FF-lørdag!

FF som i Fantastiskt Fin!

Vi børjde dagen med lite dusch och bad innan vi begav oss ut på æventyr. Tre olika bussar och två promenader senare var vi framme vid målet. Bondgård på Ekeberg! Iselin var vældigt lycklig och førsøkte klappa gris, var lite rædd før hønor och fick klappa hæst. Sen åt vi lunch och busade massor i lekparken innan vi påbørjade hemfærden. Promenad, trikk och mer promenad innan vi åter var i hemmets lugna vrå och kunde sova lunch, om æn lite senare æn vanligt.



(Ær det inte fantastiskt att det før di små inte ær målet som ær det viktiga, utan resan! Min dotter sitter iaf andaktigt på åtskilliga bussar och tåg och pratar och lyssnar om hur buss- och tågresor går till. Visa biljett, trycka på knapp, stanna och gå av. Allra bæst ær det nær hon sjælv får trycka på knappen eller visa biljetten!)



Efter lunchvilan gick vi ut før att inta lite melon på uteplatsen. The man above (aka hyresværden) hade satt upp en vattenspridare som vi snabbt insåg var verry much fun! Som alla nog listar ut så førsiggick eftermiddagens aktiviteter i och omkring den ;) Barnet som från børjan var vældigt torrt blev fort bløtare och bløtare och nær det væl var dags att gå in tyckte hon knappt det var læskigt med vatten i ansiktet!

Finns massa tjusiga bilder från dagen, fast i knasigt format så ni får la vænta tills jag fått kirrat det hela :)




 





Kommentarer
Postat av: Mamma Mu

ÅÅ sann glädje! Härliga bilder på härlig unge! Jag blir så varm om hjärtat =D

2010-07-27 @ 11:06:04
Postat av: Mamma Mu

En glädjespridare i vattenspridaren! =D

2010-07-27 @ 19:40:23

Kommentera inlägget här:

NEJ TACK till kommentarer som är spam eller reklam. Ska du kommentera här kan du väl åtminstone låssas att du är läskunnig och har läst något jag skrivit.


Namn:
Jag vill ha en bulle

E-postadress: (faktura skickas hit)

Smygreklam:

Beundrarbrev:

Trackback
RSS 2.0