29.1.12

Ah ännu en helg överstått. Vi har shoppat en del, vad sägs om vinterjacka + fleece åt lite ordinarie pris: 500 reapris: 150 Helt galet bra. Idag har vi städat och skurat och tvättat, är helt slut nu. Sista maskinen rullar och till middag blir det mormors köttbullar. Imorgon ska jag på skidskola igen, that will be fun ^^

25.1.12

Man vet att man har haft kul på jobbet när man kommer hem och luktar eldrök.

Annars så är min dotter väldigt lätt å ha att göra med nuförtiden. Osäker på om det är hon eller jag som slutat trotsa. Igår stod hon länge inne på badet med vattnet rinnande. När jag frågade vad hon gjorde svarade hon "jeg vasker vasken mamma!" Okej. Såna infall bör ju helt klart uppmuntras, så när hon kommer och ber mig komma och se hur rent det blivit får jag ju bara lyda. Och jorå, skrubbat och fint var det. Sen kommer det oxå ofta kommentarer om att det är så rotete (stökigt) här. 99% av tillfällena är det helt och hållet hennes egen röra, som vi får hjälpas åt att städa sen. Fast när dammsugaren komme fram, då håller hon sig i soffan. :)

Hon var btw rätt söt imorse när hon skulle gå upp ur sängen och  tända lampan. "Mamma, det er ikke noe dyr på golvet, ikke sant?" Ond som jag är måse jag ju säga att det är det, bara för att snabbt säga att jag skojade. Sen skyndade hon sig bort och fick tänt lampan, sett golvet och lättat konstatera att nej, det var inga djur på golvet. Livet är inte alltid så lätt när man är tre å ett halft och har en vild fantasi.Vanskötsel

Ja, det känns lite som att jag vansköter dig, kära blogg. Men jag lovar att jag ska försöka ta hand om dig lite bättre i framtiden. Med betoning på försöka. ;)

Viktig info om det som skett sen sist: jag har fast jobb (om du inte visste) och jag är proud bilägare.


Idag har det snöat som pokkern. Iselin önskade sig skidskola så i var ute strax efter 10 imorse och skidskolade oss litegrann. Och åkte akebrett. Kult som f, och snöigt. Sen har vi vart på kalas hos en av hennes dagiskompisar, det var ytterst trevligt med människor som inte tar sig själv så högtidligt och en svensk pappa till råga på allt. Jag kände inte helt jag ville prova mig på parkering och shit i flera meter snö, så M fick ta bilen och köra oss. Jävla god gräddtårta var det oxå. Åsså trodde de mitt lilla flickeflarn fyllde 5 i år, hon är ju så lång! Men närå, tre å ett halft är hon, så 5-års dagen är en bit bort :)

Annars.. Wet dreams om att bo i en avlägsen del av Alaska, sjukt gott rödvin skräckfilm senare ikväll. Imorgon ska jag se om jag får med mig my mate på visning av hus i hoodsa här. Gångavstånd till mitt jobb så vi behöver isf bara en bil, låter värt redan där ;) Thats abutt it.

RSS 2.0