Julafton i bilder




Ny dator!

Idag köpte jag alltså min nya baby, min dator! Den heter Sture och är skitsnygg. Vi kommer nog elt klart att bli himla bra kompisar! Iselin vaknade klockan tolv inatt och skulle absolut inte somna om. Efter lite bus i soffan så somnade vi allihopa vid ett-tiden. Då borde  vi alltså vara väl förberedda inför kvällen.
Lasse står i köket och lagar nyårsmiddag; hummersoppa, oxfilé och potatisgratäng med någon slags chokladkaka till dessert. Iselin är visst där och hjälper till hör jag..

Lasse var som vanligt pinsam när vi skulle handla, och tyckte att jag minst skulle få 10% rabatt. Tjejen i kassan såg lite vilsen ut och tyckte varför då, för att hon är svensk, sa han. Jag fick ursäkta honom med tt han inte brukar komma ut så ofta. "Man brukar pruta när man är utomlands"  försöker Lasse förklara åt mig när vi går till bilen.
Dessa karlar..

Jävla skräpdator

Är det någon som har ett luftgevär (alternativt hagelbössa) att låna ut?
Nu ska det där sattyget till dator skjutas. Oxå ska jag givetvis köpa en ny.
Den här gången köper jag en dator som är snygg, då förväntar jag mig ändå nästan att den inte ska vara så bra,
och att saker går sönder titt som tätt.


Besök från den andra sidan

Andra sidan svensk-norska gränsen alltså!
Idag kom mamma och Lasse hit, med kött, snus och julklappar! Givetvis var det ju deras sällskap som vi uppskattade mest, men det andra var inte fy skam det heller! Det tog inte alls länge innan Iselin kände igen dem, och hon grät inte alls.
 I veckan blir det alltså massa häng hos besteföräldrarna där de bor, god mat och turistande.
Vi fick en fin bok om mat för barn (och deras föräldrar) och jag blev riktigt inspirerad och vill helst börja sätta igång att laga mat åt lillfröken nu på en gång!

Meddelande från andra sidan gränsen

Att gå på stan med handikapping + barnvagn i värsta mellandagshysterin är inte att rekommendera.
Nästa gång lämnar jag kryplingen hemma med barnet! (Två flugor i en smäll kallas det visst).
Å andra sidan så har jag ju haft god tid till att puréa mat till barnet.


Är huvet dumt får kroppen lida

Eller Inte skarpaste kniven i lådan.
Eller Årets pucko.

Igår var det alltså vuxenpartaj. Henning gick hem tidigare av någon anledning medans jag stannade och dansade styrdans. När jag kom hem så sov han, med dörren låst. Tog mig ungefär en halvtimme innan jag lyckades väcka honom så jag fick komma in. Kallt var det oxå! I alla fall så möttes jag av en blodig Henning, med en toarulle lindad runt benet.

Han hade kommit hem och skulle ta av sig skorna, men hade inte fått upp knuten när han fick den geniala idén att använda en kniv för att lösa problemet. Inte alls så smart visade det sig då han skar sig nedanför knät. Blödde som 17 gjorde det oxå, men han var trött så det blev inget sjukhus. Det fick vi ta idag när vi vaknade istället och kunde se nyktert på skadan. Djupt och läskigt var det, så vi begav oss till privatklinik för att slippa sitta och vänta hela dagen. Det blev 5 stygn, penicillin i 5 dagar och kryckor i 14 dagar. Och 2500 kronor.

Kort sammanfattning "Jag skulle ta av mig skon med en kniv".

Utan att ljuga så har jag skrattat mig halvt fördärvad hela dagen. Läkaren gjorde ett tappert försök att låta som att det var en fullt normal skada som han såg titt som tätt, men jag genomskådade honom. Jag tycker det är väldigt spännande med läbbiga sår, så jag tittade nyfniket på då han blev ihopsydd. Men då läkaren vevade runt med fingret såret så blev till och med jag lite äcklad.  I vilket fall som helst så hade Henning en jävla tur, för kniven hade bara rispat lite på någon sena, istället för att skära av den. Då hade det blitt operation.







Den första julen

För Iselin var mycket trevlig. Iselin fick lätt mest klappar, och vi slipper köpa kläder på ett tag till.
Hon var oxå väldigt duktig och lite trött, och somnade inte fören klockan 10 igårkväll!
Jag åt lax, köttbullar och potatis. Blir ett litet julbord om jag får bestämma :)
I dag var vi oxå upp tidigt och gick hem till besteföräldrarna för att äta jufrukost, då serverades det även skinka. Gott! Vi lämnade kvar Iselin där när vi åkte hem, för ikväll ska vi gå på vuxenpartaj. Det blev en del bilder tagna igår oxå, men de sparar vi till en annan dag.

Laters!

Nedräkning

Till julafton är i full gång. Tre år sen vi firade jul i Tyskland, på tyskt vis, och innan det ännu fler år sen jag firat en riktig jul med fler folk är mig och mamma, och traditionell julmat. Den här gången blir det på norska, men svensk julskinka är lovad. Ska bli kul, allra mest för att det är Iselins första jul!

Idag var vi ner på centret för att köpa såndär konfektchoklad som man inte kan fira jul utan. Jag gick lite vilse och råkade hamna både på bäbisklädbutik och mammaklädbutik. Jaja, jag skyller på att det är jul och att jag motverkar finanskrisen så känns det bättre.

För tillfället sover min avkomma, och jag lagar middag. Henning har önskat köttfärsbiffar och brunsås hur länge som helst, så idag var det dax att äta sånt. 2 days to go.. (Eller en vecka om man är min mamma. Hon räknar nog ner tills de ska komma hit och fira nyårsafton med oss.)

Glädjen i att upptäcka nya saker

  
Åh, jag hittade något nytt!                                              Vad kan det vara för något?

  
Jag vet hur jag ska ta reda på det!                                 Jag smakar på den!




Förstaste första tanden har börjat titta ut oxå. Minimini än så länge, men inte allt för länge till!

Hands upp!

Alla som har varit uppe sen innan klockan 7.
o/
Jaha, bara jag och Iselin alltså.

Idag har vi provsmakat köttbullarna som vi ska äta på julafton. Med beröm godkänt! (Jag försökte säga att de var oätliga, för att jag skulle få alla för mig själv, det misslyckades brutalt. Mindre köttbullar för mig alltså). Sen har vi lagt Iselin för middagsvilan, och glömt bort henne, vilket resluterade i att hon just la sig. Aja baja! Så får man inte göra! Var av denna anledningen tvugna att se barnvänlig lördagsfilm (dålig ursäkt för att se på tecknat).

Nu till det läskigaste, mest skrämmande ni någonsin kommer att få höra: jag, den lataste människan nedanför polcirkeln ska damma av fotbollsskorna och börja spela igen! Sjukt efterlängtat och behövligt! Hoppas det funkar finfint och det inte innebär en och en halv timmas öronterror för min kära sambo. Å andra sidan, mama need some private time!

Nu sitter vi bara och väntar på att ELF ska börja om några minuter. Passande med julfilm, och sist jag såg den höll jag på att kissa på mig av skratt. Kissa på mig är något jag kommer att göra nu med, om jag inte besöker das(s) damrum omedelbums.








Ps. Idag kom förstaste första riktiga bajskorv!
Jag kunde inte vart mer stolt över min dotter! Ds.



Det är något med fredagar

Luften känns annorlunda, det liksom kryper lite under skinnet. Livet känns lätt, äntligen har dagen kommit! Den man gått och räknat ner till hela veckan, längtat efter och drömt om. Planerna var stora. Hemmet ska storstädas, man ska umgås med vänner och familj. Gärna gå ut en sväng, lite shopping, middag eller fest.
Eller så fastnar man bara i soffan. Helgen är inte bara-bara.


Fick sms av bestemor som anmälde sig frivillig som barnvakt ifall jag skulle vilja ha lite tid för mig själv. Det tackar jag inte nej till, och lyckas även få till ett sjysst byte. Bäbis mot bil. Jag kände mig fri! Vart skulle dessa fyra hjul ta mig? Med tanke på senaste inlägget är det kanske inte så svårt att gissa; närmsta shoppingcenter! Först kände jag mig lite naken utan barnvagn, men det gick snabbt över så fick njuta av att gå i affärer utan liten korv som vill ha uppmärksamhet, eller större korv (haha) som får ont i fötterna/ryggen/njuren för att vi har gått i såå många affärer. Vanligtvis brukar vi inte ens ha kommit in i centret innan den klagovisan drar igång. Kort sagt fick jag gjort av med en del pengar, och den där tryckande känslan man får efter lön hade lättats lite. Första och enda julklappen inhandlades och nu är det fredagsmys i soffan som gäller.



Prisa skatteåterbäringen!

Eller iaf väldresserade apor som betalar ut trygdepengar. Nu ska här shoppas julklappar!
Eller okej, bara en, och jag slapp ta av mina sparpengar.
Livet är allt bra härligt ibland!

Fast det var det inte inatt. Liten sötnos tyckte det var bra idé att vakna och tro det är morgon klockan 20 minuter i 3.
Jag grät inombords och längtade tills om sisådär 18 år när jag får sova en hel natt ostört.
Nåja, drygt en timme senare var hon fortfarande vaken och jag svor över karlsloken som skulle sovit genom ett atomangrepp och inte alls var till hjälp. Vad som hände sen vet jag inte. Men när jag vaknade halv 9, så låg Iselin snällt och sov med favoritdraken runt sig. Nu ska vi ut och gå i solskenet, Iselin ligger redan i vagnen och sussar (gör hon något annat?) och ja, livet är bra najs!

En helt ny bäbis!

Vilken dag! Iselin har varit världens lyckligaste och bjudit på smil efter smil.
Bara massa skratt och lek, sång och prat och jag hoppas plommonpurén fortsätter fungera så lillskruttan slipper få mer ajaj i magen. Vi har haft en toppendag och trött liten apa har just somnat i sin säng. Vilken otrolig tur vi har som har fått världens underbaraste lilla tjej!



Iselin för hela slanten.

Torsdag. Iselin tyckte idag var en bra dag att äta gröt med hela ansiktet. Och att vifta med händerna så gröten hamnade precis överallt. Tur jag hade tänkt mig att städa lite idag ändå :) Hon är så söt och snäll. Vaknar kvart i 8 varje morgon och vill ha mat. Sen kan jag få sova en stund till, för hon ligger snällt och pratar för sig själv och tittar ut genom fönstret tills jag tycker det är morgon 20 minuter senare. Hon börjar bli duktig på att lägga sig på sidan, men det fattas fortfarande en liten bit innan hon lyckas rulla runt. Är så spännande att titta på henne för att se om det är just den här gången hon kommer att lyckas.

Hon tycker väldigt mycket om sin nya lekmatta från IKEA. Saker som piper, prasslar och sticker ut. Jag tycker oxå om den, något mjukt att sitta på när vi leker tillsammans. Nu har jag lagt henne under julgranen. Hon är väldigt fashinerad av de röda kulorna som hänger och dinglar. Så funkar det ju finfint att hänga upp någon leksak som hon kan försöka få tag i!

Dagen body är en snygg sak hon fick av sin moster Sarah redan då hon låg i magen.
Och efter gårdagens bajskalas kände jag att det var ett ypperligt tillfälle att få använt den.






Underbara barn, du gör mig lycklig!

3 kilo lättare

Idag har det sprakat  på ordentligt, tre laddningar och bäbin blev genast mycket lyckligare.
Någon som inte var fullt lika lycklig var jag som fick äran att tvätta av barnet.
Imorgon ska jag köpa näs-nypor.

Jag har fått så sjukt ont i ryggen, jag tror det är de där billiga madrasserna vi köpte.
Fast jag klagar inte på dem, vi har ju haft ens stor säng att sova i istället för en fnuttig 120.
Onsdag, och nu är det nerförsbacke till helgen. För hundra år sen (känns det som) gick arbetsveckan 10 gånger lättare för att man visste att det var mindre än hälften kvar. Ah, på den gamla goda tiden då man trodde meningen med livet var att hitta roligaste festen, och billigaste vinet. Tänk så mycket klokare (äldre) jag har blivit!

Oroväckande?

Mera pill och kläm på bula på huvudet, och ännu en läkare som inte sett något sådant.
Dax att börja oroa sig nu då?
Ny remiss, för ulraljud den här gången, där de sa att det var kortare väntetid.
Jaja, den som lever får se. Norska läkarkåren har ju inte varit särskilt imponerande hittils så..
Nacken var i alla fall fin, och Iselin behöver inte gå till fysioterapeuten mer innan hon har lärt sig att krypa, eller gå.
Mera kaffe.

Trött trött tröött..

Vilken natt. Iselin vaknade och skrek som en galning.
Ont i magen var det visst. Man kanske ska bajsa lite oftare när man börjat få riktig mat?!
När hon väl slutat gråta så fick hon sova mellan oss i sängen.
Eller sova och sova, allt är ju relativt.
Kändes klart mycket bättre att ha henne så nära som det bara går.
 Tur vi ska till helsestasjon idag.
Nu: Kaffe och kärlek!

[Ingen rubrik]

Idag var vi på lunch hos den svenska mamman i våran mammagrupp. Det var himla trevligt, och det bjöds på bland annat hemmalagda köttbullar, vilket vi alla vet är världens lyx! Sen har vi tagit lång promenad innan vi kom hem för att laga laxmiddag. (Gör vi något annat än äter?) Iselin somnade halv 7, stentrött. Och vaknade för en liten stund sen, vi tror hon har ont i magen. Stackars lilla grisen! Kan det månntro vaar risgröten som gör bäbi-bajset hårt och tungbajsat? Imorgon ska jag i alla fall köpa majsgröt som påstås vara mer lättskitet.

Nu sitter vi och masserar mage och cyklar om vartannat. Och tuggar lite på goda leksaker givetvis.
Snart börjar Ungkarlskvinnan 4, som vi tänkte se. Imorgon ska vi till fysioterapeuten och se om de senaste tre veckornas stretchande haft önskad effekt. Imorgon är även dagen då jag ska hämta hem min klänning som har varit hos skräddaren.

Dagen jag aldrig trodde skulle komma

Igår kom den! Dagen då Henning valde en bra film!
Först trodde jag inte det var sant, men när jag satt och grinade av skratt så insåg jag att killen lyckats!
Filmen då, Step Brothers heter den och Will Ferrell är med.
Jag fortsatte skratta när vi lagt oss, så hela sängen vibrerade.
SÅ bra var den!

Oj, vilken dag!

Det har varit full rulle idag. Vad hände med att helgerna var till för att man ska vila upp sig?!
Först var det ut en sväng för lite tänkt shopping. Inget hittades, så vi fick nöja oss med att fylla på i kylen. Sen skulle det plockas lite mer hemma (som om det inte plockades nog igår) inna vi började möblera om. Mitt hem har nu aningens mer golvyta för liten bäbi att leka på. Sen har det det bakats lussekatter. Första gången jag vågade mig på något sånt avancerat och  resultatet blev väl sådär. Lite väl bruna, men ändå helt ätliga. (Sen har jag hört att man inte ska döma saker efter utseendet, och att alla (allt) är lika mycket värda oavsett färg). Julgranen har äntligen plockats fram, satts upp och pyntats. Iselin var himla nyfiken på vad det var för stor tingest som skulle dela plats med henne på golvet. Så lagade jag mexicansk gryta till middag. Jag märker nu att det inte alls låter som så väldigt mycket, men hela dagen har det tagit.

Ikväll ska jag laga mig en Irish coffe. Det tycker jag faktiskt att jag förtjänar! (Och det är synd om spriten måste stå och bara samla damm).



Finaste tomte-tjejen för några veckor sen när vi tog bild till julkorten.


Våran fina vita plastgran! Direktimporterad från Sverige ;)



Norrmän i trafiken vol. 2

Alltså. Idag har jag kört till Ikea och hem. Sammanlagt ca 40 minuters bilkörning. Jag tror det var TVÅ stycken av alla bilar som lyckades använda blinkers, jag och en till. Speciellt irriterande är det när man står och ska svänga, och om idioten (-erna) i de andra bilarna hade haft vett att slå på blinklyset hade man sluppit stå och vänta i tre evigheter och två timmar. Jag fick  skyhögt blodtryck och skrek lite i min ensamhet. I smyg hoppades jag att puckot skulle stanna på Ica dit jag oxå skulle så jag fick skälla ut han. (Han skulle inte dit, tur för han det!)


Hmm.. En lite observation jag gjorde var att majoriteten av bilarna som inte blinkade var nya, moderna varianter. Kanske nya bilar inte är utrustade med blinklys?! Iallafall, till nästa gång jag ska ut och köra ska jag se till att ha en burk valium med mig. Borde bli en långt mer behaglig tur.

Hemmafru

Idag har vi varit duktiga jag och Iselin. Vi har tvättat 5 maskiner med tvätt, vikt nästan lika mycket ren, torr tvätt, bytt alla sängkläder, diskat, städat, skurat och lagat mat. Hela dagen har vi hållt på! Däremellan har vi oxå hunnit leka, sjunga, titta i böcker och tugga på leksaker (mest Iselin alltså). Hon har blivit väldigt sällskapssjuk och tycker inte om att vara ensam. Således har jag altså haft sällskap varenda gång jag vart på toa. Tur badet är relativt nyskurat så jag vågar lägga henne på golvet där. Och nya tak att titta på är visst inte helt fel om man är liten bäbi.

När Henning kom hem åt vi god laxsallad och softade i soffan lite innan jag åkte på Ikea. Äntligen hade de den fina lekmattan som jag har velat ha till Iselin. Det är saker som gör ljud, sticker upp och en spegel! Stor hit visade det sig att vara när jag kom hem och Iselin till min stora förvåning fortfarande var vaken. Nu sover hon iaf och vi ska mysa i soffan för att orka med lördagen.

Ha en fin helg!


Man kan både läsa bok..


Och äta på den!


Gröt är gott! Och ska helst ätas med hela ansiktet.

En torsdag full av äventyr

Dagen började med resa in till Oslo. Busschaufför = smågalen (inget nytt alltså). Vi lunchade och tittade i affärer. Jag gick in på Zara i hopp om att finna min finaste klänning i rätt storlek och jag hade tur! Det fanns en kvar! Glädje! Tyvärr var blixtlåset trasigt, men snäll tjej i kassan sa att de skickar sånt till deras skräddare om man vill och visst ville jag det. Hon var väldigt hjälpsam och ringde flera telefonsamtal för att finna ut av om det gick att göra så jag fick hämta den på deras butik här på Kolbotn istället för att måsta åka in till stan igen, och även det gick utan problem! Det är så kul att gå i affärer när det är trevliga och hjälpsamma butiksbiträden!

Sen begav vi oss mot svenska kyrkan, för sista torsdagsträffen innan jul. Sång, lek, fika och skvaller och mycket trevligt! Iselin somnade fot när hon fick lägga sig i vagnen sen och sov ända hem. Sen har vi ätit kvällsgröt (Iselin) och sushi (jag). Iselin badade i diskhon och nu sussar hon sött. Henning har möte ikväll och kommer inte hem fören vid halv nio tiden, så jag är alldeles ensam. Fast jag slipper ju slåss med nån om internet så det gör inte såå mycket. (Hittils har vi aldrig blivit osams om vems tur det är att internetta, men nångång ska ju vara den första).

Nu ska jag ta mig dagens dos internet, och se om jag hinner/orkar vika lite tvätta och torka damm sen (förmodligen inte). Det gäller att prioritera!




Snygg i hemmabjord handduk med öron!





Eventuella stavfel skylles trötthet och falukorvsfingrar.


Gårdagens


Födelsedagsbarn och vanligt barn.

Iselin hjälper till med middagen.

Kalas

Då har vi kalasat färdigt. God mat, gott fika och trevligt sällskap är inte helt fel.
Henning fick massa fina paket och jag tror han blev rätt nöjd.
Iselin var lite kinkig när oldemor och onkel kom och ville säga hej, men de blev snabbt vänner efter att hon spanat in dem ordentligt och insett att de inte var så farliga som de såg ut. Hon verkar redan ha blitt en liten mammagris!

Idag smakade Iselin banan för första gången. Det var en stor hit och hon var helt vild för att få i sig godsakerna så fort som möjligt. Hon verkar redan ha skaffat sig ett stort en intresse; att äta! Och det vet vi ju alla att det än inte helt fel!



(Bilderna får jag visst inte ladda upp med bajsuppkopplingen här. Kanske imorgon istället.
Bjuder på sötbäbis så länge)



Grattis på födelsedagen!

Idag fyller min käre sambo år!
Därav tvingades jag att baka igår (okej, det var kul) och nu sitter vi bara och väntar på att födelsedagsbarnet ska komma hem så vi får äta födelsedagsmiddag. På grund av mini-kök och allmänt mini-lägenhet så firas födelsedagen hemma hos besteföräldrarna. Inte mig emot, jag slipper disken :) Det kommer alldeles säkert några kalasbilder senare, på Iselins party-outfit å så. Kanske borde skynda mig och ta den där bilden innan hon spyr ner dom..

Grattis på namnsdagen!!

Till mig själv!

Idag har vi tittat i affärer. Jag hittade värdens underbaraste och finaste klänning som satt helt purrfekt! Tyvärr tyvärr tyvärr så var det bara i dåliga färger, och den svarta jag ville ha fanns inte i min storlek. Så klart. Det brukar vara så när man hittar nåt så underbart, perfek och bäst.

Så har jag bakat chokladkaka, så vi har till imorgon då vi ska fira Henning. Det var himla kul. Och den ser läbbigt god ut. Den har tur om den överlever ända till imorgon :) Iselin har lagt sig och sover redan. Hon har inte sovit så mycket som hon grukar under dagen, så hon var väldigt trött ikväll. Skönt tycker jag, som får tid att göra annat. Jag tänkte börja med att ta en lång och varm dusch. Sen hinner jag nog inte mer innan vi ska se tisdagsteve.

En helt vanlig måndag

Måndag morgon är samma som sovmorgon, så vi var inte uppe fören vid 10. Nu har vi käkat pannkakslunch, handlat mer mandariner och ser på One Tree Hill och leker på golvet.  Iselin är lite gnällig idag och vill inte ligga själv ens en liten stund, så det blir inte så mycket mer gjort här idag misstänker jag. Henning skulle på kurs ikväll och inte komma hem fören strax innan läggdax, men skickade just sms å sa att han slapp och skulle vara hemma i vanlig tid i alla fall. Jaa! :)

Upp som en sol

Iselin var exemplarisk unge inatt och vaknade inte före halv 8 imorse. Lyx! Sen har hon roat sig med att leka med julgardinerna. De var alldeles slemmiga när hon var färdig med dem. Jag åt upp resten av min sushi innan vi gick ut på promenad i det fina vädret. H hade glömt sin mobil hos sin kompis igår, så vi fick gå och hämta den. Han kom föresten hem igår istället för att dra på byn. Jag blev impregnerad. Så nu är det häng hos besteföräldrarna som gäller, så ska vi bli bjudna på middag idag oxå. Skönt att slippa fixa mat hemma.



En lördag igen.

Dagen började tidigt när jag gick upp och åkte till frisören för att få härlig ånginpackning, klippa mig och göra slingor. Två underbara timmar bara för mig själv, utan mitt skrikande barn (andra ungar som skrek var det däremot, kan hända var de missnöjda med nya frillan?)(Iofs skriker inte Iselin så mycket, men ändå). Jag däremot hade värdens sötaste frisör, och för första gången på länge kom jag ut från frisören och var nöjd! Nu vet jag var jag ska gå i fortsättningen. Det enda som var nästan bättre än det, var att komma hem till Henning och visa vad kalaset gick på. Haha.

Sen har vi varit på besök hos besteföräldrarna, druckit kaffe och sprungit i lite affärer. Nu har Henning har åkt på julbord med sina kompisar och Iselin har lagt sig. Jag sitter här och ska snart plocka fram kvällens gotteri. Jag har en 20-pack med sushi och en flaska vin. Ja, en del av det har tänkt sparas till frukost imorgon (inte vinet alltså, det får sparas till annan anledning). Så har jag tänkt se lite larviga tjejserier som H ändå vägrar se på med mig. Henning påstod att han bara skulla ta några öl och äta med killarna. Jag däremot misstänker att jag, om ungefär tre timmar, får ett sms där det står något om att han har blivit "tvingad" att följa med på krogen. Det är så det brukar gå till.

Såhär glad är jag för att få en kväll för mig själv:



Wohoo!

Gissa vars jag ær? Hemma i min soffa och surfar! Vi har fått nåt halvtaskigt mobilt bedband, som stundvis påminner mig om nær jag satt på mammas jobb i Gællivare och surfade på modem. Av någon anledning kænner jag mig ændå som en femåring på julafton. Internet, hemma. Vilken jævla lyx! (Det ær ju tydligen inte alls så sjælvklart som jag trodde, år 2008). Vi har iaf just ætit pizza,och turas nu om att få Iselin att skratta. Japps, hon skrattar nu. Hur mycket som helst, och det ær vædigt smittsamt. Jag kænner hur jag blir glad i hela mig!

 Trevlig helg!

Winter wonderland

Jag kan inte minnas att det var så här mycket snö så här tidigt förra året. Det kan eventuellt skyllas på att jag är mer än lovligt dement, men det kanske man inte ska nämna högt. Massa motion får man iaf när man ska skotta snö och trilla vagn på oskottade vägar. Vad ska man med gymkort till när man har snö?!





Iselin

Dagens:
Vikt:
8,5 kg
Längd: 66,5 cm
SÖT!

Annars ær jag bara less, less och jævligt less. Telefontider som inte ens gud sjælv skulle lyckas pricka, idioter hit och dit och sega, lata gubbævlar. Nej, jag skulle nog ha sovit mer inatt. Vi skyller på det iaf!

RSS 2.0