Helgen

Då börjar vi vara redo att tacka för helgen som var.

Lördagen bjöd på två loppisar som inte var något vidare. Det verkade mest som att de hade tagit det som var kvar sen tidigare loppisar och gjort ett nytt försök på att bli av med det. Iselin hittade iaf en Nalle Puh bok och ett pussel, så helt bortkastat var det inte.

Idag har vi varit på promenad med Hennings syster och deras hund. Vi gick genom skogen till en bondgård här i krokarna. Det var blött, regnigt och lerigt, men det skrämde inte oss. Inte Iselin heller som skulle köra vagnen själv och upprepade gånger låg raklång i geggan. Vi har oxå fått veta att hennes vinterskor tål många vattenpölar utan att hon blir blöt om tossarna! Djuren på bondgården verkade inte vara så förtjusta i regnet, så det var bara några kaniner och höns att titta på. Efter vi kommit in i värmen igen blev vi bjudna på goda bullar och varm oboy. Väldigt passande! Iselin fick ge voffen godis och dansa till roliga barnsånger innan vi åkte hemåt. Hon somnade fort, det är nog lite jobbigt att gå långt med så korta ben. :)

Vi ska äta fläskfilé och klyftpotatis till middag och jag ska prova svänga ihop nån sjysst marinad till köttet. Man tager vad man haver är receptet.






Kommentarer
Postat av: Nina G

Jag blev helt överlycklig när jag fick mejlet. Å NAVs vägnar såklart. Att de åtminstone lyckats anställa EN kompetent och noggrann människa. :D

2009-11-24 @ 21:09:30
URL: http://regnbagsfamiljen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NEJ TACK till kommentarer som är spam eller reklam. Ska du kommentera här kan du väl åtminstone låssas att du är läskunnig och har läst något jag skrivit.


Namn:
Jag vill ha en bulle

E-postadress: (faktura skickas hit)

Smygreklam:

Beundrarbrev:

Trackback
RSS 2.0