Glad Pask

Imorse kl 11 knackade det pa dorren. Det var Hanna som ville veta om jag skulle komma och ata paskfrukost med dem. Da jag insag att det anda var dax att kliva upp sa tackade jag ja. Det var mycket trevligt och gott. Sen efter det sa har jag paborjat stadandet av mitt rum. Allt ar klart, nu behovs det bara dammsugas. Man maste stada om mamman kommer pa besok, annars maste man ju skammas.

Det ar himla fint vader idag. Soligt och 15 grader varmt! Helt underbart. Det gor ju i och for sig sa att man fragar sig sjalv varfr man sitter inne. Ja..? Ska kanske ta och torka av en av stolarna pa uteplatsen och satta mig dar och njuta av varen ett tag. Fast jag undrar om inte spindlarna har gjort sitt atertag, da blire lite laskigt. Vi far se..

Pask

Nu ar alla hemma upptagna med diverse paskfirande och jag sitter i Holland och spelar dator, sover och ater. Men jag ska inte klaga. Igar jobbade jag aven fast pappan i huset var hemma, han tyckte han fatt nog av att vara pappa for veckan tydligen, vad ar det for fel? Han jobbar alltid sa mycket, jag tcyker han borde ta de chanser han far att vara med ungarna men icket. Vi hade himla kul iaf, speciellt den delen nar lillkillen dricker upp vattenfargsvattnet, det dar skitiga du vet. Mysigt varre. Tva timmar senare nar jag tankte pa det sa kunde jag inte lata bli att skratta at elandet, det var ratt kul anda.

Nyvaken och inge som helst planer. Ena kompisen har sin boro med flcikvan pa besok, jag tror de ar i Amsterdam, och andra vette tusan vad hon gor. Iofs har jag inte rad att fara nanstans, ska ju masta spara pengar tills nasta helg da det ska shoppas loss i Amsterdam, och till i maj da jag och Calle aker till Paris.

Min lever tycker iaf om det. Jag hoppas vi ska ata pankakor idag, det vore gott

Bra dagar

Igar och idag har faktiskt varit riktigt okej. Iofs att jag ar javligt trott for att dte ar omojligt att sova nattetid, men ungarna skoter sig for det mesta och ar bara allmant gulliga. Skont. Och det ar sa harligt att det antligen borjar bli sommar! Massa fina blommor, skont soligt, aven om det blaser lite kallt. Kanske inte borde namna att idag nar vi var ute och lekte hade jag halsduk, fleecetroja och vinterjacka. Vart lite varmt nar solen lag pa, men annars vare fint. Nu ska jag ta mig en apelsin, och sen ska jag forsoka sova. Gnatt

Sma barn

Ar helt fantastiska. Jan har borjat prata sa himla mycket och sager hela meningar nu. De sover, och jag far sitta framfor datorn, jag ar sa nojd sa. Idag ar det soligt och fint ute, aven om det kom en snabb regnskur i morse. Det ar sa skont att det antligen ar var!
 
Elli sa att hon lasti en tidning att sant som gjorde folk lyckliga var att ta hand om barn, ata och ha sex. 2 av 3 ar inte sa javla daligt! Och det kanns, allt borjar bli sa mkt lattare nu, man ar lite gladare. Jag tror det beror pa solens aterkomst, och tanken pa att det snart ar sommar! For ovrigt, det enda man gor som au-pair ar att ata. Om dagarna gar lite langsamt svanger man snabbt ihop en macka iallafall for att da gar det nagra minuter, och sa har man nat att roa sig med (atandet). Och det marks. Har gatt upp 5 javla kilo. En massa stillasittande, atande och nerlagd fotboll, jag antar att man inte kunde vanta sig nat annat. Men det ska tas tag i. Snart sa..

Snart kommer lilla mamma. Det ska bli sa skont att ha henne har nagra dagar.

Helg

I fredagskvall satt jag alltsa barnvakt. Vi hann med en del bus innan pyjamasar var pa och vi satte oss for att titta teve. Givetvis far ungarna valja och det blev mycket bra. Janneman akte i sang och Isabella som ju ar stora flickan stannade uppe med mig och kollade pa hollandskt sjukhusprogram. Hon var mycket nojd och sa sen at mor sin att hon onskade att det var sa alltid for att vi hade det sa mysigt.

Spelade dator lite langre an halsosamt da man maste upp halv 9 for att fortsatta vakta barn. Efter 4 timmar jobb pa lordagen var det dax att sova middag i tre timmar, for att pa kvallen orka med intensivt datorande. Spannande varre. Idag har jag mest bara legat i sangen och last hela dagen. Lanade Last chance saloon pa bibblan haromdagen, och Marian Keyes skriver sa fantastiskt roliga bocker. Det ar sa himla skont att gora ingenting ibland. Och sa sparar man ju pengar, vilket jag vill gora tills mamma och Sarah kommer hit och tills nar Calle kommer och vi ska aka till Paris. Oj sa jag lagtar!

Veckan verkar bli normal, dvs jobb mandag, tisdag och fredag. Ska forsoka komma igang med den dar traningen igen oxa. Funkar inte att fejka sjukdom hur lange som helst, och jag vill inte att folk ska missta mig for en strandad val i sommar.

Det var val det. Blir inte sa mkt datorande ikvall, ar trott och har en del kvar pa boken.

Nastan sommar

Har vi ialla fall har i sodern.

68193-2


Antligen fredag! Hade man kunnat saga om jag inte skulle masta jobba bade ikvall och imrogonbitti. Men sa kan det vara. Det ar val bara att le och se glad ut, och ikvall nar jag lagt de sma barnen att sova, sa kan jag ju atminstone roa mig med WoW.

Har kopierat papper till mina ansokningar till skolor, och Cindy skulle vara rar och posta dem at mig nar hon gick pa stan. Sjysst! Ju mer jag har funderat pa det, desto mer vill jag ga massage och friskvardsterapeututbildningen. Jag haller alla tummar jag har for att jag kommer in.

Ungarna sover snallt och jag sitter har och uppdaterar mig om vad som hander i Big Brother. Ja, det ar typ det basta aftonbladet har att komma mer nufortiden. Solen skiner ute, och jag tror nog vi ska kla pa oss och leka lite ute pa garden sen. Alla vet ju att friskluft ar mycket bra for sma barn. Om tva veckor ar min lilla mamma och plastsyster har pa besok. Det ska bli sa himla roligt!

Har aven fatt nys om mycket bra band, Blackmore's Night. Ska undersoka om skivbutikerna har i Holland rakarr ha sant.  Men de har ju a andra sidan bade mushrooms, Red Light District och bardansande brudar, sa varfor skulle de inte ha en ynka skiva som jag vill ha?

Promenix

Sa var promenaden avklarad. Hela tva timmar blev det, mer eller mindre ofrivilligt. Parken var mkt riktigt en park, om aven en valdigt liten sadan. Besvieklse. Efter 45 min skulle jag vanda om och ga forbi affaren pa vagen hem. Bara det att det ar svart att hitta dit nar man kommer fran fel hall, vilket resulterade i latt vilsegaende. Skavsar. Jepps, en alldeles egen blodblasa har jag nu. Sadan stolthet. Johan skickade en sjysst lat till mig ikvall oxa, jag glomde bara bort vad den hette. Rackarns, maste undersoka saken och kopa skiva tror jag. Nu ska jag ata fil och flingor. Eller lattyoghurt med naturell smak heter det visst har. Jaja..

Första inlägget

Da precis alla verkar halla pa med en sanhar blogg sa tankte jag minsann inte vara samre. Jag tror det var i Futurama jag horde den klockrena kommentaren ''everybody was doing it''. Det forklarar allt.
Iallafullafall sa ar det dax for promenad. Jag ser pa kartan storre grona omraden med ordet park i namnet, klart vart att undersokas. Oxa maste jag kopa tandkram.

RSS 2.0