Marknadsdag på Sæter

(inte dit bockarna Bruse ska)


Sicken grej alltså! Inte marknad så som vi i Sverige känner den, utan bara affär som flyttat ut lite på gatan. Nya matstället wok n' roll gick omkring och delade ut smakprov på deras mat vilket var sjukt gott, och uppskattat. Där ska vi hämta mat en gång!

För Iselin sin del så träffade hon en clown så hon fick en fin ballongblomma. Som jag sen fick bära på. Hon hade ju annat för sig. Typ rida ponny. Inte en, utan TVÅ gånger. Ett litet tåg var där och körde runt, Iselin kallade det för Dinosaurtåget för det hade inga fönster. Det blev jag tvingad att åka hela tre gånger. Sen stod vi drygt 20 min i kö för att hon skulle få ansiktsmålning (som hon sen ville tvätta bort en halvtimme senare). Höjdpunkten var nog såklart när hon såg Kompis. Hon sprang iväg för att krama han, skitlycklig. Dit var hon måånga gånger för att se, klappa och krama. Hon hade känt på klorna till han oxå, och så sa hon att hon kände att hans hand hade skakat lite när hon höll den. Iselin påstod det var för att den var lite blyg för alla människor.

En annan sak värd att notera med dagen är att mitt barn, hobbyvegetarianen, som aldrig hittils gillat kyckling. Hon bad idag om MER kyckling till middagen, när M kockelerat med pesto och mozzarella. Insano-gott var det.


12.05.12

Och halv 8 hade liten legat i sängen och tjatat länge på att vi skulle gå upp. Bara att lyda och glömma den där sovmorgonen. Fattar inte att varenda dag på veckan måste hon väckas, men så fort det blir helg är hon vaken sketatidigt. Ett av livet små mysterier tror jag visst.

Idag ska vi på en snabb runda i några affärer och införskaffa ytterst nödvändiga saker. Sen ska vi kolla in en slag marknad här i hoodsen, Kompis från Dinosaurtåget ska vara där tydligen, och Iselin vill väldigt gärna träffa han. Och så tvätta såklart. Ingen helg utan tvätt liksom.

Imorgon ska vi på en radhusvisning. Ska bli spännande. Iselin ska med denna gången, igår när M kom hem så sa hon nöjt att "vi ska flytta till Siggerud". Fint att hon fått med sig den viktigaste delen av informationen iaf ^^

RSS 2.0