De dresserade aporna

Idag gick jag upp tdigt (förhållandevis) för att besöka ett NAV kontor och ge dem en avhyvling som hette duga. Jag hann bara halvvägs genom min frukostsmoothie, innan DE ringde MIG. Ytterst chockerad, och på grund av detta väldigt snäll så fick jag fram de upplysningar jag ville ha.

Med mina pensionistkrämpor så måste jag köra sambo (vuxet, I know) till skolan så jag får ha bilen, och kan ta mig ut om jag inte skulle ha sådär snoront som jag haft de senaste 6 månaderna. Efter det åkte jag till nästa NAV kontor, där de efter 40 minuters jakt på mina papper kom på att de kunde ju RINGA till de kontortsom satt på alla upplysningar som behövdes. (Jag kände inte för att påpeka åt dem att jag föreslagit det strax efter jag sagt vem jag var och vad jag ville). Jaja, pengar utlovades iallafall, så det blir spännande att se om de lyckas, eller om jag måste börja googla på recept på brevbomber igen.

Igår fick jag hjälp av Henning att rensa ogräs ur våran rabatt. Det var en del läskiga kryp som bodde där, så det kändes tryggast att ha en stor stark och orädd karl med mig. Nästa steg är att köpa blommor jag ska plantera dit.

Dagens planer är att åka hem och lägga sig igen, då jag har så sjukt ont i halsen, huvet och magen (surprise surprise). Orka bli sjuk oxå.

Kommentarer
Postat av: Joel

En djupt planerad dag..

almenackan:

07.00 - 12.00 sura
12.00-13.00 åka hem
13.00 - 24.00 sura

;D

2008-05-06 @ 07:42:08
URL: http://joelsunderbara.blogg.se

Kommentera inlägget här:

NEJ TACK till kommentarer som är spam eller reklam. Ska du kommentera här kan du väl åtminstone låssas att du är läskunnig och har läst något jag skrivit.


Namn:
Jag vill ha en bulle

E-postadress: (faktura skickas hit)

Smygreklam:

Beundrarbrev:

Trackback
RSS 2.0