allvar. Bara massa skit hela tiden. Me dont like.

Men jag har hort att CSN oxa ska vara en inkomstkalla. Man far bara agna en del av sin vakna tid at att plugga. Ah, men det har jag ju fiaf kommit fram till att jag ska gora nu sa. Det ska bli sa otroligt spannande att komma hem och traffa alla. Se vilka som finns kvar, vilka man fortfarande kommer att umgas med. Och se vars man hamnar tillslut. Och vilken soffa man koper :) Hittade ju en asskon nar vi var pa Ikea med brudarna har nere. Me like. Hoppas jag borjar bajsa pengar eller nat sa jag har rad med den. Och det som ska bli allra roligast ar att fa bo med Lusifer igen!

68193-4
 Min allra sotaste kisse!




Cindys mamma ar har i helgen. De skulle aka ut till Nordwijk ikvall och se pa solnedgangen och ata middag, De bjod in mig att folja med om jag ville. Det vore jatteroligt, men samtidigt far jag sa himla daligt samvete nar jag slosar massa pengar nu sa snart innan Paris. For att inte tala om att jag faktiskt inte har rad. Jag tror nog det bara blir att stanna hemma, avnjuta en fredqagsmiddag med ett helt koppel ungar, sen kila ivag och kopa en pase chips och se nan film. Det har blivit way to much filmkikade i jamforelse med utgangar pa sistone. Pensionar?

Onsdag

Jag har jobbat sen kl 10. Gick med kidsen till faglarna och hade picknick. Mycket trevligt och de var sa himla glada. Kom hem for en halvtimme sen, utfodrade dem och slangde dem i sang. Nu vantar jag bara pa att mamman ska komma hem sa jag kan cykla ner till sjon och lagga mig och sola. Kanns lite wierd att lagga sig i bikini mitt i stan, och det ar bra med motion har jag hort. Far se om det blir nat badande idag, beror lite pa hur varmt det blir i solen tror jag. Tack och hej, leverpastej.

Bad!

Just hemkommen fran arets forsta bad. Jag, Elli och Cindy begav oss till sjon strax efter 8, och tog tva snabba dopp. Det var himla skont, aven om det var lite kallt. Men man kan ju trosta sig med att man inte kanner sa mkt efter ett tag :D Maste helt klart goras om, snart!

Julia uppskattade sin fodelsedagspresent oxa, det var himla skont. Hon tycker om mig, ida g sa hon att jag var hennes basta "storasyster". Det var snallt.

Fodelsedag

Idag fyller Julia 13. Hann inte gratta henne imorse innan hon gick till skolan, sa jag ska gora det om nan timme nar hon kommer hem. Har kopt en fin ram som det rymms flera kort i, oxa har jag lagt in kort pa hennes favoritkillar (bla Harry Potter) och evn ett kort pa mig och henne. Jag hoppas hon gillar den.

Imorse var vi uppe hyfsat tidigt jag och Cindy och for och tranade. Det var himla skont .Sen frukost pa stan, och aningens lite shopping. Jag far fan skarpa mig om jag ska ha na pengar till Paris!

Kopte nu grej till lappen, fast aset jag var och bytte stav hos senast, anvande tang for att fa fast den, sa jag far inte los den nu. Jobbigt. Tva veckor och tva dagar tills Calle kommer. Det ska bli sa himla roligt!

Sommar

Nu har sommaren antligen kommit. De senaste dagarna har spenderats utomhus, med och utan kids. En liten branna har man hunnit skaffa sig oxa. Det ar sa mysigt med alla dessa uteserveringar overallt. Speciellt nar man kan sitta och dricka ol och doma ut alla killar som springer omkring i rosa t-shirtar. Rosa ar ju en tjejfarg!!

Koniginnedag var skoj. Att borja dricka halv 10 pa morgonen ar kanon. Pa eftermiddagen var man visst lite lullig, och jag minndes inte att nan vimmelfotograf var och tog kort pa oss foren flera dagar senare, da jag hittade en lapp med deras webbadress pa. Har ar iaf resultatet.



68193-3





Fick meddelande massage och friskvardsskolan. Jag far inte komma pa intervju, men de foreslog att jag skulle ga en kortare kurs de hade, som det annu fanns platser kvar till. Kanon! Tankte jag, tills jag sag att det kostade 36 javla tusen att ga. Jag forstar att det finns platser kvar. Jag vill inte ga turismutbildningen langre. Haromdagen kom jag fram till att jag skulle lasa socionomprogramet, fanihelvetes att det var forsent att soka in :S Nu maste jag ju vanta jattelange. Hade inte vart helt fel att gora nat vettigt i host. Aja, det ar val ratt nice att lasa kort psykologikurs och forsoka skaffa lagenhet bara antar jag. Sa ska vi se om jag lyckas med matten sa jag kan soka in pa sjukskotersepreogrammt oxa.

Barnen sover, och jag ska nog ga och hanga upp min tvatt. Hade 4 maskiner att tvatta idag, bara mina saker. Huga.

RSS 2.0