Gröt

Iselin är ju stora tjejen nu, så vi harbörjat smaka på gröt. Viss skepsis visades, men tjejen är uppenbarligen inte tappad bakom en vagn, utan öpnnar snällt munnen och spottar nästan inte ut något alls. Igår jagade hon till och med skeden med munnen, mitt lilla matvrak!

Annars har vi gått och blicit förkylda hela högen, och stackars liten hostar och är slemmig och vi oroar oss givetvis massor.
Kommentarer
Postat av: Anonym

oj jösses! är hon redan så stor!!?å va spännande med riktig mat! ett tips (kan inte låta bli att komma med råd ;) är att börja med "tråkig" mat som mosad okokt potatis (finns färdig i burkar om man som jag inte är så huslig!). då blir det lättare att gå över till mumsbitar sen!usch då. förkylning på liten plutt är skräp. svårt att sova och snor överallt. ont på sig också säkert... har ni testat koksalt? eller riktiga näsdroppar (finns för bäbisar). i kombination med "Näs-Frida" löser det en del av problemen iaf. och alvedon finns ju för minisar. pluppa in en sån innan hon ska sova så kanske hon får en goare sömn. och ni med såklart...tjo!

2008-11-20 @ 21:24:49
Postat av: ullrika

jag löv bloggesse. NOT!!jupp. anonym är jag. fast inte med mening.

2008-11-21 @ 19:50:05

Kommentera inlägget här:

NEJ TACK till kommentarer som är spam eller reklam. Ska du kommentera här kan du väl åtminstone låssas att du är läskunnig och har läst något jag skrivit.


Namn:
Jag vill ha en bulle

E-postadress: (faktura skickas hit)

Smygreklam:

Beundrarbrev:

Trackback
RSS 2.0