Har aporna fått bananer?

Idag var det utbetalning av sjukpengar, och tror ni fan inte att de faktiskt lyckats betala ut penagr i tid, och för en heltidssjukskrivning! Jag är nog i chock ännu, tänk att de faktiskt klarar av sånt! De kanske fick en banan till frukost, och ville anstränga sig för att vara duktiga. Me be very happy!

Jag har äntligen målat färdigt skötbordet. De rosa delarna har samma nyans som jordgubbs-mjukglass, och jag har alltså stått och tittat på det, och dregglat och fantiserat om mjukglass. Normal? Jajjemän.


Föresten så har jag nu lyckats konstatera att jag drar till mig mycket... speciella människor. Det är det enda som kan förklara de mindre normala norgehistorierna bland mina kommentarer. Fast jag fick skratta iallefall så här ska inte klagas. Nu ska jag se på Judge Judy och skratta åt de dumma amerikanerna, det är nån som stämmer sin mamma. Heja!.


Högakusten-bron
i miniatyr?

Kommentarer
Postat av: joel

Man kanske borde skicka en blomma eller nåt..

"För att ni kom i tid".. kan man ju skriva..

Det borde ju få igång disskussionen hur de än tolkar det...

2008-05-24 @ 04:20:23
URL: http://joelsunderbara.blogg.se
Postat av: Mamma

Vad menar du med "heja!" när nån ska stämma sin mamma..? =O
Och sen är det helt klart att du är ät-glad eftersom du tänker på mjukglass när du ser skötbordet. Mat är gott förvisso, men det här..? =)

2008-05-24 @ 23:48:44
Postat av: Ullrika

bais

2008-05-26 @ 00:13:34

Kommentera inlägget här:

NEJ TACK till kommentarer som är spam eller reklam. Ska du kommentera här kan du väl åtminstone låssas att du är läskunnig och har läst något jag skrivit.


Namn:
Jag vill ha en bulle

E-postadress: (faktura skickas hit)

Smygreklam:

Beundrarbrev:

Trackback
RSS 2.0