It's a girl!

Idag var dte dax för 3D ultraljud, och mycket riktigt visade sig att det sparkande lilla monstret i magen var en tjej! Och söt var hon oxå! Fast det är ju inte så konstigt med tanke på vem som är föräldrar :)


Vi fick inte så jättebra bilder, hon envisades med att ligga mer armen över ansiktet ungefär hela tiden. Envis som en räv (eller sin mor, vilket som). Nu ska jag peta på Henning tills han vill följa med till affären och köpa babykläder.


Om nån är intresserad så har dte vart snorvarmt i två dagar. Igår var dte 17 grader, idag nästan 20. Helt jävligt, räknar med en sommar där jag går ner i vikt av all svettning. Kanske ska köpa en såndär plastpool vi kan han ute på gräsmattan så jag kan plaska runt och leka valross.

Det här med Wii Fit

Henning är helt såld. Han kör step, rockar med rockring och hoppar backhoppning. Jag håller på att kissa på mig av skratt ungefär hela tiden. Kul att komma in på akuten och försöka förklara åt läkarn att anledningen att man stukat ljumsken, brytit lårenshalsen eller liknande är att man spelade Wii och är lika otränad som en stelbensopererad 107 -åring. Haha. Maskinen räknar ut ens BMI åt en oxå. Jag hade 23,6, jag trodde lätt jag skulle klassas som överviktig pga den lilla apan som växer i min mage. Vi kallar den lilla apan ibland. Jag är hårigare än nånsin, och Henning lika hårig som vanligt, så vi tänkte att om den ärver de egenskaperna så lär det ju bli en liten hårig apa.

Henning var ut igår. Jag var så trött så jag gick hem och sov. Men vi hade kul båda två, och när han kom hem så fick jag ett referat av utgången, utestället och toaletterna, så det kändes som jag nästan vart där. Snart ska Matilda och Junior komma och hälsa på. Spännandes värre. Då ska jag visa våran fina barnvagn.

Efter solsken kommer regn

Och regna gør det. Det suger. Idag åkte vi till Vinterbro før att køpa sængklæder så vi får byta sånna nångång. Sen åkte vi hem før jag hade ont och Henning var hungrig, vi bråkade ett tag tills vi fått æta och blev snælla och sen låg vi i soffan och klagade på att vi hde tråkigt. Då åkte vi till Elkjøp (Elgiganten på svenska dårå) och køpte ett Wii Fit till Hennings førældrar. Nu håller han på att læra dem hur det funkar, och jag sitter hær. Helg-action som vanligt.

Inatt drømde jag om att vi var på 3D ultraljudet, och han som gjorde det sa att bæbisen var borta. Den bara fanns inte i magen. Det var skitlæskigt och jag vaknade och var alldeles svettig och æcklig. Sen duschade jag. Ska bli så spænnande på tisdag och få se vad det ær før liten krabat som håller mig vaken på nætterna, och sparkar så jag tror den ska sprætta ut ibland. Ja, spænnande var ordet.

Vi ska æta tacos ikvæll.

Bra eller anus

eller 23 år och bitter.


Idag var jag till min doktor och hämtade ny sjuskrivning och blev tömd på blod. Det gjorde ont, men jag var snäll och slog ingen, skrek inte och var inte alls stötande på något vis. Utöver det så är idag en dag som man vaknar snortidigt av ont i magen och höfter. Det där med att vända sig i sängen är ett skämt, och att gå upp för trappan till vårat hem lika avancerat som att bestiga Everest. Bra eller anus? Det beror ju på vem man frågar.

Igår fick vi vart till Sveariket och hämtat barnvagn och handlat mat (kött). Barnvagnen är typ det finaste jag sett, och jag längtar sååååå tills vi har en bäbis att stoppa dit! (Inte bara för att jag räknar med att sluta ha ont då).
Jajuste, bara för att jävlas efter att jag köpt mina sommarskor så har solen givetvis tagit semester och avlägsnat sig. Vad är det för jävla stil? Näe, ska kolla om det inte finns några sjyssta weekendresor till Amsterdam eller nåt. Vad man nu ska göra där som gravid med smärtor lite varstans vet jag nu inte, fast de är så liberala så de där svamparna de säljer är säkert bra för fosterutvecklingen, enligt nån tvivelaktig studie som är gjord av svampodlarna själva.

Mistah big spender does it again

Jag köpte tre par skor idag.
Det kostade mig 229 norska kronor.
Jag är typ bäst.


I tillägg till det så har jag idag kräkts, det är skitirriterande, speciellt när jag fem minuter innan tvingat i mig frukost. Förbannad stil det där. Våran barnvagn har kommit! Vi måste bara åka till Sverige och hämta den.

Ett paket kommer lastat

Glømde næmna att igår nær vi kom hem till Hennings førældrar før att sitta lite på internet så hade vi fått ett paket. Inte ett såntdær som man bestæller och betalar før sjælv, utan ett helt ovæntat sådant! Från England och allt. Det visar sig att Hennings far har en kusin som bor dær, och deras familj ville gratulera med bæbis på væg. Sjysst! Och inte blev jag lite impregnerad nær vi øppnade det och fick se værldens søtaste bodys, i organisk bomull. (Jag øvervæger att gå ner ungefær 70 kilo och bli bæbis igen så jag kan ha på mig dem, de var så skøna att ta på!)


Vi växer

Jag och lilla kulan.

Idag åkte jag, snäll som jag är å hämtade min käre pojkvän på stan efter hna slutat skolan. Dagen till ära så stannade vi uppe på Ekeberg och kikade på gigantiskt cruiseship som stod i hamnen. Lägg märke till klarblå himmel och solsken över Oslot. Wie :)

image63

Solig söndag

Då blir det byte av däck på bilen! Jag tar ansvaret, Henning är ute och jobbar. Som det ska vara. Jag får sitta här inne och läsa oviktigheter på internet. Igår invigdes grillandet hos Fredrik och hans nya ferrari-grill. Och jag kallar den ferrari-grill bara för att den var betydligt mer fancy än de där säsongsgrillarna vi köper varje vår för 150 kr. Och vi kan konstatera att det var snuskigt gott, och man behöver inte ens vara go på att grilla för att lyckas med den! Och som enda nykter på stället, så kastade jag in handduken och åkte hem vid 11. De där karlarna vet hur man blir fulla.. När dom sitter på varsin stol och tittar in i väggen och vinglar på stolen så är det dags att ge sig.

Imorgon ska jag ringa doktor, och försöka ta mgi till NAV och söka pengar. Får se om jag är uppe i tid bara :)

Då var vi här igen

Hos Hennings föräldrar å sitt på internet. Idag ringde jag och efterlyste min såndär selvangivelse. Fick prata med en så otroligt trevlig dam som fixade saken åt mig omedelbums. Såna gånger återfår jag tron på norrmän.

Glömde föresten berätta om den fantastiska manliga läkaren som gjorde ultraljudet på mig i söndags. Jag blev så otroligt chockad då han, som man, tänkte på att torka bort allt det kladdiga läskiga så jag slapp göra det halft sittandes. Sen när jag skulle sätta mig upp , så lägger han en hand på min rygg och hjälper mig! Jag har aldrig vart med om nåt liknande, jag är fortfarande i chock och hoppas att han jobbar om jag måste åka in fler gånger!Och nu har våren äntligen kommit! Imorgon är dte dax för årets första grillning! Jag ska grilla kyckling, och äta tre kilo potatissallad. Gissa om jag längtar! Idag är jag i vecka 27, jag börjar bli lite smått panikslagen, det är ju fan snart dax. Och vars är barnvagnen vi beställde? Den borde ha kommit nu!

Ny säng och sjukhusbesök

Nu har vi köpt säng. Ny och stor och helt fantastiskt underbar. Jag kan snurra hur mycket jag vill, åt vilket håll jag vill, när jag vill. Just lövli! Jag betalar, Henning gör allt jobb med att bära och skruva ihop. Bra arbetsfördelning tycker jag.

Igår fick vi åka en sväg på Ullevål och kolla bäbisen. Jag har inte känt nån bäbis på länge och de tyckte jag skulle komma in. Sagt och gjort. CTG och ultraljud och så fort dte blir min tur, och jag får lägga mig dit, så börjar lillbullen att sparkas. Fick iaf se den, och allt var jättebra och den växtre precis som den skulle. Duktig bäbis! (Känner riktigt hur stolt jag är över den redan).

Annars rullar livet på, jag är sjukskriven och har jag inte ont i magen så kan ni ge er fan på att jag har foglossningen från helvetet. Fast man får ju iaf veta att man lever, och det är ju alltid nåt.

Kalaskulan i torsdags.
24 fullgångna veckor.

Lite bilder från oss


(Klicka på bilderna så blir de större)

Nytt boende - men var ä internet?

Håll till godo med norskt tangentbord.

Flytten gick øver førvæntan bra, vi slet som djur (eller alla utom jag som inte kan bæra tunga saker). Nær ar allt uppackat utom datarum/bæbisrum, men vi har ju hela sommarn på oss. Hær nån dag nær det nu var åkte vi øver till Sverige och Strømstad før att bestælla barnvagn (snygg prickig sak), som skulle komma om hela 1-2 veckor bara! Heja!

Bilder på mage i v.24 plus lite lægenhet kommer nær jag orkar hitta dator med internet typ.

Idag fick jag føresten tulpaner av min sambo! De ær skitfina och jag børjade næstan grina.

Utøver det ær jag nu sjukskriven 100% pga helvetesjævlafansmage (den øvre delen, inte bæbisdelen) som gør så snorigt ont så jag mest vill dø. Utan soffan och Henning skulle jag aldrig øverlevt.

Så nu ska vi bege oss hem til vårat, se på lite film och ha lite fredagsmys, så det ær bara komma førbi om du har lust :)

RSS 2.0