Jobb jobb jobb

Bara massa jobb nowdays and I liiiike it! Idag var Iselin oxå med, due to att hennes dagis höll stängt. Det var intressant. Hon var lite som den nya leksaken som alla barn vill leka med och hon var inte särskilt intresserad av det. På eftermiddagen hade hon iaf blitt lite varm i skjortan och kunde leka lite utan mig. Sin alldeles livs första pärlplatta gjorde hon oxå, min duktiga lilla tjej! ♥  Första veckan i juli ska hon oxå få vara med, hela veckan! Nu är hon hos sin far iaf hela helgen och I must admit det är lite tomt. Mest av allt i själen.


Helgen ska ägnas åt shopping. Jag behöver nya skor och galonkläder. Ja, alltså å ha i regnet. Förjävligt blött i det här landet är det.

Kommentarer
Postat av: Mamma Mu

Ja hon är verkligen en pärla lilla flisan! Och sen kan jag också hålla med om att det alltid alltid är väl investerade pengar att köpa bra regnställ och stövlar. Dom kommer alltid till användning, behöver alltid vara med (tillsammans med mobil och kontokort förstås). Vi bor på fel breddgrader ;)

2011-06-20 @ 20:22:23

Kommentera inlägget här:

NEJ TACK till kommentarer som är spam eller reklam. Ska du kommentera här kan du väl åtminstone låssas att du är läskunnig och har läst något jag skrivit.


Namn:
Jag vill ha en bulle

E-postadress: (faktura skickas hit)

Smygreklam:

Beundrarbrev:

Trackback
RSS 2.0