Its raining

och åskar som fan. Apmysigt!

Idag har Lasse satt upp tapeten i vårat sovrum. Jag var arbetsledare och pekade på bubblor och jagade på han. Jag är en väldigt bra arbetsledare om jag får säga det själv. Tapeten var till och med snyggare på väggenän den var i affären, och vi fick skruvat ihop sängramen så nu är det typ klart i sovrummet. Ja, efter alla tusen kartonger som är kvar att packas upp.

Det är som lungt och skönt att ha mor och Lars här ibland. Mamma skurar i köket och har rengjort ugnen och lasse handlar köksredskap och sätter upp tapeter. De kan nästan få komma hit lite oftare :P

Jaja. Jag har inte tid att sitta här. Har kalasbra bok jag måste få läsa ut!

Min lilla tjej

Hon är inte så liten mer. Idag sprang hon några steg fast hon bara höll i sig med ena handen. Helt galen! Om tre veckor ska hon börja på dagis för allraste första gången. Jag tror hon kommer tycka det är jättekul. Massa mycket kulare än vad mamman hennes tycker.

Kalaset i lördags var hellyckat. Hälften av kakorna blev över (= frukost, lunch och middag resten av helgen fixad) Iselin tyckte det var kul med att alla hon tycker om kom på besök . Så fick hon chnasen att röja lite med tremänningen Mia, som av en händelse ska börja på samma dagisavdelning som henne. Den bästigaste kalaspresenten Iselin fick måste nog ha varit cd-spelaren. På med en av barnskivorna så dansade Iselin så klänningen flög. En riktig partytjej ;) Paketen var helt klart väldans intressanta, och när vi packat ut dem så var hon faktiskt oxå väldigt nyfiken på de nya sakerna som låg inuti. Med andra ord mycket bra saker!


Födelsedagstjej i fin klänning som Tante Karin gjort.


Wow! Kolla här bah!

Älskade avkomma

Ett år!
Ett helt fantastiskt och underbart sådant.

Dan före dan

Och uppladdning pågår. Paket har slagits in, muffins bakats. Mammor som ska på intervju dagen till ära har funnit kläder, papper och ska alldeles strax hoppa i duschen. Jag undrar om Iselin vet att det h'nder nåt stort imorgon och inte sover så bra på grund av det. I alla fall blir det sång och paketöppning imorgon, för att sen ha kalas på lördag med 14 gäster, några vi bjöd in och andra som bjöd in sig själv :)


Snart ettårig tjej vars favvis-mat är köttfärssås och spagetti. Hemmagjord såklart!

Renovering pågår

Och det ser ut därefter. Har kvar en omgång med grundning på sista väggen innan det ska upp två varv med färg. Hallen har vi inte ens börjat på. Alla lister ska upp plus några fräsiga silverlister i köket. Det ska tapetseras, lampor fattas, vägguttag och sen ska vi visst flytta hit allt och städa ur på förra stället. Fast vi har fått gjort jäkla mycket! H är för stunden uppe och hämtar soffa, byrå och säng till Iselins rum. Det börjar bli tid för henne att sova i egen säng, som man inte kan krypa ur så lätt. (Vilket hon gjorde för några dagar sen..) Vi sover iaf på golvet tills den dagen kommer.Vi är mycket nöjda med vårt nya golv!

Renovera

Yes.  I våran nya lägenhet. Röjt som fan hela helgen och lite innan det, så snart är vi klara. Planerar att kunna sova där från tisdag, om vi får målat sovrummen imorgon igen. Kul är det iaf och jäkla tur vi hade både mamma (barnvakt) och Lasse (handyman) här till hjälp i tillägg till Hs föräldrar. Vi är slitna hela högen och imorgon börjar allvaret igen. Hoppas på några fler bloggminuter i framtiden.

RSS 2.0