Loveli weekend

Med god italiano, rödvin och Johnny-bio. Åsså lots of tevespel på det.

Mindre najs var det att min dotter vaknade 03.30 imorse och höll låda och skulle stå opp. Efter en timmes tisslande och tasslade somnade hon iaf, tyvärr inte jag. Har vart hyfsat trött idag, men inget lite cola inte kunnat hjälpa. Det är fördelen med att inte konsumera den gudalika drycken everyday.

Skola idag var najs. Ny lärare för dagen och första hjälpen som tema. Massa real life storys och blod och yummy - the time of my life typ. Nu hoppas jag vi ska sova snart.

Ut på tur

Idag var den efterlängtade ta-med-barn-till-skolan-dag. Min dotter var very much eggsajted men blev fort blyg då vi kom till ett rum fullt med vuxna och barn. Sen åkte vi buss till Zoologiskt museum på Tøyen. Och jisses så mycket döda djur! Ungen var helt i extas och sprang runt som en annan vilde. Apor, uggla, trampa på krabbor, apor, tigej, björn (skummel), Mikkel Rev, älg pippip, fiskar och hur många djur som helst! Zebra, noshörning, säl, isbjörn - ja hon ka nmånga djur nu min dotter. Sen åkte vi buss ganska länge och Iselin fick möjlighet att språka med en pojke på nästan hennes ålder. JISSES så sött! Mitt barn, i en konversation med ett annat barn!

Hon pratade om parken dit vi skulle. Frognerparken och lekparken! Springa runt som en tok där med, klättra så jag får hjärtsnörm, åka rutschbana och gunga. Så avslutades dagen med grillad korv, innan vi fick åka trikken hemåt. Ja, fast vi klappade först tigern på jernbanetorget innan vi sprang till tåget hem.

Av någon anledning somnade hon rätt fort ikväll :) Kul har det vart iaf och det var välbehövligt med en dag med lillegull innan hon ska till far sin i helgen

Sjuker

Den hær gången ær det min tur. Lillskruttan føljde mer æn gærna med till doktorn och tittade intresserat på nær det var jag som utsattes før undersøkningar och stick idag. Ær nog samma sak som lillfrøken hade sist, synd bara att man som vuxen inte alls hanterar sånt lika bra och bara blir slapp, trøtt och mosig. Har blitt en del film idag och hon har lekt mest sjælv med tågbana eller nya "båten". Min ælsklis diskade åt mig innan han gick till jobbet så jag slapp iaf den delen. Lillfrøken fick extrainsatt pappa-tid och jag kastade mig genast i sængen. Eftersom hostmedicinen inte fungerar så får det nog bli en whiskey att sova på istællet. Jag ryser vid bara tanken på det.
Fytt i rackarn, så hær uschlig har jag inte kænt mig på år och dar.

Götene

Ja, så hette hooden där vi hängde i helgen. Hos en Linda, Alice och Alexander.

Fast det hela började ju med att en Marcus och Silje hämtade upp oss i en volvo av finfin årgång. Iselin var snäll och glad och höll låda en stor del av vägen. I Trollhättan blev vi upphämtade av Linda, i en annan volvo. Sen var det bara 45 minuter kvar tills vi var framme. Vi slocknade rätt fort, då klockan var närmare midnatt då vi anlände.

 

På lördag fick ungarna leka ordentligt. Och fint lekte de tillsammans! Bilkörning, lego och kökslekar var väldans funny. Ännu mer funny blev det då de fick mjölk och pepparkakor i den lilla dockservisen. Handlade gjorde vi oxå. För en annan så är ju svenska affärer en happyhappy business och det var nära vi blev av med en unge där då min la benen på ryggen och gjorde som vanligt - sprang för glatta livet. Ja, ångrade lite där att apselen fick bli med. Det hoppades vattenpölar och lågs raklång i densamma. Vi gjorde tacos till middag och det var iaf en unge som åt som om det inte fanns någon morgondag. Åsså fick de ju såklart bada på det!

 

På kvällskvisten somnade ungarna fort och vi mammor fick färga hår, dricka rödtjut och se på Burlesque. Grym film, och en riktig tjejkväll.

 

Söndagen var det trötta mammor och pigga barn. Det blev inte så många knop gjorda, innan vi på eftermiddagen lämnade Alice och Alexander hos deras mormor och morfar innan vi andra åkte till Trollhättan för en gourmetmåltid på Max, och där jag och lillskrutt fick åka med Marcus och Silje back mot Oslo. Ja, efter ett litet stopp på fempetoooj matikk där vi fyndade köttfärs, farlig korv och andra delikatesser. Onga var snäll som en fisk hela vägen hem till Oslot och får apsilut följa med på äfventyr oftare.

 

Tack för en alldeles fantastisk och underbar helg!Weekend!

sÅDÄRJA. Efter en lagom lång och värry trevlig vecka så tar vi nu helg jag och lillskrutt. Vi sitter och väntar på en Marcus som ska ta med oss på andra sidan gränsen, Trollhättan to be precis. Där blir vi upphämtade av min kära vän Linda som ska ta oss till metropolen Götene. Osäkert om det stället ens finns med på kartan ;)


I tordags i skolan var vi på cultour. Stovner - diverse stopp - Gamlebyen. Grafitti och ungdomskultur vad temat. Väldigt intressant. Och kul. Och eldsjälar som offrar tid, pengar och äktenskap för att "ungarna ska ha nånstans att ta vägen".
RSS 2.0