Förälraskap på hög nivå

Var på väg hem från affärn med lilla korven. Hon går som vanligt och ska titta på allt, peta, busa och springa åt helt fel håll. När jag tyckte det var färdigtlekt så kom jag på nåt skitsmart. Jag frågar om hon vill ha kex. Möjliga utfall var att hon trodde hon skulle få det på en gång och börjar gallskrika när det inte funkar så eller att hon skyndar sig hem. Tydligen är kiddon smartare än jag trott,  för hon fattade galoppen på en gång och börjde målmedvetet traska hemåt. Hurra! Och jodå, hon fick sig ett mariekex så fort vi kom in och var skitnöjd. Jag med.

Kommentarer
Postat av: Mamma Mu

Ja du har hittat nyckeln till framgång: lock å pock eller hot (om att kittlas eller kramas)eller som i detta fall MUTOR. Tänk att det funkar! Det är bara det att mutorna har en tendens att öka i värde allteftersom barnet växer =D

2009-12-11 @ 11:28:03
Postat av: Mamma Mu

Å hon är ju en smart unge!!

2009-12-11 @ 11:29:12
Postat av: ullisar

haha! mutor is da shit! det säger alla i våra föräldrars generation. mammorna alltså. papporna vet nog inte så mycket om barnuppfostran... inte min iaf!



ang kommentarerna ovanför mig visar de väl bara att jag har rätt? eller, nja, iaf inte fel :)



å du. jag har inte sett foton på henne på jättelänge! hon är ju helt stor! knappt ens nån bäbi längre? jeez. tiden rusar..

2009-12-14 @ 01:13:51
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

NEJ TACK till kommentarer som är spam eller reklam. Ska du kommentera här kan du väl åtminstone låssas att du är läskunnig och har läst något jag skrivit.


Namn:
Jag vill ha en bulle

E-postadress: (faktura skickas hit)

Smygreklam:

Beundrarbrev:

Trackback
RSS 2.0