22.04.12

Och jag chockerade med at sova till 10.30, hutlöst! Fast jag var rätt duktig med städningen igår, så det måtte jag la ändå få lov till. Jag ska lata mig med datorn en stund till, innan jag ska klä på mig och tvinga mig själv ut att springa. Träningsvärken är inte lika jävlig som i fredags, så this might acctually work ^^

Efter det ska vi på spännande husvisning. Very very eggsajting. 20 minuter från Oslo är inte avsides.

Vi beställde sushi häromdagen till Iselins stora glädje. Då frågade hon pent om vi inte kunde lägga min halsduk på golvet och ha picnic på den. Tydligen ser den ut som en picnicfilt (note to self: skaffa riktig picnicfilt). Det är lite svårt att säga nej när hon kommer med sina bästaste förslag, så det var bara att lyda. Damen på sushihuset hade slängt med en orange liten plastgrej som man kunde hålla ihop barnets pinnar med, så nu fick hon använda dem på riktigt sätt, inte bara spetsa fisken.


Sådan mor sådan dotter

Satt och gick igenom bilderna vi tog i påsk, och insåg att jag tror min dotter sett när folk försökt ta bilder av mig, för oh my looord kan ungen posera ^^ Insåg att det nog behövdes en liten wall of love med hennes best of. Och om nån undrar hur 90 mil i bil med en snart 4 åring gick, så kan jag berätta att det gick över alla förväntningar skitbra.


RSS 2.0