27.2.12 - Hemma sjuk

Ja, liten är sjuk och jag är snäll omhändertagande mamma. Skulle ringa doktorn en smula, men de har visst stängt för ombyggnation. Jag är skeptisk.. Bjur på nåra bilder från tidigare. Enjoy


23.2.12 - Dagen det föddes en prinsessa

Thanx to Twitter lyckades jag få med mig att det skulle vara presskonferans 07.00 så jag fick se stolt nybliven far berätta om det. När jag sen går ut till bilen så är det ljust ute, luktar sommar och jag hör fågelkvitter. Klockan var 07.07. Satan så underbar morgon. Resten lämnar vi osagt ;)

I söndags kokade vi blåmusslor. Sjukt jävla gott. Crazy.

Jag köpte hårfärg idag, inte en röd. Iselin såg den och var mycket skeptisk. Mamma, jeg liker ditt røde hår. Du er pen. Sötajävlaunge! Så har vi slutat bråka så mycket och nu frågar hon bara massa avancerade frågor.

- Hur många djur finns det i afrika?
- Varifrån kommer äppeljuicen?


Jupps, life is gooood.

18.2.12

Ah, lördag. Då vi mötte snäll fd Oslo-mamma och fick lånat giraff till lilltjoffa, drog en repa på IKEA och Smart Club. Lazy day och holländska pannkakor till middag. Snart ska mini-me sova och vi ska se Harry Potter. Tror jag. Å lite rödvin på det såklart ^^

16.2.12

åH jisses vilken lång lång vecka det har vart. Tur det är helg snart.
Idag var jag och lilla fröken och tittade lite i leksaksbutiken. Just for fun sådär. Det är karnevalstider här i Norget, så det är maskeradkläder som gäller. Hörde en mor och hennes dotter dividera om dockor de inte skulle köpa, det var maskeradkläder hon skulle ha. Och vad ville hon klä ut sig till? Kapten Sabeltann, det var lilla flickan helt klar på. Jag undrar om hon faktiskt fick vara det tillslut..

På mitt jobb har vi karneval imorgon så jag kommer återanvända min kattoutfit (mycket passande kan tyckas), så det blir fullt ös medvetslös. Iselin ska ha bestefardag som hon gleder sig massa till, och sen ska hon få stänga med mig på jobbet.

Jajuste, idag var första gången någon annan än mamma/pappa/bestemor hämtade Iselin. Min goa kollega Pernille erbjöd sig att gå och göra det medans jag var tvungen att jobba en halvtimme till. Vi var nog båda lite osäkra på hur det skulle gå, men hon hade lyckligt kommit hoppande och följt med. Sicken tur! Då kan vi göra det fler gånger ;)

14.2.12

Alla stjärtans dag, lillebrors födelsedag och dagen jag fick veta exakt hur mycket sushi som ryms i en tre å ett halft åring. 7 bitar, olika sorter. Som den lilla gourmet hon är pekade hon och ville veta vad precis allt hette. Vet din unge vad ett noriblad är eller?! :D

Annars så har hon fått en Askungen barbiedocka igår och en Snövit + häst. Hon sken upp som en sol, prinsessor är bara awesome. Men inte så awesome så man lämnar Lynet utanför, närå, här får alla vara med. Var oxå rätt intressant att se när hon efter maten bara struntade i sina nya prinsessor och bara lekte med bilarna. Relationslekar, men ändå :D

Annnars så börjar graderna återvända till närmare nollgradigt (snart iaf), vilket känns välkommet. Och snart kommer det paket på posten till mig, innehållandes en mycket efterlängtad snowboardjacka. Ih!


RSS 2.0