Pongos bursdag

Vi bakade gulrokaka i helgen. Det var trevligt. Iselin tyckte sen när vi skulle äta att det var födelsedag. Till Pongo kom vi fram till. Alltså var det bara fram med finporslinet och bubbeldrickan och sjunga bursdagssång. Och äta kaka såklart.

Pongo är den prickiga filuren i famnen på mitt barn.

Samma barn som säger att jag är bestevennen hennes :)

 Små plantorna

Har börjat ta sig! Tvättnötsplantan blommar till och med!


Hälj!

Första helgen efter första jobbveckan efter semestern. Sköoont!
Tyvärr har jag inte fått så mycket sovmorgon, vid 9 har ungen stått och pratat med mig tills jag gett upp och vaknat till liv. Men vi har ju fått gjort en del tack vare det.

Igår vart det regnklädes-shopping.
Iselin var väldigt foglig och provade flera storlekar innan jag bestämt mig. Valde själv gjorde hon oxå. Hur de skulle se ut alltså. Efter den 3-timmars shoppingrundan åkte vi hem och svidade om innan vi gick ner till badstranden. Simma, simma, simma skulle der göras och hon som varit rädd för vatten i ögonen skrek en gang tiiiiiill när vi hade hoppat och hamnat under vattnet. Så är det oxå kul när hon lärt sig att ligga på rygg och sprattla med fötterna så det stänker överallt. ^^Idag har vi städat och varit lite osams. Hon hjälpte till att torka en del, sen tror jag öronen gick lite på ferie, därav några dispyter. Efter städning tog vi på nyshoppade regnkläder och skulle på fjälltur. Då går man dit Iselin pekar, gärna i skogen eller på fjället. Kul på 4-hjul, och väldigt blött på mamman vars regnkläder är ytterst icke regntäta.

Nu är det häng i soffan med Dinosurtåget, födelsedagsfilmen som hon är väldigt glad i.

Stora tjejen!

Som har börjat på stor avdelning på barnehagen. Mamma nu är jag lika stor som du! ropade lycklig tjej när jag hämtade igår. Blöjfri har hon varit länge oxå. Jag trodde det kanske skulle bli lite svårt att komma ihåg när hon skulle tillbaka på barnehagen, men inte en endaste olycka de två första dagarna nu! Kalasfint!3-års kalas hade vi ju oxå här i somras. Mormor, morfar, moster Sarah och mosters kille Kristoffer var här och kalasade med oss. Riktigt kalas var det med bursdagskrone och presenter som man hittade efter en röd tråd. Presenterna gick mycket i Lynet McQueen till Iselins stora förtjusning och Lynet- tårta åt vi, och avslutade såklart med ett ordentligt bad i havet!

 

Makers of the tårta var ju åff kårps jag och Sarah.

We är pretty oslagbara när det kommer till sånt.


RSS 2.0