Filmkunskap

Ikvæll har vi haft lite filmkunskap här jag och stumpan. Hon började plocka i dvd-filmerna och kommer med väl valda exemplar till mig. Bland annat Pirates och Gilbert Grape. Vi vet ju alla vem som spelar där ;) Iaf så övade vi på att såga "Johnny Depp" (bapp) och kom fram till att man får pussa på han.

Förutom det så kan vi lugnt konstatera att lilla fröken har kommit i den beryktade 2-års trotsen. Yay! Kan ju inte säga annat än att det sammanfaller alldeles utmärkt med att vi från måndag inte längre har barnomsorg och att hon således ska vara hemma med mig. Jag ser framför mig att jag kommer att åldras många år på väldigt kort tid ;) Nu sover hon iaf, och jag ska fortsätta med dagens Bitch-utmaning.Goodmorning sunday!

Även om namnet på dagen ær lite vilseledande så långt.


Igår var en kalasfin dag. Galen tjej som skriker "mamma uuuuusch" och vill att jag ska gå å duscha så vi kan gå ut nångång. Vi var på barnbondgård och tittade djur. Grisen var favvis igen, men klappa vågade hon inte helt. Sen hittade vi lekpark där hon ville klättra lite innan vi kunde röra oss hemåt och grillmiddag. Yummy yum! Hela dagen var vi ute iaf och det kan jag lova kändes i kroppen sen! Iselin slocknade klockan 6, helt slut efter en lång och rolig dag, och vi stora fick titta på Kapten Sparrow!


230410

Ja, sådær halvdålig aktivitet hær igen. Klarar inte helt av att fokusera annat æn på barnet och på all oro infør kommande månader och hur allt ska løsa sig. Vem ska man ligga med før att vara sæker på att få komma in på ønskad skola undrar jag oxå?

I tillægg til det ser håret ut som ett skatbo. Har allvarliga tankar om att sætta saxen i det sjælv. Och går det att bleka håret med klorin? Aja, prøvar jag ut någon av ovanstående metoder så lovar jag att dela med mig av resultatet. Nu ska jag krypa till kojs och titta på lite vampyr-serier!

♥ Älskade busungeIselin har lärt sig att posera.
Och att titta i mammas plånbok och
pilla på visa-korten är spännande!

Tredje måndagen i april

(Allvarligt?! Var tar tiden vägen egentligen?!?)

Vaknade sent imorse efter en hostig natt før avkomman sin del. Tog ett snabbt beslut om att det inte blev nåt dagis, och tur var väl det, en timme senare kommer liten vän släpande på täcke och kudde och bäddar ner sig i soffan. Efter lite klapp på pannan så konstaterar vi att stackarn har feber. Igen.

Vi var iaf tvugna att gå ut och handla både kanelbulle- och morotskaka-ingredienser, så tåg fick vi åka och lite friskluft. Efter lite mutor "paff" (saft) så har det druckits och ätits ordentligt till middag, och nu luktar det morotskaka i mitt hem. Vars är mitt fika-besök??I Norge kan ingen höra dig skrika

Eller när jag dödade en spindel, alldeles själv.

Den satt i fönstret, jag undrar om den kanske njöt av utsikten. (Who can blame the poor fucker). Det blev lite smått panik där till en början. Det absolut första jag gör när jag lyckats samla mig är att sätta på musik (Kings of Leon - Sex on fire). Högt. För att slippa höra eventuella splatt-ljud, som går under kategorin Världens Vidrigaste Ljud. Spindeln då. För stor för att kunna ta med fingrarna i skydd av papper. Febril tankeverksamet. Jag provade med lampan, men det retade bara upp spindeln. Hittade en tom juicekartong som fick fungera som mordvapen. Och ja, självklart blundade efter att jag ställt in siktet. Spindelmos. Jag tog sisådär en halvmeter papper för att forsla bort liket. Mitt hem är än en gång spindelfritt och jag är stolt som en tupp över min egen tuffhet.


På väg till barnehagen

Vi möter en pudel som är ute på promenad.
Iselin stannar upp, pekar och säger "bäää".

Jag är onekligen väldigt stolt över min kloka dotter :)


Off

Har vart sådær off i hela idag. Ont som f i høfterna. Påminns lite om den dær foglossningen. Kænns som det ær liiiiite tidigt av min kropp att børja pensionera sig redan innan fyllda 26 år. Nu ligger jag i sængen bredvid min fina lilla dotter. Mysigt værre. I helgen ska ska jag bara ta det lugnt tænker jag. Tre intressanta loppisar som jag øvervæger att besøka. Får se om jag orkar, blir snabbt avancerat utan bil.

Stockholm i sommar ær iaf bokat. 301 pix tur och retur med tåget. Som jag længtar!


Är det ens möjligt??

Att jag i minst ett halvårs tid, en gång i månaden, MINST har satt av ett datum då jag ska resa bort. Är det sen möjligt att när just det datumet kommer, så går det inte! Helt jävla amzing om du frågar mig.

Och seriöst, ni som klagar på Sverige, please don't.
De må vara dumma i huvet på mångt och mycket, men när det kommer till saker som räknas och gör skillnad så gör det susen iaf.

Førsta grillningen och hejdå

Igår var det varmt, soligt och blå himmel. En bra dag før att på riktigt inviga uteplatsen med grill och mys och lek i den lilla lilla snøhøgen som ænnu ær kvar. God mat och vin och trevligt sællskap var det oxå. Imorse var det oxå dax att skicka hem mormor och morfar Lasse. Det har varit en kort, intensiv och framførallt rolig helg!


Donnerstag

Eller nå sånt.
Imorse var jag såååå trött och hade gärna stannat kvar i sängen. Tyvär funkar inte det så bra när man har ett 13-kilos energiknippe man bor med. Hon hoppade på mig och skrek "upp"! När inte det funkade hämtade hon mina kläder och slängde dom på mig. Suck och stöööön, bara att ge upp. Lyckades iaf med konststycket att inte blanda kaffe i vällingen så idag är en bra dag ;)

Snaaaart, om några timmar kommer mamma och Lasse! Iselin är spänd hon med och har pratat om "ahsse" hela kvällen igår. Now I borde duscha. Me not smell so good.

Trollungen har påsklov

Ajm alajv

Påskhlgen är överlevd. Imorgon kommer mitt barn hem igen!
Nu ska jag krypa ner under täcket, mest troligt med Kapten Sparrow.
But I'll be back for ya.

RSS 2.0