Tomorrow, tomorrow!!

Imorgon är det äntligen dax. Dagen som det planerats för och längtats efter sen i höstas. Biljetterna har hängt på kylen i tre månader och listor har skrivits i det oändliga. Allt för dagen D, 29 juni, och Twilight Movie Night i Stockholm!

Jag tror vi blev 14 allt som allt, som ska bo hos en av mammorna i Stockholm. Ytterligare några som möter upp, och en som vunnit hotellnatt och bor där. Det ska bli så sjuuuukt jäkla skoj, och lite läskigt, men mest bara kul! Blir däremot intressant att se hur jag orkar tre filmer på rad, speciellt med tanke på att klockan ringer 05.30 imorgon för att jag ska hinna med bussen till Karlstad. Japp, såklart så var tåget delvis inställt, jäkla tur jag räknade med det och kollade läget innan :)


Underbara unge

Ähssa mamma säger det lilla livet och vänder sig om bara för att ge mig en puss. Och en till och en till och en till.
Sen låg vi vakna en stund och pratade, fast vi egentligen redan sagt godnatt. Om hon är slug eller kärleksfull vill jag inte ens spekulera i, blir man varm i själen så måste det vara bra! ♥

Såndær midsommar

Jag provade något nytt igår och la mig strax efter 10. Vilket resulterade i att jag imorse låg vaken från 7 och væntade på att antingen klockan skulle ringa eller barnet vakna. En timme senare fick jag ta tag i det sjælv.

Idag har vi varit på utflykt utan vagn. Vi tåg tåget in till stan och efter ett allvarligt samtal om hur man beter sig på affær gick vi på vinmonopolet. Barnet skøtte sig och jag fick visa leg (yay!!). Sen var det vældigt længe tills vårat tåg gick hem igen, så vi køpte værldens størsta bolle och iste och satte oss på perrongen och tittade på andra tåg. Sen luktade vi på blommor och Iselin sprang i en tunnel. Nu sover hon førmiddagslur och målar tånaglarna. Ska man vara fin så ska man!

Lilla frøken åker till sin far i helgen, och ikvæll ska jag och titta på Westers nya lægenhet och eventuellt dricka lite vin. Imorgon ær det fødelsedagskalas och vi hoppas på sol så vi kan vara ute. Ja, det var typ det. Jag ska koka mig lite kaffe och sætta mig ute en stund innan buset drar igång hær igen.

Trevlig midsommar!

Tischdag

Idag råkade vi ta sovmorgon igen. Vi ær så skræpiga på att gå upp i tid! Fast det ær ju sommarlov trots allt.
Sen har vi gått till affæren. Det var roligt. Vi såg tre bajskorvar, ett tåg och tre bussar. Sen køpte vi baksaker och smør innan vi gick hem. Nær vi kom hem bakade vi. Iselin tycker det ær jættekul, før det ær bara moment dær man får smaka! Det ringde tydligen i telefonen utan att jag hørde, så Iselin var tvungen att svara (vem har lært henne det??) Det var en trevlig dam som tyckte vi skulle hælsa på i deras barnehage imorgon, så det ska vi misnann gøra. Sen har vi oxå badat och sprutat vatten med duschen. Då skrattar vi høgt och tjuuuter før att det ær så kul och lite læskigt oxå. Nu sitter min lilla kamrat naken på pottan och ser på Dora utforskaren.


På den sista veckodagen vilar jag

Och amen till det!

Helgen har varit mycket trevlig. Olika lekparker har besøkts och vi har tittat på statyer, sprungit i græs och busat. Vi har oxå øvat på att vinka som en prinsessa, målat naglarna och varit snygga med halsband. Ja, lite æta, skita, sova har oxå hunnits med, men det behøver jag ju inte sæga. Sova tidigt ikvæll, eller tidigare iaf, sådær efter midnatt is not so good om man vill vara piggelin dagen efter.
Sådan trötthet!

Har jag inte skådat sedan... ja, tonåren eller nåt. För visst var det då man besatt skillsen att kunna sova i all oändlighet. Det har varit en lång, mycket lång natt. Ont i magen, pruttar och bajs. I blöjan alltså. Och det innebär ju även tyvärr att jag måste vakna vareviga gång det pips eller skriks eller luktar avgrund. När lillfian väl somnade framåt morgonkvisten var det inte många minuters blundande innan %&¤/#¤=¤##"!!-fanskapet började slipa golvet ovanför oss. 20 minuter innan vi vanligtvis brukar gå upp. Needless to say har dagen bestått av koffein, koffein och åter koffein. Ja, och så har vi tittat på en fräsig motorcykel oxå.

NU ska vi laga välling!

Nu var det ett tag sen

Om det beror på extremt massa skoj så ingen tid funnits før att blogga, eller att det vart extremdøtt så inget funnits att berætta læmnar jag till er fantasi ;)

Idag har jag lært Iselin att ropa heja Holland. Japps, vi har kollat fotboll. Sen gjorde vi chokladboleesmet som vi åt direkt ut skålen. High life!

What a beautiful day!

Det har det verkligen varit! Strålande sol, blå himmel och mååånga varmgrader. Lillebror är på besök och vi har varit på stranden och badat och lekt i sanden. Det konstiga måste ändå har varit barnet, som efter inte allt før lång stund vill upp i vagnen och gå hem! Sen har hon badat läänge i sin nyaste plaske-pool på uteplatsen och vi har grillat hamburgare. Bästa Micke ha fixat hit och fått i ordning min födelsedags-tv och loppis-vardagsrumsbordet är på plats.

Det enda som var mindre kul med dagen var när Liten ramlade och skrapade knät så det kom blod. Det gjorde ont i själen och hjärtat mitt och hon var så ledsen :( Nu är det dock bra, och hon somnade tidigt, var helt slut av en lång och annars rolig dag misstänker jag.


 


Hello sommarmånad!

You be very very welcome!

Månadens apsiluta højdpunkt måste ju vara premiæren av Eclipse och tillhørande resa till den svenska hufvudstaden!Såå kan vi konstatera att jag ær trøtt, barnløs øver natten och borde vika tvætt. Det lutar åt att jag slænger mig i sængen och ser på film istællet. Och imorgon kommer lillebror.


Och så førsøker jag hitta bil att låna næsta helg. Anything med 4 hjul och en ratt will do!

RSS 2.0