Long time no see

Nu är det sådär länge sen sist igen.
Det har hunnits med kräksjuka hos Iselin, som bara var i barnehagen två dagar förra veckan. Första gången hon spydde annat än tuttmjölk, och det var inte alls särskilt populärt, vare sig hos liten eller föräldrarna som måste se på och rädda det som räddas kan från kaskaderna.

Iselin har oxå hunnit få en gunghäst av tvillingkillarna två trappuppgångar bort. Den var oerhört uppskattad och hon drar den med sig (i svansen givetvis) genom lägenheten när hon lessnat på att leka i sitt rum. Hon matar den med klementiner och vet precis hur hästen låter när det springer och gnäggar.




Det har oxå julpyntats, det lilla pyntet vi har, och bakats lussekatter. Med tanke på det hutlösa priset på saffran så satt vi nervöst och höll tummarna för att de skulle bli goda, och det blev dom! Mumma! Liten fröken däremot var mest intresserad av russinen och smakade ytterst tveksamt på de gula bullarna.






Kommentarer
Postat av: Mamma Mu

Vilka fina luzzecats! Det gör ju inget om Iselin inte äter annat än russinen, då får ju hon hålla igång magen och ni äta desto fler bullar =D

2009-11-30 @ 16:42:22

Kommentera inlägget här:

NEJ TACK till kommentarer som är spam eller reklam. Ska du kommentera här kan du väl åtminstone låssas att du är läskunnig och har läst något jag skrivit.


Namn:
Jag vill ha en bulle

E-postadress: (faktura skickas hit)

Smygreklam:

Beundrarbrev:

Trackback
RSS 2.0