24.06.12 - what we did today

Hängt på stranden i fullt vattentätt utstyr.

Nu ska vi snart hämta sushi.

Puss hej.


20.06.12 - det här med husletandet

När man väl ska köpa något så ska det väl vara drömhuset?! Eller åtminstone ett hus man gillar very mucho?!
Men då blir man ju bara så jävla besviken sen när det kommer nån rich badass bitch och ger ett bud mååååånga norske kroner över prisantydning, på visning. Så hur är det tänkt man ska orka drömma och bli kär i hus, när man sen måste bli så besviken. (Och varför ska man måsta vänta 10-12 dagar från man ser annonsen till första visning, skiiiitajobbigt ju!)

Utöver det, så är det värt att nämna denna ofattbara trötthet som börjat ge sig till känna. Sådär nästan däcka-på-soffan-efter-middag trötthet. Åsså blev det ju knappast bättre av sitta uppe senare än vanligt å se på fotboll igår iofs. Eller av tur i skogen med jobbet idag, och utebliven rast dvs utebliven powernap mitt på dan. Ja, jag är ju fan som en hel pensionär.

Min dotter har köpt en varg. Det är hennes nya följeslagare.

Parkeringstjuvkärringen

Ja, detta var så frustrerande så det måste jag bara dela med mig av. Vi var ju på en visit till legevakten idag (1,5 timmes väntan, en kvart att klippa å få nytt gips, rosa, såklart). Men det var inte det jag tänkte berätta. Utan om det som utspelade sig innan, i KÖN till parkeringsplatsen.

Sist väntade jag typ 5 minuter, denna gången satt vi där över en kvart. Under denna tiden kommer en kvinna i en ful, svindyr ny volvo och kör in där var man ska köra ut. Trots för att vi är tre bilar som redan står i kö. Sen kommer det en go farbror som nickar och visar att han ska åka därifrån. Bingo-dingo tänker jag som är först i kön, finally! Men ack där bedrog jag mig, för kärringfan i sin äckliga volvo kör och ställer sig i vägen för mig och backar sen in på parkeringsplatsen. FAAAAAN I SATAN så arg jag blev, snubben bak mig oxå. Inte fan flyttade hon sig heller hon hade ju parkeringslapp. Som hon just betalt. Jiiiiiisus vad vi var arga. En av väktarna såg sig nödd att komma ut och kolla vad som pågick, och tur för den äckliga volvon så var det fler som lämnade parkeringsplatsen samtidigt, så vi fick parkera ändå. Men finns det seriöst såna idioter!?! Inte konstigt att det är krig och fanskap när det finns så mycket retarderade, självupptagna idioter som tror de äger världen med sina snordyra fula bilar. Jag önskar henne könssjukdomar, fotvårtor, skrumplever och en lobotomi på det.

Jajuste. Kärringfan som körde var färdig på legevakten innan vi hade fått träffa nån annan än receptionsdamen. Så allvarligt var det där....

04.06.12

Sommarn kom och försvann. Det var det, eller? Personligen så klagar jag absolut inte. Jag drar hellre på ungen regnkläder än vet att hon sitter brevid och inte får vara med och leka med vattenspridaren på förskolan. Stackars lilla skruttunge. Som är stenhård ändå och berättar att "i barnehagen mamma, där kan jag klättra, för då ser inte du mig". Amenjuste, precis så..

Helgen och födelsedagen min spenderades sjuk, feber och halsont och på att inte kunna prata och vara på visning typ. Fin och välplanerad 4:a, med världens minsta balkong. Hade det vart uteplats eller större ballis så hade vi lätt lagt in bud. Maybe the next one..
RSS 2.0