Välkommen 2011!

So far har du inte gjort någon besviken tror jag ;)

Igår lekte vi ute trätt länge. Termometern visade plusgrader för första gången på länge så det var bara att passa på! Bob, gräva ner Iselin, kasta snö och rulla i snön var några av lekarna vi utövade. Till middag blev det delicious nyårsrester.

Idag har vi varit himla lata. Sovit länge, sett film och går fortfarande i pyjamas. Vi har busat, röjt, städat och lekt i sovrummet. Iselin fick ett rosa påslakan med prickar på till sin säng, så ikväll ska vi se om hon kanske vill sova där.  Än så länge är den väldigt populär och nyss gick hon själv iväg och sa hon skulle ligga där en stund. Sötnosen. Bästa kommentaren idag måste oxå ha varit -Jä ässa mamma! helt spontant bara sådär.

Nu ska vi snart röra oss mot duschen, dags för årets första storrengöring och den sedvanliga söndagsskrubben ;) Låter det som att det föregår ett yxmord så är det bara för att barnet måste tvätta håret idag. Så ni vet alltså.


Iselins rum


Och mammas. Man får hoppa i sängen hos oss.

I alla fall om man är 2,5 år och jäkligt vild.

Kommentarer
Postat av: Åsa

En sån där säng som Iselin har ska Tyra få sen :)

och en sån säng som du har vill jag ha :)

2011-01-03 @ 17:28:20
URL: http://ausaisaksson.blogg.se/
Postat av: mamma mu

Så himla kul ni verkar ha det! Och lillans rum är så fint =D

2011-01-03 @ 18:21:34

Kommentera inlägget här:

NEJ TACK till kommentarer som är spam eller reklam. Ska du kommentera här kan du väl åtminstone låssas att du är läskunnig och har läst något jag skrivit.


Namn:
Jag vill ha en bulle

E-postadress: (faktura skickas hit)

Smygreklam:

Beundrarbrev:

Trackback
RSS 2.0