Fördelen med en laptop

Är att man kan ta med den på dass!

Igår hade de målat i barnehagen. Det kändes viktigt att berätta i och med att det var skruttans första gång! De hade lagt ut en lååång rulle med papper på, klädd av kidsen till bara blöja och så hade de fått kladda, gå och rulla sig med färgen. Lät hur kul som helst, men hon var förvånansvärt ren när hon kom hem! Lämningarna går oxå mycket bättre, även de morgnar då det är personalen från de andra avdelningarna som öppnar, de som hon inte känner lika bra. Känns himla skönt! Idag kom hon inte ens springande för att möta oss när vi hämtade! Kul att hon trivs :)


För mig var det restaurangmiddag på schemat igår. Det var Hennings pappas kusin (hängde ni med där?) som skulle fira sin 60-års dag med tjejmiddag på Pascal. Pascal är og mest kända för sina oerhört goda dessertkakor, så det var en dag av svält för att förebereda sig ordentligt :) Vi bjöds på fyrarätters, först någon slags varm scampiröra med bröd som följdes av en soppa med kamskjell. Till huvdrätt var dte breiflabb och så fick man välja kakstycke själv till efterrätt. Jag åt tiramusu, det gick inte att undvika. Maten blev bara godre och godare för varje rätt och vi var proppmätta hela högen när vi rullade ut därifrån. Breiflabben var skitgod. En fisk som såg t som värsta biffstycket. Coolt! Ber om ursäkt för de norska orden, men jag har inte den blekaste om av det heter på svenska.

Okej, jobbsök var det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

NEJ TACK till kommentarer som är spam eller reklam. Ska du kommentera här kan du väl åtminstone låssas att du är läskunnig och har läst något jag skrivit.


Namn:
Jag vill ha en bulle

E-postadress: (faktura skickas hit)

Smygreklam:

Beundrarbrev:

Trackback
RSS 2.0