Lördagsshopping

Thanx to mycket efterlängtade skattepengar. Iselin lärde sig ordet shoppa och valde helt själv ut en klänning som hon var väldigt nöjd med. Hon gillar att ha på dom och dansa, så den flyger så fint. Hon hittade oxå fina Lynet-kalsipper/underbyxor. Men inte ens tanken på att få såna gjorde henne intresserad av att skippa blöja. Jag antar att det inte är dax helt än då.. Sen köpte hon lördagschoklad (och jag glömde köpa min) som hon satt och tryckte i sig på tåget hem. Jeg har shoppet den sa hon nöjt och hade choklad i hela ansiktet. Sen kom vi hem och bytte om till nyköpt klänning och härjade lite ute innan vi avslutade kvällen med halva favoritfilmen - Bilar med stora hjälten Lynet McQueen.
Igår då. Iselin fick sova över hos pappan sin för att jag skulle få gå på konsert. Foo Fighters spelade i Oslo och jag och min babe hade biljetter. Totalt jäfla awesome  och skitbra var det!! Stämning, hög musik och massa folk. Och så var vi ju där med ingen mindre än den norska Kronprinsen som inte är mer människa än oss andra och hade ståplats han med. (Ja, alltså vi var ju inte där tillsammans, men han was in the samma building, samtidigt som oss av precis samma anledning.) Hur underbart som helst var det iaf, även fast jag varit uppe sen innan 06.00 på morgonen. Vi var inte i säng fören just innan 2, så I was pretty trött. Men klart värt det, indeed!

Lite yaaay och lol

Har finally fått omdömen på de examenar jag skrev tidigare. Klart bättre än väntat och klart godkänt vilket var målet, så det känns very good! På jobbet har jag återgått till min ursprungliga avdelning idag och imorgon. Kul med ungar jag tyckermig känna bättre och som har saknat mig. Kul är det iaf, tillåme idag när regnet öste ner och det åskade i hoodsen bredvid.


Vi sitteroch styr upp lite för-semester. Den resan man gör innan riktiga semestern that is ;) Krakow var tanken och baratvå nätter = minimal packning. Billigaste flygen, alla kategorier var Ryanair, och när vi slipper packa så mycket så kan vi spara mucho money, så det blir nog det. Klickar runt på deras hemsida och jodå. Online check-in kostar 120 kr. Och är obligatoriskt. Att betala med kort är enda möjligheten. Det kostar oxå 120 kr. Tillåt mig att garva lite. I sure did. Trots det så är de fortfarande billigast. Misstänker att det blir första och enda gången just det bolaget benyttas ^^

Nu ska denna trötta kropp läggas i sängen. Lång dag väntar imorgon, jobb och sen hem för uppfräschning och så Foo Fighters!

Jobb jobb jobb

Bara massa jobb nowdays and I liiiike it! Idag var Iselin oxå med, due to att hennes dagis höll stängt. Det var intressant. Hon var lite som den nya leksaken som alla barn vill leka med och hon var inte särskilt intresserad av det. På eftermiddagen hade hon iaf blitt lite varm i skjortan och kunde leka lite utan mig. Sin alldeles livs första pärlplatta gjorde hon oxå, min duktiga lilla tjej! ♥  Första veckan i juli ska hon oxå få vara med, hela veckan! Nu är hon hos sin far iaf hela helgen och I must admit det är lite tomt. Mest av allt i själen.


Helgen ska ägnas åt shopping. Jag behöver nya skor och galonkläder. Ja, alltså å ha i regnet. Förjävligt blött i det här landet är det.

Liknelser

Hon har visst blitt rätt god på liknelser min lilla dam. Idag satt vi på stranden och lekte i sanden när hon kom med guldkornet "den är mjuk. Som en katt."
Så sant så, kära dotter.


Sen känner hon på duschvattnet. "Den är inte lika varm som solen"
Och jag tycker det är skitkul. Mindre kul är det att hon verkar ha tappat öronen nånstans.
För hon hör inte ett ord av vad man säger till henne.
Eler jo, hon kanske hör. Hon bara lyssnar inte.
Regn regn och mera regn

Medans mitt forna hemland njuter av sol och vettlösa värmegrader sitter vi här i Norget i ösregn och knappa 13 grader. Vi vågade oss ut idag trots det, på affären och handla. Ska det vara kissväder kan vi ju ha god mat iallefall.. Min dotter somnade innan 5, efter att hela eftermiddagen gnällt och surat och varit supertrött. Jag försökte väcka henne men det var helt omöjligt, så nu ligger hon i sängen och sussar. Blir intressant att se när hon vaknar :P

Det står en gino i ugnen och vi tänkte slå på en film snart. Får passa på, ifall om att onga vaknar ikväll redan :)


Awesomeness

Jobb fram till hösten iaf och kanske ännu mer! Pretty fukkin' awesome! Att det sen är ett jobb som inte suger all energi och vilja att leva ur en gör ju bara saken waaaay much better! Imorgon ska vi på tur till Norsk Folkemuseum på Bygdøy. För people som inte vet kan jag berätta att det är gamla hus, utomhus. Så ska det regna i morgon. Ca 8 mm utlovas. Pretty awesome det med ^^

Snart kommer min lille böna hem, hoppas hon är frisk och kan gå till barnehagen imorgon. Jag vill jobba!

Sushi nom-nom!

Min käre hade ju planerat en liten superdupermegahemlig surprise åt mig till i lördags. Gissa lyckan när jag fick veta att vi skulle till Alex Sushi. I tillägg till de lite vanligare bitarna åt vi oxå val, oxfilè, hummer och vaktelägg. Valen var lite av en grej för sig, kan tänka mig att det är något man måste vänja sig vid. Ofattligt sjukt jävla gott var det iaf utöver det och kul att sitta så man kunde se när de lagade maten. Kan lätt konstatera att lilla sushiplacet vi brukar köpa take away från knappast kommer hålla måttet efter det här. *dregglar och fantiserar*RSS 2.0