Pix

Lite från Umeåt. Bästisar + svinsöt unge + husdjur.
Och kolla in långtradaren som råkat köra av vägen.

Smidig som ett kylskåp

har fått en ny mening.

Det är så jävluskt skönt att ligga i ett varmt bad och plaska. Ända tills jag ska ta mig upp. Stånk och stön och ett helvetes liv senare, tittar en bekymrad pojkvän in och undrar om jag vill ha hjälp. Hur kommer dte här att se ut om en månad? Eller två?V.22

The refugees

Okej. Vi kom alltså hem till Oslo igen. Bara för att mötas av att huset var en krigszon. Köket byggs om, och arktitekten hade visst missat den lilla detaljen om vars vattenrör och annat oviktigt satt, vilket resulterat i lite hobby-borrning genom taket från vårat bad för att få det till. Vilket ledde till att vi flydde fältet, hem till Hennings syster och systers pojkväns lägenhet (de är i Thailand, lucky bastards), och här huserar vi nu. Som ett annat gäng flyktingar. Okej, kanske flyktingar på lyxresa, men ändå. Snuskigt stor teve och säng som är me än dubbelt så stor än det vi är van vid kan bara kallas paradis. Juste, nämnde jag badkaret?!

Saker jag blir sugen på

 • apelsiner
 • plommon
 • dvärgtomater
 • ost (ni som känner mig vet hur spektakulärt detta är)


Inte bara sådär småsugen, utan äckligt paniksugen så man måste köra lång omväg till butik som man vet har dessa delikatesser. Jag trodde att det här med att vara gravid innebar att man skulle få cravings på svavel, murbruk och diverse annan fettbildande mat. Tji fick jag

Borta bra - hemma = fest?!

Ja, men inte før oss då. Fredagskvællen spenderades i inredningsbutiker, och vi fick gjort av med lite pengar. Kul som fan var det, och nu længtar vi ænnu mer till inflyttning :) Idag kom oxå vårat svintuffa knivsett som vi længtat efter.

Umeåt då. Kallt som fan (som vanligt), snøigt (som vanligt) och alldeles underbart (som vanligt nær man ær på besøk). Har ætit mig halft ihjæl, fått umgås med riktiga kompisar och ætit ænnu mer. Jag hade det asbra, och att jag slapp sakna Henning hela tiden gjorde ju allt mycket bættre. Han hade det oxå mycket bra, och dregglar ænnu øver grillmaten vi åt, så han føljer nog med upp fler gånger :)Hemresan sen då, snørøk utan dess like, avkørda långtradare (bildbevis finns), allsång, stopp på Ikea i Karlstad før påfyllning av drivstoff (mat) och shopping. Vi har ju ett helt køk utan pinaler, så det behøvdes.

Separationsångesten børjar avta och ersættas med en okristligt stor længtan efter flytten. Jag tycker om våran lægenhet, och det kommer bli så jævla bæst. så har vi ett gæstrum oxå (hint-hint). Och seriøst, Umeå-Oslo ær inte så jævla långt. De dær 12 timmarna i bilen kændes inte alls så långa, fast jag kanske bara hade bra sællskap. :)

Nu ska hær mysas i soffan, och imorgon ska jag inte vara i nærheten av bakfull.
Hærligt!

Så jääävla deiligt

Om man får säga så.
Helt underbart att vara hemma hos mamma några dagar och bli uppgödd på riktigt. Tror inte jag ätit så här mycket så ofta på länge. Blir nog jobbigt att säga hejdå imorgon.
Men vi har ju mycket att se fram emot hemma i Norge.
Nu ska jag känna på bäbis, och se Wallander.

Gammelgäddan

I väntan på middagen letade vi upp spelet Gammelgäddan. År och dar sen jag spelat det, och minns allt för väl de nästan blodiga slagsmålen som kunde bryta ut då jag och lillebror spelade det. Idag blev det inge slagsmål alls, även om Henning vann 2 av 3 gånger. Kul var det då! Sen gjorde vi andra vuxna saker som att äta familjemiddag och se teve med föräldrar. Så här mycket vuxet tror jag aldrig jag gjort tidigare. En fet kontrast mot förra årets blöta påskfirande. I samma prensionist-anda så ligger vi nu i sängen, och det sovs nog snart.

Slå det om ni kan!

Sävar - the hood

Idag åkte vi till Sävar för att hälsa på Naima och Tristan. Det var roligt. Vi lekte pensionärer och gick på Ica och handlade kaffebröd så vi kunde fika. Sen tittade vi på Tristan och skrattade resten av dagen ungefär. Jag fick oxå hemska flashbacks till när jag st'dade på Ica i Sävar. Hade jag otur fick jag ta charken, och där luktade det alltid så konstigt och dött.

Nu har vi oxå badat badkar, så jag ska klä på mig (trevligast så) de nylånade fettokläderna som jag hittade hos Naima. Imorgon ska kanske hon och Tristan hälsa på mig här hos mamma. Mycket spännande!

Det här med barnvagn

är ett rent helvete. Jag överväger att skippa det helt. Och jag fattar inte varför alla barnvagnsförsäljare tar in 13 vagnar av samma modell (dock olika färg) och sen säger att de inte kan ta in precis alla vagnar som finns pga platsbrist. Nähä, men att ha en i varje färg är tydligen viktigare. När jag blir president...

Idag var vi i Sävar. Det var roligt och gott. Så har vi ätit palt och jag är snortrött.

Roadtrip, eller vägen till mamma

Efter 12 timmar i en bil, varav 8 av dom var ytterst plågsamma för rygg, svanskota och höfter, så var vi framme i vinterlandet. Det som krävs för att få kallas vinterland är:

 • att det finns snö
 • att det är minusgrader
Umeå är alltså mer än väl kvalificerat.


För alla er som hade vadslagning om hur långt vi skulle komma innan vi lev osams så kan jag berätta att det blev vi inte. Det var nära i Charlottenberg, när GPS'en fuckade till sig och jag tänkte ge upp hela turen, men det gjorde vi alltså inte.

Saker vi hunnit med hittils:

 • äta
 • sova
 • bada badkar
 • gå på stan
 • köpa bäbissaker + lägenhetssaker
 • träffa folk och familj (inte alls samma sak)
 • The Grand Tour of Umeå. Med mig som guide
Nu har jag ont i kroppen och överväger dagens andra bad.

Fantastiskt fenomen

I somras och i höstas ringde telefonen i ett. Smsen ramlade in.
Efter 5 månader med minimalt (=obefintligt) festande är det ingen som hör av sig längre. Sista människan som ringde till mig är mamma. Förmodligen var dte hon som ringde de 7 föregående gångerna oxå. Ibland får jag sms av min pojkvän, under de 4 timmarna jag står på jobb. Tänk att man som gravid sjunker så mycket i värde.

Idag kom det påskladdning (apmycket) varor, från 3 olika ställen. 40 minuter innan jag slutade. Jag garvade som fan innan jag insåg att de mest troligt kommer stå kvar imorgon när jag kommer. Lata jävla as till kollegor.

Nu ska jag lägga mig, och klappa kulan.


Nu då?

Vi har bakat både chokladbollar och hallonkaka.
Vi har diskat och städat upp i köket efter oss.
Vi har ätit middag, typ.
Fixat med datorerna.
Bränt lite skivor för bilturen norrut.

All energi tog slut, och halva dan är kvar.
Fast snart kanske jag kan duscha och gå å lägga mig.
Det är ju trots allt söndag.

Alltså norrmän..

Pojkvännen och hans far har alltid kallat backhoppning för skiflygning. Jag har toalt ignorerat det, i tron om att de försökte driva med den dumma svenskan som går på allt. Idag när jag slog på teven, vad stod det där om inte att nästa program var skiflygning. Herreguuuuuud vilket jävla namn :D

Party animal och Karate Kid

Klockan var inte ens tio igårkväll när jag gick och la mig. Strax efter det låg jag som en klubbad säl och snarkade om man ska tro min pojkvän. Ungefär 11 timmar senare vaknade jag till solsken och babysparkar.
Henning fick order om att komma och känna, och nog kände han alltid! Första gången han fick göra det, så jag tyckte det var jättekul, han däremot hade lite svårt att bestämma sig om det var mest fantastiskt eller läskigt.

Nu är det äntligen vår!
Och 16 dagar till flytt :)

Sjukt efterlängtad helg

Hade jag vart tvungen att jobba en dag till hade jag mest troligt avlidit av trötthet. 3 gånger om natten går jag upp på toa. De nätter jag inte gör det vaknar jag genomblöt av svett för att jag drömt nån av de sjuka mardrömmarna jag dras med. Fast jag har hört att påsar under ögonen är sexy.

Idag ringde jag kl 9 för att efterlysa sjukpengar. Det jag lyckades konstatera är att en apa hade kunnat göra deras jobb bättre, då papprena om att jag ville ha pengar hade legat gömda bakom papprena som min chef skickat om att han oxå ville ha pengar. "Nämen titta, där låg det mer papper!"

Mer möbelaffärer idag. Hittade skitsnygga gardiner med flygande grisar.
Jag önskar jag kunde bajsa pengar.

Att längta sig galen

efter våran egna lägenhet gör både jag och Henning. Efter middagen idag åkte vi först till Vinterbro och kikade i inredningsaffärer. Hittade både pyntkuddar och gardiner och sänkläder till bebis som vi ska köpa sen. Inte hade jag trott att min karl brydde sig så om hur det såg ut hemma! Jag har iaf blivit glatt överaskad av det. Vi insåg att vi var alldeles för ivriga för att åka hem, så vi körde till IKEA. Hittade ett vardagsrumsbord och drömde om våran säng vi ska köpa sen nångång. Den här gången vågade jag inte vänta längre, utan köpte bäddsetet och lampan till lillbebben som vi så gärna vill ha.Gief money plx

Ringde nav för att efterlysa mina sjukpengar. Tjenispenis, prova inte flytta mellan kommuner när du vill ha nåt av dom. Det enda jag fick veta var att jag ska ringa imorrn mellan 9-11, jävla bra telefontid dumma jävla nollor. Seriöst kan det inte vara kul att vara anställd där, och vara så jävla hatad som de kommer att bli. Sen får jag aldrig sova, vilket suger rövballe.

Vi fick den!!

Så idag står jag på jobbet, ont på diverse ställen och då ringer min pojkvän. Lite allmänt småprat, innan karln lyckas kläcka ur sig att vi fick den!! Jag trodde inte på det först, men när jag såg kontraktet var det svårt att låta bli. 1a april har vi våran egen lägenhet!! :)

Hela kvällen igår gick jag omkring och försökte att inte tänka på lägenheten. Vågade inte tro att vi skulle få den, ifall ödet skulle jävlas så vi inte fick den bara för det. Jag vågade heller inte tro att vi inte skulle få den för att ödet bara för att ge mig rätt hade låtit oss inte få den. Ja, ni fattar vilka helvetes kval jag genomgick.

Efter jobbet åkte jag iaf till helsestasjonen för en kontroll av magen. Massa prat och äntligen fick jag alla broshyrer och böcker som man ska få vid första besöket! Vilke nollor jag gått hos tidigare. Min jordmor var iaf hur snällsom helst och det var så skönt att prata med någon som faktiskt visste vad dom höll på med. Så lyssnade vi på hjärtljuden. Hon sa åt mig innan vi började att det kunde ta ett tag innan man hittade dem, men på en gång hon satte ner den där mockajängen mot magen så hittade hon det! Hur fantastiskt som helst! Iallafall så konstaterades det att bäbis lever, och jag med.Dagen idag, som för alltid kommer att kallas dagen då vi fick lägenhet, åkte vi även på Bohus och köpte en soffa i all upphetsning. En soffa, och en lykta i trä att ha ett blockljus i. Mycket fina saker, till ett hutlöst pris. Hutlöst av oss alltså som praktiskt taget stal alltihopa när det var så billigt.image33


Våran soffa är beige.

Wunderbar

Var lägenheten! Mycket större än jag trott, mycket fräschare och ett badrum!

Får vi den inte så börjar jag grina. Jag har ju redan möblerat den!
Och jag vill bo där!! Helt jävla fantastiskt underbart bra.

Inatt var jag uppe tre gånger för att kissa, vaknade en gång för att jag hade ont i magen och ytterligare en för att jag drömde mardrömmar. Gissa hur mycket jag sov..

Hejdå.

Snart händer det :)

En dusch, och sen drar vi och kollar på vårat kanske blivande boende.
Håll all tummar ni har för att den har ett badrum som inte är skitäckligt och att vi får den :)

Sommarn var är du?

Jag längtar efter dig!
Finns det nåt underbarare än doften av tidig sommarmorgon då man tar sig hem efter en sen fest, eller när man ser soluppgången och inser man varit vaken ännu en natt. Och att äta frukost ute på altan, i morgonsolen. Det är på sommarn man lever! Allt känns så mycket lättare (tillåme med konstanta lökar under armarna för att det är så jefla varmt). Eller en kall öl på varsin sten vid havet. Åh kom nu då sommarn!!

image29


Efter fiskmiddagen idag hade vi lite trist. Satte oss i bilen och drog till Ikea. Tittade soffor och sängar för glatta livet, och bäbissaker! Världens finaste spjälsäng med assöta sängkläder. Jag längtar så tills vi kan köpa den och ta hem och bygga ihop och bädda och bara vänta på att lillbebben ploppar ut. Gud vad jag längtar till saker!

Vad hände med att leva i nuet?

Efter en dusch

ville jag bara upplysa er om:
 • att jag luktar jordgubb = hur nice som helst
 • jag borde duscha oftare


Mina toppar och linnen börjar nu bli för korta för den växande magen, somvill sticka ut titt som tätt. Vi upptäckte det igår, vilket fick min pojkvän att likna mig vid en lönnfet fjortis. Skitkul kanske man kan tycka, men jag blev lite lessen, så det kallenamnet kommer inte upprepas.

Om 50 minuter börjar Singing Bee, vilket följs av Wallander, på svenska 4an. En helkväll med andra ord. Och efter dagens aktiviteter så är det ingen som tror jag orkar hålla mig vaken längre än till nyheterna. Snart ska vi oxå äta muffins :)

Söndag = inte en vilodag

Vi skulle se film igår. Ungefär halvvägs bönade och bad jag om att vi skulle spara resten till imorgon (idag alltså). Det var en av de få gångerna min bättre hälft valt en bra film som faktiskt var värd att se. Into the wild hette den. Iallefall så resulterar tidigt sänggående till att man vaknar tidigt. Eller iaf klockan 10. Vilket innebär att man har hela dagen på sig att göra saker. Det första jag gör en söndag morgon är att fråga om inte min underbara pojkvän vill laga frukost till mig. Och just av den anledningen att han är så jävla bäst, så gör han det!

Sen ser vi färdigt filmen, som slutar väldigt hemskt och folk som är blödiga eller har massa konstiga hormoner kan lätt gråta en skvätt. Efter det ochlite obligatoriskt internettande så har vi tråkigt. Chokladbollar ska bakas, för att stilla sötsuget som infinner sig konstant. Efter en väldigt kort stund är de klara och vi är väldigt besvikna för att det gick så fort. Då bestämmer vi att vi kan ju faktiskt laga blåbärsmuffins oxå! När dom är klar, och köket luktar gudomligt så inser vi att det snart är middagsdax. In med lasagnen i ugnen, och en timme senare ligger båda i soffan, uppsvällda och mätta och kommer inte kunna röra sig på heeela kvällen.

Det höll iaf en halvtimme, för efter det inser jag att tvätten ska hängas, ny maskin tvättas, sängkläder bytas och kläder vikas. Men så sjukt rent och fint det känns nu. Nu ska bara jag duscha så är jag redo för en mysig tevekväll!
Tur ingen av oss är särskilt religiösa, för då hade denna dag lätt blivit klassad som den syndigaste av dem alla.

Och seriöst, finns det något ljuvligare än att lägga sig i rena sängkläder när man är alldeles nyduschad?

Det drar ihop sig till flytt

image26Idag vaknade jag sådär vid 10 tiden, efter att ha sovit 11 timmar, så jävulskt skönt! Efter att ha dragit mig i en timme i sängen gick vi upp och lagade våfflor till frulle. Våfflor och pannkakor är numera min stora last.

Sen åkte vi förbi mig, packade ut 9 kartonger som sen kördes till Hennings bestefar. Lite synd däremot den grejen att jag har ont både i rygg och livmoder så jag inte kunde bära särskilt tungt. Usch så taskig tajming alltså ;) Efter det hårda arbetet med att släpa kartonger till bilen så åt vi glass. Det tyckte jag vi förtjänat som burit så mycket. Haha.
Fick en liten utflykt oxå när vi körde till Nesodden och bestefaren, som bor i ett radhus som han köpte på 50-talet och inte har renoverat sen dess. Snacka om att resa i tiden! :P

Efter den lilla utflykten kom vi hem och fick besked om att det låg hybel ute på internet åt oss. 70 kvm, två sovrum och billig hyra, för att vara i Norge alltså. Kollade in den och den såg perfa ut så på tisdag ska vi å kika på den. Rätt onödigt egentligen, för jag har redan flyttat in och möblerat hela lägenheten i min fantasi. Vi blev så ivriga så ivriga så vi hoppade inibilen igenoch skulle köra förbi och kolla från utsidan bara, tyvärr så var huset väl gömt och vi såg bara en kortsidan, som jag misstänker tillhörde ett garage eller nåt då det inte var nå fönster där. Får helt enkelt ge sig till tåls och vänta till på tisdag..

Nu skajag kika på ikeas hemsida tror jag, och vänta på att tacos-middagen blir klar :)
Ikväll ska vi se farmen, och bara ta det lungt. Inte så otippat kanske.

Helgaktiviteter

Jag: Men vad är det vi brukar se på fredagar?
Ja, ungefär likadant låter det på lördagar. Vi har en jefla skön soffa. Och uppenbarligen inget jävla liv. Men i soffan har vi kul. Pratar bäbisnamn och sånt. Sten-Sture, Inge och Sören är favoriter. Hoppas det inte blir en pojke. Haha :)

Sen kommer nästa fas av fredagkvällen:

Snäll pojkvän: Jag ska göra popcorn, vill du ha?
Jag: Neeeej, usch jag mår illa.
Snäll pojkvän: Vill du ha nåt annat?
Jag: Neej..

Fem minuter senare kommer samma snälla pojkvän ner med en skål popcorn, brus och två glas.
Han vänder ryggen till några sekunder och sen är popcornen slut. Nästan iaf. Och varenda gång så måste han kommentera att "du sa ju att du inte ville ha nåt!"
Vad är vitsen med det liksom..


Vi var föresten å kollade på barnvagnar ikväll. Nån slags fredagsutflykt behövdes och jag tyckte det var en passande sådan. Köpte glass efteråt gjorde vi oxå. Hittade nån rallyvagn som såg bra ut, tänkte kika i Umeåt när vi kommer upp, kolla hur mycket billigare det är i Sverige å sån. Det är så man gör här i landet till vänster.Blev lite småkär i Naimas barnvagn i somras,
nu ska jag få en egen :)

Adressändring

Igen. Kan jag för fan aldrig bosätta mig nånstans??
Nästa fredag får jagpost hit, och min pojkvän föreslog just att vi skulle fira när det första brevet kommer.
Agreed, and signed.

Vi åt viklöksbröd till middag. Inte bara det alltså, men satans gott var det. Mindre gott just nu är däremot min andredräkt.

Bio ikväll kanske. Så mycket värdelöst skit som går på teve på fredagar vill man inte gärna uppleva.
Hur full ska du bli?

Mäns dumhet

Idag fick jag höra att en av mina kollegor tycker jag börjar bli gravid.
Vilket jävla uttryck, jag var inte mindre gravid för en månad sen.
Män är dumma i huvet.
Det var därför jag skrattade åt ovannämnda kommentar väldigt länge, innan jag gick och kissade.

Nu är det helg, sup och svälg.
Nån sup blir det inte för mig, men jag kan säkert roa mig med nåt annat kul. Typ läsa skvallertidningar eller knyppla.

v 20

Idag har det gått exakt 20 veckor. Bara hälften kvar.
Hoppas inte andra halvan går lika fort som första, då hinner jag inte alls med.
Annars göre bara ont. Ska det vara såhär när man är knappt fyllda 24, hur blir det då när jag är 80??Henning brukar mobba mig."Tjukke bolle feita" sitter han och sjunger och jag nynnar med.
Vad ska ha kalla mig sen då? Flodhästen kanske..

Norska lektion


Om man säger ordet hemma i Norge, låter det som hämmad. Hämmad på norska = efterbliven.

Nu ska vi prova detta i praktiken. Stoppa in händerna under respektive arm och försök bita dig själv i örat. Do it sa jag!
Bra.

Så säger du "jag är hemma".

Sit back och låt alla norrmän kissa på sig av skratt åt vad du just sa.

Blåjävlaonsdag

Eller vad fan det nu är för dag idag.
Jag hatar mitt jobb ochden nya nazistregimensom är införd. Bara för att jag vägrar att hänga upp mitt liv, och på fullaste allvar gå omkring dagarna i ända och inte klura på varför jag inte hade tillräckligt högt snitt (enligt min chef, som håvar in alla pengar) på salg av biltvättar. Ja, ni hörde rätt, säljer man inte tillräckligt dyra biltvättar så blir det liv i stugan. Seriöst, få folk att göra det de ska istället för att hänga upp sig på en sån skitgrej. Idag fick jag iaf höra att jag inte lever upp till förväntningarna som sattes på mig efter min intervju. Kul att höra? Och vem tror att jag på fullaste allvar någonsin kommer att gå tillaka dit och tycka att det är kul??

Dra ballarna i gruset och kalla mig Sally.

Inte så vanligt förekommande

Men idag har jag duschat :)
Det var så snuskigt skönt och nu luktar jag jordgubbar.
Jag och Henning (mest jag då) har bestämt vad vi ska göra allra först när vi kommer till Umeå; åka på godishuset :D Åååååh, saknaden av svenskt lösviktsgodis är stor, större än en gravid elefant.

Nu ska jag lukta på mig själv ett tag innan läggdax.
Mmmmm!


Höjden av ironi?

Efter tre månader har jagäntligen lyckats packa upp alla kartonger på nya stället. Vad händer då?
Jo, det upptäcks att jag måste flytta igen. Funkar inte att bo med främlingar när man ska få en unge.
Men seriöst. Jag hade ju inte behövt packa upp alls.

Det mesta är iaf packat nu, tack vara käre pojkvän som hjlpte mig idag. Tur jag inte äger så jäfla mycket saker.

Föresten så är det här med graviditetshormoner rätt intressant. Jag kunde störa mig rätt ordentligt på folk innan, men nu är det helt galet hur lite som ska till innan jag blir både skogstokig och sjövild. Inte konstigt jag föredrar att ligga hemma, det är ju inte så att någon som helst mänsklig varelse skulle kunna låta bli att irritera mig till vansinnets gräns.

Igår: någon (nämner inga namn, vederbörande kan känna sig utelämnad) blev lite smått vansinnig på snäll och helt oskyldig pojkvän. Varför? Han såg värdens sämsta program på teve och vägrade byta.

Blodslit

Idag klockan 06.40 ringde väckarklockan.Och eftersom nån legat och tryckt på min kissblåsa hela natten så har jag inte sovit mer än 4 timmar. Iallafall så var det intressant att vara tillbaka på jobbet. Skönt att ha något att göra även om jag har så helvetiskt ont ibland. För det mesta.

Efter jobbet var viå hämtade massa banankartonger så jag får flytta.Så har jag även fått ringt helsestasjon här på Kolbotn så nästa vecka ska i dit och kika på kulan. Försökte få tag på nån på NAV så jag får nån klarhet i vad som gäller efter kläckning, men det gick sämre. Antar att det är en dag imorgon med.

Nu är jag så dödens död så det finns inte.Jag överväger att sätta mig själv i sockerkoma och sova till imorgon.
Föresten fick vi en bok idag. Om bäbisar. Den ska jag läsa nu.

Förbannade byråkrati (vol. 2)

Seriöst, det ska fanimej vara kul att få lön.
Men nej nej. Den här månaden fick jag 6000. Dra det minus de fasta utgifterna så ser ni hur jävla kul månad det blir. Plus att jag ska åka till jävla Umeåt. Hade min chef sagt åt mig på en gång, typ när jag frågade han, så hade jag fått skicka in papprena till NAV så jag hade kunnat få ut min sjuklön lagomt till nu. Men icke sa picke. Istället ska jag får vänta en miljon dagar, eller hur många de nu är de använder på att handlägga ärenden. Sen kommer det att komma ett avslag, för någon outgrundlig anledning som inte ens gud själv vet varför, så jag kommer att måsta ringa till de asen och bli heligt förbannad. Sen kommer de att använda ungefär lika lång tid på att handlägga mitt överklagande, så lagom till hösten 2013 räknar jag med att få de pengarna jag rättmätigen ska ha.

De gör det seriöst för att jävlas.

Och kommer jag att råka bli arg på min chef imorgon för det så är det fan inte mitt fel, bråkar man med Hormonstinna-Helga (mig) får man fan skylla sig själv.

Ååååh ,andas! Tänk på blodtrycket..
Förbannade jävla byråkrati.

Slappfis

Okej. Dax att ta den där duschen om jag ska hinna innan Singing Bee. Jag känner mig ytterst förslappad.
Fast först ska jag nog tvinga till mig lite massage. Det är ju knappast mitt fel att alla kuddar är så obekväma här, så mina axlar och nacke håller på att dö konstant.

Oxå ska jag hitta en hobby. Eller kaske bara åka och köpa spjäsäng och skötbordet så jag kan måla och fixa dom :)
Pensionist- javisst!

Good news travel fast

Både igår och idag ramlar det in sms i min pojkväns inkorg på löpande band. (Iaf då och då)
Sånadär gratulerar sms, och alla tycker det är så jävla kul att det ska komma en till bäbis. Och de är det ju, så vem kan klandra dem?

Inatt drömde jag att jag födde, det var spännande. Kan ha lite å göra med att jag igårkväll, när Henning satt och kollade på dålig film satt jag och såg på en serie som NRK gjort om en födeavdelning i Drammen. Varje avsnitt får man se två födslar, det var hur spännande som helst!


God morgon världen

Borde egentligen ha gått upp lite tidigare imorse, med tanke på att imorgon ska jag jobba igen. Klockan 08.00.
Uschiamej. Det är tidigt. Och i och med att jag numer delar min kropp med en annan, så ska man tydligen äta frukost och hela kittet, och inte vara sådär äckligt egoistisk och skita i det bara för att jag vill sova de där minuterna längre. Vuxet? Jarå.

Nu är det inte så länge kvar tills vi åker till Umeå. Vi skulle till och med få ta föräldrarnas bil upp, då de skulle ha systerns bil och hund over påsken. Hur jävla tur får man ha?! :) När vi kommer hem ska vi gå på baby-affärer, godishuset och coop. Shit vad jag längtar efter svensk lösviktsgodis.

Idag ska jag oxå duscha.

Att sova med spritfabriken

Ja, min pojkvän var ju på det där MTV skräpet igår. Det hade visst sugit apröv och inte ens varit gratis alko (vilket var den enda anledningen man ville dit at all). Klockan 11 fick jag komma och hämta han, så åkte vi hem. Sen satt vi uppe i några timmar och pratade med hans föräldrar, där pappan hans var tårögd av glädje över att äntligen få bli bestefar.

När vi nu väl kom i sängs, sov jag skitdåligt, för att Henning luktade som om han hade badat i ett badkar med sprit och diverse äcklig alkohol. När vi vaknade, mådde jag illa som fan och hade apont i huvet. Passiv drickning? Ja, det tror jag. SKa han ut fler gånger får han sova på soffan, han trägs så jävligt när han druckit oxå.

Idag var jag på stan, köpte ett par sånadär mamma-byxor till, underkläder och lite stuff på apoteket. Sen så fickjag även reda på att jag kan äta maki, så jag blev svinlycklig och var tvungen att göra det.

Nu sitter vi då här igen, ser på teve och äter lördagsgodis. Jag äter efter regeln en åt mig - en åt bäbis, så jag ska ta en till nu tänkte jag.

RSS 2.0