Tisdagsbryderier

Sådärja, ännu en dag avklarad. Solen har börjar sjunka och således betyder det att man inte behöver gå ut mer idag = halleluja! Idag har jag shoppat ascool pyjamas till min dotter. Den hade fräsiga skelett-applikationer på framsidan - i glow in the dark-material!! Återstår väl att se vem som blir gladast, jag eller hon. Åh, jag fruktar den dagen hon inte tillåter mig att välja kläder åt henne längre! Kanske är därför man ska ha fler barn med några år emellan?!

Jag gjorde misstaget att ta på mig jordens oskönaste bh imorse. Minns jag rätt köpte jag den när jag var 16 och praoade på Lindex istället för att gå i skolan. Kristin hade en likadan. Varför i hela fridens namn den har tagit plats i min garderob så länge har jag ingen aning om. I alla fall, det resulterade i shopping av nya underkläder, och det gamla obekväma aset ligger nu i soporna där den hör hemma.

Så har jag målat docksäng oxå. Färgen skulle vara "jååååsa" krävde den lilla damen, men jag tog på mig att välja nyans. En aldleles underbar ljus sak som påminner mig om mjukglass med jordgubbssmak. Man får inte vara dum inte. Jag hade sett skitasnyggt tyg på Panduro som jag tänkt sy docksängkläder av, men såklart så fanns det inte kvar nar jag var dit. Alltså såg jag mig tvungen att lägga in en beställning online. Har jag bestämt mig så har jag och så är det inte mer med det. När jag nu får hem tygerna däremot är lite oklart, due to sånadär storhelger and stuff. Vad gjorde man innan internet fanns undrar jag?!

Ikväll blir det action i stugan. Jag ska kik i kokböcker efter kuliga ting att äta på årets sista dag och så har jag tänkt att se Eclipse. Håll i hatten!

The tyg of my docksängkläder-dreams!


Kommentarer
Postat av: mamma mu

Oj det påminner mig om då jag skulle till Budapest och tänkte att min baddräkt från anno dazumal skulle hålla måttet (för termalbad du vet).. men nää, det är visst bästföredatum även på resårer. Håller de inte mer än typ 15 år?! Nä tack, underkläder ska vara skönt på kroppen! Bra investerat. ;)

2010-12-29 @ 21:15:57

Kommentera inlägget här:

NEJ TACK till kommentarer som är spam eller reklam. Ska du kommentera här kan du väl åtminstone låssas att du är läskunnig och har läst något jag skrivit.


Namn:
Jag vill ha en bulle

E-postadress: (faktura skickas hit)

Smygreklam:

Beundrarbrev:

Trackback
RSS 2.0