Min lilla tjej

Hon är inte så liten mer. Idag sprang hon några steg fast hon bara höll i sig med ena handen. Helt galen! Om tre veckor ska hon börja på dagis för allraste första gången. Jag tror hon kommer tycka det är jättekul. Massa mycket kulare än vad mamman hennes tycker.

Kalaset i lördags var hellyckat. Hälften av kakorna blev över (= frukost, lunch och middag resten av helgen fixad) Iselin tyckte det var kul med att alla hon tycker om kom på besök . Så fick hon chnasen att röja lite med tremänningen Mia, som av en händelse ska börja på samma dagisavdelning som henne. Den bästigaste kalaspresenten Iselin fick måste nog ha varit cd-spelaren. På med en av barnskivorna så dansade Iselin så klänningen flög. En riktig partytjej ;) Paketen var helt klart väldans intressanta, och när vi packat ut dem så var hon faktiskt oxå väldigt nyfiken på de nya sakerna som låg inuti. Med andra ord mycket bra saker!


Födelsedagstjej i fin klänning som Tante Karin gjort.


Wow! Kolla här bah!

Kommentarer
Postat av: ullisar

tjohej för dagis! hon kommer få superduperkul med alla nya kompisar!

2009-07-20 @ 11:24:24
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

NEJ TACK till kommentarer som är spam eller reklam. Ska du kommentera här kan du väl åtminstone låssas att du är läskunnig och har läst något jag skrivit.


Namn:
Jag vill ha en bulle

E-postadress: (faktura skickas hit)

Smygreklam:

Beundrarbrev:

Trackback
RSS 2.0