Sånt som värmer hjärtat

När liten vaknar en lördag morgon och det första hon säger är "mamma, du er bestevennen min, ikke sant?"

Nattsudd

Vaknade sån 4-ish inatt, efter ca 4 timmars sömn. Dotter var oxå vaken och tittade på hyllan ovanför sängen, modell Lack från IKEA.

"Mamma, ser du den?"

"Hyllan?"

"Ja.. Kan man stå på den?"

Mitt i natten-bryderier är de bästa.När jag hämtade henne från barnehagen idag sa jag vi skulle hem å laga middag. "Jeg vil spise grøt!" skriker det lilla livet lyckligt. Jag är som glad hon är billig i drift ^^ Det blev trots det pasta med pesto, "mozzarell" och dvärgtomtater. Bara saker som vi älskar att äta, i en å samma maträtt. very happi kid å very happi me


Lite pix dårå

Eftersom jag så sällan orkar schlänga in pix på datorn så kommer typ alla nu ^^

Pyntad och glad tjej ska på första danslektionen

 

När vi bakade kaka och pyntade bara för att det är så kul.

 

Posing with nysydd väska och pannband. Verkar som att det blev godkänt.

 

Avslutningsvis fin höstbukett till mig från min dotter.

Very lovely indeed.


Till mormor och morfar

Iselin är en riktig jäkel på att fota. Igår och idag har hon knatat runt och tagit bilder och arrangerat dem, för de är till mormor och morfar säger hon, så de kan få bilder.

Ja, hon är ju annars hemma due to diverse kräks idag. Och jag måstade på affären och shoppa alvedon och ipren så jag ställdes inför dilemmat; vad är värst, ta med kräkig unge på affi eller lämna sagda unge ensam hemma? Hon fick följa med iaf. Med en spypåse ^^

Vi har sytt lite idag oxå. Sytt klart den önskade handväskan som hon velat ha i två veckor nu. Och så provade vi sy ett tufft pannband i fleece. Ska prova en ännu kulare modell next time. At the moment leker Iselin att Pongo kräks. Sen tänkte jag se om fröken vill vila lite, mammor blir trött av att bli väckt av kräks miss i nassen.

Bästaste Pongo och bästaste garaget.

Foto: Iselin


Seee, Pongo är bak garaget mamma!
Foto: Iselin

Liten går på kalas

Så här stilig kan man vara nät man ska åka på kusinens 1-års kalas. Med nymålade naglar, Pippi-tofsar, ponnyhårspänne och fina klänningen man fick i födelsedag. Fröken har omsorgsfullt pärlat ett hjärta som vi har slagit in i rosa papper som lilla kusinen ska få. Men man får inte bita på den, så det ska Iselin passa på att hon inte gör.


RSS 2.0