Fantastisk helg!

Ja, det är väl det som kan beskriva den bäst. Soligast och varmast var det igår, då vi hängde med Anna på Katten-beachen. Det var även då årets första dopp togs! Iselin har grävt i sanden och plaskat vatten och stiftat nya små bekantskaper. En toppendag avslutas på bästa sätt genom att inta en grillad middag, vilket vi såklart gjorde. Och jisses så gott det är! Speciellt efter lite tips från coachen, (eller Lasse som han heter egentligen.)

Idag har vi varit optimister. Det var lite kyligt och en del moln, men liten bryr sig inte om sånt, hon vill minsann ut och röja ändå. Så vi gick ner till stranden igen, bara för att en halvtimme senare packa ihop oss och skynda hem innan första regnskuren. Som äkta vikingar så är regn inget problem, utan vi tar på oss en tröja och sitter under parasollet tills solen tittar fram igen, bara för att sen slita av oss kläderna och njuta så länge solen skiner.

På eftermiddagen så kom även Iselins kompis Elsa och gjorde oss sällskap. Det blev mycket spring och bus och plask i balja på gräsmattan. Man kan ju tro att man borde vara trött efter en lång och rolig dag, men icket! Iselin är i full rulle här och leker med bilar, och jag försöker hålla ögonen öppna :)






Kommentarer
Postat av: ullisar

är det din trädgård ni är i? va härligt att ha en egen isf!



men du, har du badat??! du är inte klok... jisses. brr.

2010-05-27 @ 15:48:25
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

NEJ TACK till kommentarer som är spam eller reklam. Ska du kommentera här kan du väl åtminstone låssas att du är läskunnig och har läst något jag skrivit.


Namn:
Jag vill ha en bulle

E-postadress: (faktura skickas hit)

Smygreklam:

Beundrarbrev:

Trackback
RSS 2.0